újabb események régebbi események további események
13:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
20:38
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
20:08
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
15:22
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:35
Új cikk került fel a weboldalra

Titán és a cicákok

2020. január 19. - Látogatók száma: 48

Titán, a cica, meg a bujacica és a plázacicamica

- Jó reggelt, cica! - írt rám reggel Titán, és én olvadozva, cseppfolyósan kedveskedő hangulatban válaszoltam is neki egyből:

- Jó reggelt, maszatka!

Erre persze rögtön kiigazított, hogy ő szőrös, nem pedig koszos. Kértem, hogy mutassa meg. Azonnal küldött nekem egy fotót, amin annyira édes és zabálnivalóan vidám volt, hogy majd kiugrottam a bőrömből az örömtől. Nem, nem egy bőröndből, hanem a bőrömből, pedig jó bőr. No, grafománkodásos szójátékot visszafogva, ott tartottam, hogy...

Amint megláttam őt széles mosollyal és kakastaréjba fésült hajjal, fülig ért a szám, és el is kapott egyből az érzés, hogy istenkém, istenkém, de imádom ezt az embert, és de bódoggá tud tenni egyetlen vidám fotóval. El is kezdtem neki írni, hogy "de cuki", aztán kitöröltem, mert eszembe jutott, hogy állítólag, ha egy nő azt mondja egy pasinak, hogy cuki, akkor ott szex ki van zárva örökre. Hasonló megfontolásból a később írt "de ari vagy!" felkiáltást is töröltem. És mire leírtam, hogy:

- Istenem! Most de körbepuszilgatnálak! - addigra kitörölte a beste, és még alaposan megnézegetni se volt időm.

De azért szívszaggató könyörgésemre elküldte újra, és szerintem ez róla az általam látott legjobb fotó, mert annyira vidám és életteli, és elismertem, hogy a haj se semmi. Egyszerűen annyira bájos és imádnivaló volt, hogy ha eddig nem is lett volna, akkor ma lett volna végképp végem. Ennyi...

Aztán a nap folyamán poénkodtunk tovább, hogy melyikünk is a szexistább idióta, aki a csúszós autóútról is egész másra asszociál. Persze, felvállaltam egyből a bujacicát, ha rám nézve úgy jártam jobban.

- Az én szemszögömből, kifejezetten jó, hogy nem valami fejfájós , hisztis plázacicamica vagy - mondta.

- Szexmániás, kiéhezett, nimfo- és grafomán nimfád vagyok kedvesem - kontráztam rá, majd hozzátettem: - országos barátnőm egyszer elvitt magával plázázni, vagyis árkádozni, de szerintem már akkor megbánta, és soha többet nem fog.

Erre kiröhögött (amit el is vártam), és a napnak még nincs is vége!

#visszafogottvenusz

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: