újabb események régebbi események további események
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Szeretet-történet

2010. május 23. - Látogatók száma: 41

Barátnőm rövid élete.

Amikor Judit és Robi szerelmesek lettek egymásba , Robi még nős volt . Azt mondta , már ágytól – asztaltól elváltak . Válást ígért . Halogatta és halogatta .
Judit másállapotba került . Kérte , most már váljon el Robi . A férfi bevallotta , mindkettőjüket szereti , és nem válhat el , mert a felesége is állapotos . Judit kérte : válasszon , mert így Ő nagyon szenved . Telt az idő , a várandós Judit egyre kérlelte , a gyermeknek család , apa
kell . Robi nem volt képes dönteni .
A gyermekek megszülettek , Robi mindent megadott Juditéknak , anyagilag is , és naponta látogatta . Segített mindenben . Sajnos a feleség megtudta , és Judit lakására járt borzasztó patáliákat csapni . Judit szakítani akart , nem bírta ezt a helyzetet , új életet akart kezdeni , férjet , apát , családot akart . Ilyenkor Robi ígért fűt – fát , féltékeny volt , de csak nem tudott dönteni . Judit szerette , a kislány imádta , hát tovább folytatták ezt az életmódot .
Egy nyáron át nem láttuk Juditot , s egyszercsak megjelent mázsásan , és panaszkodott régóta tartó epebetegségére . A kapcsolata ugyanott tartott . Judit is döntésképtelen volt .
Megint sokáig nem láttuk , csak jött kósza hír , hogy beteg . Sárgasággal a fertőző kórházba fektették , tükrözték , kínozták , s végül egy hatalmas műtétet végeztek rajta , hasnyálmirigyrák . Meglátogattuk , auswitszivé soványodott testén óriási vágás , gerincébe ültetve egy kanül , abba adagolták otthon a morfiumot . Robi naponta ott volt, ápolta, megtett mindent, amit csak tudott , de ez sem volt elég sajnos . Judit felült az ágyban roppant erővel , és ezt mondta , miközben kezével az ágyat csapkodta : -- Meg fogok gyógyulni , dolgozni fogok újra , mert ezt a kislányt nekem kell felnevelnem ! ---
Kint a lépcsőházban sírtunk egymás nyakába borulva .
Robi később elvitte a kislányt feleségéhez, aki megengedte neki, lakjon Juditnál az utolsó időre, és a lánykát sajátjukként felnevelik. Judit, ekkor már nem volt eszméleténél és Robi gondozta . A temetésen felesége is feketében volt és ölelve tartotta a kislányt .

A cikket írta: Áné Ági

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 11. 12:26

megtekintés Válasz erre: kiki64 - 2010. június 29. 17:45

ennyire szomorú történetet manapság még nem is olvastam
azért az emberség, az emberiesség mégsem halt ki!
:)

HÁLA istennek, még elvétve akad!!!!!!!! Köszönöm véleményedet, Kedves Kiki!!!!!!! Szeretettel: Ági!!!
2010. június 29. 17:45
ennyire szomorú történetet manapság még nem is olvastam
azért az emberség, az emberiesség mégsem halt ki!
:)
2010. május 24. 09:58
Igen, Kedves Kati! Köszönöm, hogy olvastál!! Szeretettel: Ági
2010. május 23. 18:11

megtekintés Válasz erre: maresz058 - 2010. május 23. 18:05

Szomoru történet!

Kedves Maresz! Igen, még ma is megráz, pedig 25 éve történt. Szeretettel: Ági
2010. május 23. 18:05
Szomoru történet!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: