újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Az első komoly kapcsolat

Látogatók száma: 48

4 év ....

Az élettárs úgy robbant az életembe, ahogy a nagykönyvben meg van írva. 17 éves voltam, utaztam haza az iskolámból. Ő katonaként épp kimenőjéről tartott a laktanyába. Kicsit beszélgettünk a vonaton, majd ment mindenki a dolgára. Hamarosan azonban felbukkant az állomáson. Néhány véletlen találkozást megbeszélt randi követett.
Akkoriban éppen egy autóversenyző udvarolgatott, de sorkatonám hamar meggyőzött, ő az igazi. És nemcsak engem, de szüleimet is, hiszen egyedülálló módon megengedték, hogy nálunk aludjon, méghozzá egy ágyban velem! Egy év sem telt bele leszerelt, én leérettségiztem, következett egy év távkapcsolat. 200 km választott el Tőle. A következő évben úgy döntöttem, odaköltözöm. Kiderült, ott is van barátnője. Amolyan se vele, se nélküle, de mégis több,mint amit én elviseltem volna. Azt a kudarcot nem bírtam volna elviselni,hogy hazajöjjek, így nyitott kapcsolatban töltöttünk még két évet.
Tulajdonképpen életem legérdekesebb két éve volt. Stabil anyagi háttérrel nyugodtan pasizhattam, miközben sosem kellett egyedül aludnom. Kapcsolatom Gyurival tökéletesen működött, eljártunk szórakozni, gyarapodtunk, a szülők mit sem sejtettek, miközben mindketten éltük a saját külön életünket is.
Eközben, mellette ismertem meg későbbi férjem, gyermekeim apját. Tulajdonképpen, mint a szappanoperákban, a szeretőm lett a férjem. Boldog is voltam ettől 13 évig.....

A cikket írta: MindenHatÓ

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Bátraké a világ:)
cuki1
Jól döntöttél! Igazán tetszett az elszántságod! :) Puszi: Lyza
jól teszed, nem gubózol be női-asszonyi mivoltodba
tetszett az írásod
:)
Az életünk egy nagy szappanopera....csak tudni kell élni vele.Ahogy Te is csinálod:-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: