újabb események régebbi események további események
19:58
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:55
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:54
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:50
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Változás - Itt az Idő!

2010. szeptember 15. - Látogatók száma: 54

Sok nőt hallok sértődöttségében mutogatni és szidni a férfiakat. És fordítva. Belül mindenki csalódott és fél. A másiktól várja a megváltást, pedig csak saját magunk kezdhetünk neki a dolognak, s ez által változik át körülöttünk az egész világ...

Végig követtem az életbéli saját utazásom minden egyes pontját. Hogy hogyan váltam azzá az emberré, aki most vagyok. Egyszerre érzem magamban lüktetni a gyerekkoromtól belém öntött sémákat és a végtelen jövőbéli lehetőségeket amikké válhatok. Néha ezek egymásnak ütköznek a jelenben én meg csak figyelek, figyelek és figyelek... Amelyikre erősebben, valószínű, hogy avval ébredek a következő napon is...

Az ébredés, a változás, a vágyak kibontakoztatásának és megteremtésének jött el az ideje. A nyár elröppent a magával hozott belső harcokkal, és a belső csatáinkkal való leszámolás után elültetett magok kezdenek most bennünk érni. Közeleg a tél, ami még inkább a befelé fordulásról szól. Kívül látszólag minden halott, a gyökerek azonban aktívak maradnak, új erőt szippantanak magukba a nyári napfényt magába-szívott, földre hullott levelek bomlástermékéből.
Az élet spirális változása sosem áll meg.

Mindenki vegye számba az elmúlt időszak belső csatáit.
Mi az amit megtanultál belőle? Mik azok a dolgok, amiket el kellett engedjél? Milyen illúziókat szimbolizáltak számodra ezek a "halálok"?
S a következő lépés a megfigyelés alatt, hogy észrevedd, mi az, ami maradt Belőled.
Vagyis inkább:
Ki az, aki megmaradt?
...
Érzed?

Amint elkezdesz figyelni magadra, azon nyomban elkezdenek kitágulni azok a az idő-töredékek, amikor tudatába kerülsz önmagadnak. Egy érzés; néhány élménnyel teli szívdobbanás...
Ha tudod hagyni, hogy ezen pillanatok feltöltsék véráramodat az élet(ed) örömével, napról napra jobban fogod érezni, hogy ki vagy valójában, s hogy mit szeretnél megteremteni az életedből.
Ez az időszak az, amikor tiszta lapot vehetsz elő, hogy szabadon rákanyarítsd életed művét olyan színekből és anyagokból, ami a legközelebb áll hozzád.

A nő, intuitív lény. Merd kibontakoztatni a megérzéseidre hagyatkozás képességét!
Ne harcolj senkivel, csaj bízz magadban! Hagyd, hogy lényeden átlebbenjen egy fáról lehulló rozsdavörös falevél illatának lénye(ge), az őszi szellő varázsa...
Ajándékokat hoznak azoknak, akik el mernek veszni bennük.

Vesd le a bizalmatlanságod! Ha csodával szeretnél élni a mindennapokban, le kell vetned a páncéljaid, a jól bevált fegyvered: hogy másnak mutatod magad, mint aki vagy.
Ne játssz dögös vadmacskát csak azért mert azt gondolod a másiknak az tetszik, akkor, amikor leginkább doromboló kiscicaként simulnál a férfi karjába!

A női lélek most végre új erőre kaphat (ezzel erősítve a férfit is). És nem a férfi-női egyenlőség kiharcolásával, hanem a saját befogadó (elfogadó) lényének csodájával! Aki ki meri tárni a szívét az felemeli a mellette létező emberek életét is.
Engedd meg magadnak, hogy kinyilvánítsd azt, amire valójában vágysz. Elvárások nélkül. Mert néha a férfinek más jár a fejében és nem tud áthangolódni a te rezgéseidre. De ezt ne vedd elutasításnak. Ő is, ahogyan te is, csupán Létezik a maga világában. Azonban, ha saját vágyad szerint cselekszel, spontán fognak megtörténni azok a dolgok, amik téged és párodat egységgé kovácsolnak a jelen varázsában.
Ha pedig még nincs párod, oda fog sodorni az élet, hogy ez az állapot megváltozzon...
Bízz magadban!

A cikket írta: Sophie

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. szeptember 15. 22:09
:D!
2010. szeptember 15. 22:02
Magamban bízom, elejétől fogva... ;-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: