újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Amikor a csajok összefognak

Látogatók száma: 41

Ágnes és Eszter régi barátnők, talán már az óvoda óta. Felnőttként egyszer megtörtént az, amit sohasem hittek volna, összevesztek egy pasi miatt...

Eszter beleszeretett Ági pasijába. Nem merte elmondani, sőt, azzal próbált kihátrálni a dologból, hogy ellenséges volt Gáborral. Szidta barátnőjének is, mintha jót akarna, miközben maga sem vette talán észre, egyetlen cél vezérelte, megszerezni Gábort.
Eszter sokáig elhitte az ellenszenvet, az indulatokat, de egy idő után gyanússá vált számára a dolog. Kicsit jobban nyitva tartotta hát a szemét és néha, ha Gábor lemondta a randit, vagy nem ért éppen rá, utána eredt. Csak úgy...női megérzés alapján ment el azokra a helyekre, ahol Gáborral szokott találkozni. Egy ilyen alkalommal nem akart hinni a szemének, meglátta őket. Gábor ugyan észrevette Ágit és leléptek (autóval), de később mindent elmondott párjának. Bevallotta, élvezi a játékot, amit Eszter nyújt neki, az elérhetetlen nőt alakítja, miközben más vágya sincs csak Gábor. Közben játszik Ági előtt is, játssza a jó barátnőt. Gábor és Ági megbeszélték, megleckéztetik Esztert. Ági azonban nem bírta a játékot és mindent kitálalt Eszternek. Könnyek között megbocsájtottak egymásnak a lányok és már Gábor ellen forraltak haditervet.
Mire jó a barátság?
A két lány aztán olyan fondorlatosan játszotta szerepét, hogy Gábor sokáig nem jött rá, hogy játszanak vele. Végül, mikor már úgy tűnt, Gábor elérte célját, hogy Eszter is és Ági is menthetetlenül szerelmes legyen belé, a két lány óriási meglepit okozott. Gábor ekkor már úgy tudta, a lányok nem beszélnek egymással, féltékenységük miatt. Élvezte, hogy mindkét lány küzd a kegyeiért. Legalábbis ő így gondolta.
Ám a csajok egy este pofára ejtették. Miközben Áginak azt hazudta, meccset néz este és nem ér rá, Eszterrel beszélt meg találkozót. Azonban Eszter szólt Áginak, aki elbújt Eszteréknél. Gábor persze megint elkezdte szokásos meséjét, melynek fele sem volt igaz, Eszter továbbra is színlelte, issza szavait. Ám a kellő időpontban előlépett Ági. Gábor azt gondolta, most jó nagy csetepaté lesz a lányok között, ők azonban nekiestek Gábornak. Számon kérték hazugságait, majd elmondták neki, hogy egyikőjük sem szereti, csak szórakoztak vele. Gábor sokáig próbálta a maga javára fordítani az eseményeket, de már nem tudott kimászni saját magának ásott verméből.
A lányok azóta is jó barátnők, nevetve beszélnek Gáborról és az ő szerencsétlenkedéseiről a nőkkel! ;-))

A cikket írta: MindenHatÓ

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Jó cikk, csak ezeknek a dolgoknak -mármint, hogy játszunk a másikkal-nem látom sok értelmét az életben. Aki hazudik ugyis lebukik, az élet megleckézteti.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: