újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

A zöldszemű szörny

Látogatók száma: 117

Mint ahogy a nők nagy részénél, így bennem is megtalálható a hírhedt és a férfiak által oly nagyon rettegett zöldszemű szörny.

Mint ahogy a nők nagy részénél, így bennem is megtalálható a hírhedt és a férfiak által oly nagyon rettegett zöldszemű szörny.

Én kifejezetten féltékeny típusnak tartom magam, főleg abból kiindulva, hogy nem csak a jelenben megforduló minden egyes nőnemű lényre vagyok féltékeny akivel a párom kapcsolatba kerül, de sajnos még azokra is akikkel már nemhogy évek, de lassan már évtized óta nem tartja a kapcsolatot és nem is beszél róluk, csak tudom, hogy egykoron az élete részét képezték, és ma már a múltja részévé váltak.
Részemről eltartott egy darabig amíg az elődeimmel megbarátkoztam, és
elfogadtam, hogy a múlt is az élet része, és arra nem kell féltékenynek lennem ami 5-10 éve volt, mert a "most" a fontos.
Tökéletesen igaz, féltékeny vagyok mindenkire akivel bármilyen rövid idő legyen is az, kapcsolatba kerül, akár egy pénztáros a bevásárló
központban, vagy egy rokon barátnője, mégsem hagyhatom a zöldszemű szörnyet olyannyira eluralkodni magamon hogy az bizalmatlansággá váljon, a telefon ellenőrzése, az e-mailek olvasása még eszembe sem jutott.
Igaz, "kedves" kis történetek tudnak kerekedni az ilyesfajta
tevékenységekből, de az már tényleg annak a jele, hogy valaki nem bízik meg a párjában, és azt már nem lehet a féltékenységre fogni, ott már más is van a háttérben.
Véleményem szerint egy bizonyos szintű féltékenység egészséges, de nem
szabad túlzásba esni, valamint ha egy kapcsolatban valami nem stimmel azt úgyis megérzi egy nő, és a gyanúnk igazolása, vagy épp elhessegetése céljából történő kis nyomozás, már nem a féltékenység számlájára írandó.

A cikket írta: dyna

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Nekem az a bajom,hogy mindig megérzem,ha megcsalnak,és arra is rájövök,hogy kivel...Sajnos a megérzéseim még soha nem csaptak be,nem úgy mint a volt szerelmeim...
... akkor nem fogad el olyannak amilyen vagyok, mert az emberhez tartoznak a jó és a rossz tulajdonságai is, még ha nem is tudunk róla hogy egyáltalán nekünk olyan is van, én legalább tisztában vagyok vele. Amikor nem fogad el, akkor már nem is szeret, szóval itt a.
Szerintem nincs ember aki ne lett volna már féltékeny a párjára....van akinek csak megfordul a fejébe, hogy esetleg a férjemnek van valakije. De van olyan is aki belelovalja magát amivel tényleg megmérgezi a körülötte levők életét.Én is voltam féltékeny, bár elég sokára vettem észre a gyanus jeleket.
Köszönöm szépen, és tisztában vagyok vele hogy az vagyok, én és a párom is, jókat szokott mosolyogni rajta, de szerencsére ennyiben ki is merül, és el is fogadja.
Bár én nem vagyok féltékeny, de tetszett az írásod. Érzésem szerint Te rettentő féltékeny vagy. Minden sorod egy-egy "remegés". Ez nagyon átjött!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: