újabb események régebbi események további események
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Szeretett és annak hiánya folytatás..

2010. november 24. - Látogatók száma: 69

A szeretet fontos lét eleme az életünknek. Hozzá tartozik a minden napjainkhóz. A hiánya nagy űrt hagy a lelkünkben.

Folytatom az előző cikkemet, azzal, hogy mi nők sokkal többet vállalunk mint a férfiak többsége. A szeretet elmulásának a fő okai a másik megszokása, nem oda figyelés, ellustulás a párkapcsolaton bellül, a minden napi taposó malom és a sok megoldandó probléma.
Vannak mikor a férfiak nem társként müködnek ahogy kellene hanem kihuzzák magukat a fontos dolgok alol. Egy igazi házasság úgy tud müködni, ha az odafigyelés a másikra megmarad, ha mindenben közössen döntenek, ha mindent megbeszélnek és nem csak az egyik fél rogyadozik a sok tenni való alatt, mert abba nagyon bele lehet fáradni. Ha ketten vállalják a közös dolgok megoldását akkor a nőnek is több ideje jutna a párjára és önmagára is. Egy mázsás szekeret egyedül húzni sokkal nehezebb mintha ketten teszik meg. A férfiak többsége egy idő útán már nem találja vonzónak a párját. Ennek az oka abban keresendő hogy a nőnek már elfogy az ideje és az energiája hogy önmagával foglalkozzon és mindig vonzó maradjon. A férfiak utálják a lelkis dolgokat pedig őket is bántja sok minden és azt hiszik, ha nem beszélnek róla attól sokkal férfiasabbak. Pedig ez nem igy van. ha közösen megbeszélnénk a problémákat sokkal több házasság menthető meg. Nem veszekedni kell mert az senkinek nem jó. A harag is rossz tanácsadó. A férfiaknak az is kényelmes, hogy mikor udvarolnak akkor még vannak virágok ajándékok, közös programok, nevetés, kedvesség, kedves szép szavak, de mikor megházasodnak erről mind elfelejtkeznek. imádnak hódítani, de a feleségüket is minden nap meg kellene hóditaniuk. Mindig két emberen mullik minden, de nem elég ha csak a feleség akarja a férfinak is akarnia kell, hogy a kapcsolatuk harmonikusan müködjön.
Amire egy nő igazán vágyik az hogy a férfi mindig nőnek tartsa a párját.

A cikket írta: magdolna65

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. november 24. 12:00
Kedves Magdika! Milyen nagy igazságot írtál le, s bizony ezekkel a gondolatokkal és tettekkel szerintem sok kapcsolat jobban működne, kis odafigyeléssel, őszinteséggel, kedvességgel, csiszolódással sok mindent elérhetünk! Szép napot kívánok neked Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: