újabb események régebbi események további események
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:28
Esmeraldosmgi regisztrált a weboldalra
07:42
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
22:25
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
22:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:41
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
17:12
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
17:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A megbocsátás története...

2010. július 14. - Látogatók száma: 63

Milyen intellektuális, érzékeny teremtés az ember, aki képes felül emelkedni és megbocsátani még a legnehezebb helyzetekben is..........

Ilona és Tibor szerelmének története! A nagy szerelem, -ha létezik ilyen, - akkor az Övék az volt, mindent elsöprő és minden problémát áthidaló.

Fiatal korukban egy véletlenszerű tengerparti találkozás után, - ahol mindketten a nyaralásukat töltötték - találkoztak. Egy pillantás és néhány szóváltás elég volt ahhoz, hogy érzéseik fellángoljanak egymás irányában. Onnantól kezdve mindig együtt voltak és élvezték egymás társaságát, a nyaralás véget értével sem váltak el útjaik, hanem együtt folytatták az életüket - közösen.

Rövid együtt járás után költöztek össze, hogy kipróbálják milyenek a közös mindennapok, hiszen lakva ismeri meg igazán egymást két ember. Tündérmesékbe illően boldogan éltek, imádták egymást!

Kettőjüknek igencsak kiterjedt baráti köre volt, sok barát és barátnő vette körül Őket! Sajnos, azonban akadtak a barátok közt olyanok is, akik irigyelték a boldogságukat azt, hogy a kapcsolatuk tökéletes. S, ezek a személyek pont a hozzájuk legközelebb álló társaságból valók voltak. Ilona legjobb barátnője - Katalin volt, - aki a szinglik életét élte - s bár fennen hirdette, hogy mennyire jó ez a létforma számára, egyáltalán nem önszántából volt egyedül - és mindig is irigyelte barátnőjét a boldog, kiegyensúlyozott kapcsolata miatt.

A fiatalok hamarosan úgy döntöttek, hogy ideje szorosabbra fűzni kapcsolatukat és Tibor egy nap, rózsacsokorral a kezében váratlanul szerelme elé térdelt, és ekképpen szólt:

-Drága Ilonám! Szeretném megkérni a kezedet, hogy egy életen át foghassam! Hozzám jössz-e feleségül?

Ilona mi mást mondhatott volna:
- Igen, drága Tiborom és ígérem, mindig veled leszek!

Aztán hamarosan szerény lagzit csaptak, ahol Ilona barátnője - Katalin - volt a koszorús lány. Ekkor már az irigysége határtalan volt és azon gondolkodott, hogyan tudná szétrobbantani, eme idilli kapcsolatot!

Nemsokára megszületett szerelmük gyümölcse is a kis Bence, aki még szorosabbra fűzte a szülők kapcsolatát. Életük, - az anyagi gondokat leszámítva - felhőtlen és boldog volt!
De egy nap olyan dolog történt, amire Ilona még álmában sem gondolt volna..........

Folytatása következik!

A cikket írta: Orsolya

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. szeptember 2. 19:46
Tetszett.Várom a folytatást.
2010. július 16. 07:46
Kedves Katkat! Nem sokára folytatás.....
2010. július 15. 18:55
Várom a folytatást.....
2010. július 14. 14:19
Igen Ismerős helyzet. nagyon jó írás. Sajnos ez is olyan mint egy rendszer, mindent bomlasztani csak belülről lehet igazán. Azt szokták mondani válogasd meg a barátaidat, sőt a barátaidat tarts közel magadhoz, de az ellenségeidet még közelebb. Az ellenség ugyan is kiszámítható, míg egy barát kiszámíthatatlan, főleg ha az írigység vezérli. Kevesen tudnak a másik boldogságának örülni, vagy osztozni benne. Nem hiszik el, hogy a másik boldogsága jobb számukra is. Üdv Orsolya.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: