újabb események régebbi események további események
14:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
21:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

„Volt egyszer egy vadnyugat”

2010. november 7. - Látogatók száma: 63

Még itt vagy!

Körbenézek. Nem értem hogy kerültem én ide, csak a lábam vitt és egyszer csak itt találtam magam. Mennyi ember, mennyi idegen ember, és mennyi ismerős. Ja, ők a családom!?
Hú, de sokan vagyunk! Itt van minden testvér és rokon, unoka és gyerek és fiú és lány, és, És!
Az én gyerekem nincs itt. Nem véletlen. Azt mondtam, kínomban. Aludd át a temetést! Hogy átaludta-e már nem tudom, mert a lábam vitt, oda, ahová nem szívesen megy az ember egyedül, se kettesben, se sehogy, a temetőbe.

Tesóm! Én már elbúcsúztam, de százszor megtenném, ha itt lennél ismét mellettem. De félre a tréfát, ez most komoly. Te tényleg meghaltál? Mert nem érzem, tudod, azt érzem csak, hogy most nem vagy itt mellettem, valahol máshol vagy, de vissza fogsz jönni. Vagy, tudod mit, megyek én is inkább azt hiszem, hamarosan utánad. Neked van igazad. Minek annyit kínlódni. Hát élet ez?
Persze, hogy élet, ha nem is jó. Ez van, tudod?! Kicsit bár roggyantak vagyunk, de a szívünk a régi. Tudunk még szeretni!

Úr Isten mennyire utálom a fekete színt. Nem volt ideje megszürkülni, hiszen nemrég ment el a bátyánk. Akkor még te is itt voltál, velem együtt sírtál. Most csak egyedül sírok!
Nem is tudtam hogy ennyire szeretted a virágokat. Szeretted, de ennyire?!!! Ki se látszol a rengeteg virág közül. Egy pici ház az otthonod, de szép fehér selyemkendőbe bugyolálva. Te vagy az? Vagy csak voltál Valaki!

Fel kell, hogy dolgozzalak! Isten most sem figyelt eléggé! Olyan Embert hagyott elmenni, aki még nem készült a másvilágra. Rengeteg dolgod lett volna még!

Tudod-e, hogy milyen békét hoztál a családra. Hogy ezt észrevegyük el kellett menned. Fel kellett magad áldoznod, hogy megtudjuk, még vagyunk, még lehetünk, még tehetünk egymásért!

Mi mindent voltál képes összehozni ez alatt a hatvan év alatt? Most kell megtudnom, hogy már nem vagy mellettem?

A "Volt egyszer egy vadnyugat" zenéje kísérje végső utadat!

http://www.dailymotion.com/video/xaw7sm_volt-egyszer-egy-vadnyugat-csillag_music

Szia Tesóm!

A cikket írta: zsoltne.eva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. november 1. 14:35
Egy év nélküled, de hamar elszállt. Most megint rád emlékezem azzal a dallal, amit annyira szerettél és utolsó utadat elkísérte.

Fáj, hogy nem vagy!

http://www.dailymotion.com/video/xaw7sm_volt-egyszer-egy-vadnyugat-csillag_music
2010. november 8. 10:09
Sajnos mikor elveszítünk valakit az nagyon nehéz és fájó, de szívünkbe megőrizzük az emlékeket örökre, azt senki el nem veheti tőlünk!
Ugyan azt tudom mondani, mint Pinokkió ott lejjebb! Szép napot azért a mi Évánknak! Orsolya
2010. november 7. 22:01
Ez szörnyen jóóó -mint írás- Évi, és szörnyen rossz -mint érzés, tudat-!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: