újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Ez sok embernél nem működik! Soknál viszont, igen!

Látogatók száma: 43

A megbocsájtás az egyik emberi erényünk, hiszen az élet olyan, de olyan rövid és mint tudjuk a harag rossz tanácsadó! Vannak bűnök, amik megbocsájthatatlanok ,de mégis van rá bocsánat. Ki kell érdemelnünk!

De végül is a szeretet és szerelem nem elég és párunk másfelé kandikál, azt is meg kell oldani! Nem könnyű, de az életben mi a könnyű dolog, semmi. Maga az élet a legnehezebb és mi vállainkon húzzuk a jót és a rosszat is.

Ha nagyon szeretünk valakit a megbocsájtásnak el kell jönnie, de valószínűleg bízni már nem fogunk. Ezt a helyzettől függően megérezzük.

Én azt mondom, ha az életben valaki elmegy, attól soha nem kérhetünk bocsánatot, tegyük meg, mert soha nem jön vissza a lehetőség biztos, hogy fájdalmas lesz és nehéz, de legyünk bátrak és nézzünk szembe az élet adta nehézségekkel, és merjünk szembenézni azzal, amit tettünk, hogy társunk eldönthesse megbocsát vagy sem!

Én azt gondolom az igazi szerelem mindent elsöpör és nem lesz szükség ilyesmire! Én hiszek a nagy szerelemben a hűség meg hozzá társul egy életen át!
Úgy látszik Én ilyen konzervatív házasságpárti vagyok!

A cikket írta: Orsolya

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Ez így van .
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: