újabb események régebbi események további események
14:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
21:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

A pasi, aki egy romantikus filmből lépett ki…

2010. október 9. - Látogatók száma: 64

Bimbózó szerelemről, csirájában elrontott kapcsolatokról meséltem már nektek. Most belebotlottam egy olyan pasiba, akit egy romantikus film vásznán láttam már néhány alkalommal.A film romantikus, a pasi foglalkozását tekintve eszméletlen. Valóságos?

A pasik irányába támasztott elvárásaimról a hű és felettébb kritikus barátnők általában csak annyit mondtak, hogy ezt a lécet nincs az a hím, aki képes megugrani anélkül, hogy ne törne bele a bicskája. Ekkor jön, a már megint rosszul választottam dilemma, na meg az örökös önsajnálat és a kérdés, hogy vajon átok ül-e rajtam. A válasz rendszerint pillanatok alatt érkezik: nem választottál rosszul, csak ő nem illett hozzád. Máshoz viszont tökéletesen.

Én is ilyen tökéletességre vágyom. Olyan álom hercegre, aki értelmes, humoros, különleges és tudja, mi kell a nőnek. Jelen esetben nekem. Olyan pasira vágyom, aki akár az éjszaka közepén az ablakom alatt kiáltaná világgá, hogy szeret. Tudjátok, úgy, mint ahogyan ezt a filmekben látjuk, olykor megkönnyezzük, máskor pedig nevetünk a hősszerelmes ügyetlenségén. Minden ember más és más, minden kapcsolat különbözik egymástól. Ez tény, ezen nincs is mit vitatni. Ám óvatosságom már világhírre tehetett volna szert az utóbbi időben, na meg a kezem kéziféken tartott perceinek száma is. Most sem tettem másként. Ám időről időre azon kapom magam, hogy kezdek felengedni és talán hagyom, hogy magával vigyen a sodrás és az érzelmek.

Hogy bepillantást adjak a körülményekbe…A pasi, aki talán Ámor nyilával érkezett hozzám, elhalmoz. Szerelemmel, odaadással, bókokkal és irányomba tett igazi érdeklődéssel, nem pusztán az illem kedvéért. Ugyanúgy lelkesedik a dolgaim iránt, mint én magam. Ez kölcsönös köztünk. Én is részt veszek a munkájával kapcsolatos eszmefuttatásokban, véleménycserékben. Munkájából adódóan, amely a hobbija is egyben, rengeteg nő veszi körül, csinosabbnál csinosabbak, köztünk persze jócskán akadnak rámenősek is. Ez nem bosszant, inkább szórakoztat.

Itt persze azt gondolhatnátok, hogy hihetetlen módon tört rám a féltékenység, viszont eddig egy munkával töltött estéjén sem gondoltam arra, hogy a szórakoztatáson túl más is történhet. Pedig túl vagyunk már néhány hétvégén. Neki köszönhetően válik bulivá egy buli. A lányok pedig mindig is különleges vonzalmat tápláltak az egyenruhák, színészek, énekesek és egyéb top foglalkozásokat űzők iránt, akik a legcsekélyebb mértékben sem átlagosak. Nem autót szerelnek, vagy nem üzletemberek. Tudom milyenek a nők, hiszen én is ámultam már el egy-egy helyes tűzoltó, vagy művész ember láttán. De az én művészem miatt nem aggódom. Magam sem tudom miért.

Nem rég azt írta szeret és pokolian hiányzom neki. Valamiért elhiszem. Azzal viszont még jobban levett a lábamról, amikor elmesélte, hogy kikiáltotta a világnak, hogy csak én vagyok neki. Ezt is elhiszem. Ezek a dolgok egy filmben annyira tipikusak lennének. Szerelmet vallunk egymásnak, avagy nagy tömeg előtt adunk hangot érzéseinknek egy hamis ének, vagy egy temperamentumos veszekedés közepette. A valóságban azonban ezek a dolgok ritkák. Itt nincs rendező és nem kapunk gázsit a merészségünkért. A fizetségünk a párunk elnyerése lesz csupán. De ez lehet a minden. Az a főnyeremény, ha reggel haza érkezvén bebújik mellém és megcsókol. Ekkor tudom, hogy ő az én romantikus filmem hihetetlen pasija. Ő az, aki magával vitte a szívemet, aki befejezi a mondataimat, aki megnevettet, és aki mellett biztonságban érzem magam, mert ő az a pasi, akivel filmbe illő minden pillanat.

A cikket írta: írólány

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. október 10. 22:16

megtekintés Válasz erre: - 2010. október 10. 22:10

Szeretném megtudni, hol forgatják azt a filmet, ahonnan le lehet akasztani az "Álompasikat" ! :-)
Nagyon jó írás, örömmel olvasom újra.

Ada

Ada!

Köszönöm a hozzászólást! Az élet trükkös rendező. :) Előbb-utóbb azt hiszem mindenkit elér az álompasi...és a film pörög tovább! :)

Szép estét!
 
2010. október 10. 22:10
Szeretném megtudni, hol forgatják azt a filmet, ahonnan le lehet akasztani az "Álompasikat" ! :-)
Nagyon jó írás, örömmel olvasom újra.

Ada
2010. október 9. 10:32
Írólányunk! Neked is minden jót és szép hétvégét! Orsolya
2010. október 9. 10:18

megtekintés Válasz erre: Orsolya - 2010. október 9. 06:19

Kedves Írólányunk! Igen csak romantikus lélek vagy, mint én, tetszett! üdv Orsolya

Szia Orsolya!

Akkor szerintem rokonlelkek lehetünk!:) Örülök, hogy már ketten látjuk hasonlóan a világot! :) Legyen nagyon szép napod!
2010. október 9. 06:19
Kedves Írólányunk! Igen csak romantikus lélek vagy, mint én, tetszett! üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: