újabb események régebbi események további események
15:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Mióta is fehér a herceg?

2014. március 13. - Látogatók száma: 57

Egész úton haza felé...azon gondolkodik hercegem mivel lepjen meg...és azt mondta, elneveztem rólad valakit...még hozzá a fehér lovat

...mert ugye bár csak felé...szóval, egyre fogy a kreatív erőm. Mint észre vettétek, nem vagyok egy 100as lemezlejátszó. De mit ér a szavam, ha csak így dobom el magamtól? Semmit, mert még mindig olyan, mint egy lejárt lemez. Ez az egész, hogy itt csüccs, el sem szállva, és várva a maradék eszemmel a lovagokat! Hogy legalább a pókhálót leszedje. Ja ma takarítás volt. S nem számítva arról a maradék eszemről lemondva sem, hogy nem jött üzenetem. Senkitől. Sőt, tollat se fogja, és hagyjam ott a számítógépet. Megmondom őszintén beteg voltam. És soha senkitől nem várnám meg, azokat a megértő szavakat, mert mindenki meggyógyulni szeretne, és nem lemondani az élvezetekről. Szóval...milyenek is azok az élvezetek...mint a halmazok, vagy mint a lék kalapács? Dehogy is nem! Na hát szóval. Nekem nem kenyerem a pénz, de hogy holnap péntek van az biztos. És senkit nem is zavar, hogy utána szombat, azzal a különbséggel, hogy nyalhatjuk egymás seggét minden bizonnyal itthon... és nem kultiválva, kultiváltan! Hiszen ismerjük egymást, és hangzavarról akkor beszélünk, ha egy jó gusztustalan témát kitalálva szétröhögjük az agyunkat. Mert mikor mikulás van, az persze más, de aki hű lesz a feleségéhez, vagy férjéhez...az házasság után is hű! Szóval, csak besorolás szerint vagyok annyira maradi, hogy még nem mentem férjhez és vannak az oldalon egyáltalán nem is párkapcsolatban élők, mint Én...:) Hát nem aranyos?
Szóval egész úton...hazafelé...és hazaérek, s mi van...? Lefeküdnék pihenni, de nincs hova! Feltűnő az is, hogy simán csúszik le minden...még a nadrág és a szoknya is, de remek gondoltam...és nem tudok többet mondani, minthogy tényleg már csak az a herceg jár fehér lovon...aki a közeli hegyről érkezik...és a lovat, is a volt barátnőjéről nevezte el, hiszen neki mindegy...hogy egy csak nem befagyott lakásba érkezik, vagy nyáron szánkóval?

- Üdv - Alíz

0 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: