újabb események régebbi események további események
01:37
Adult online dating mеmbership numbеrs: http://twr.kr/mayW regisztrált a ...
14:59
AndroideBom regisztrált a weboldalra
11:12
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:28
Janó módosította a cikkét
09:47
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:08
RobertAbram regisztrált a weboldalra
13:54
lolabaryanova regisztrált a weboldalra
22:00
Janó új cikket töltött fel
14:44
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
14:21
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:09
Thе bеst women for sеx in yоur town Canada: https://s ...

Sétakoporsó

2017. március 29. - Látogatók száma: 49

Azért, mert nem maradhat egy ketrecben az anyja cédájával. Ezért választjuk az abortuszt. Amikor édesanyánk, neveletlen, és hallgat a ravasz. Utoljára bekaphatja a tavasz Anyó. Légy az ami lenni szeretnél, s azzá válsz!

Nekem ez a valóság, s ebben kell hinnem, hogy amíg az ereimben, s a méhemben folyik a vér, addig nem leszek anya! Úgy kaptam meg a hideget és a meleget, az én édesanyámtól, hogy irigy és kapzsi rest vért örököltem. Nem hogy a színemet nem akarom látni, az átkozott vére fajtáját sem kívánom koporsóba tenni, ez egy igazi bosszú álló fajta!
Az aki, nem kapja meg azt se hogy a képemet, mutassam az utat a kozmix felé. Létezem, a világon vagyok és tudomást sem vesz rólam! Össze ugrasztott a testvéremmel, egy rakás aranyért, a legkedvesebb szeremért a heroinért jöttem, ez vonzott. Ezért vagyok kutya a mennyben, mert akinek nem tetszik elmehet a melegebbik éghajlatra. Annyira vágytam a szűz házasságra, hogy nem is igaz! Bizonyított tény, hogy van még élet a hajlatban, s van a világon emberi méltóságra viselt név. Azt úgy hívják, hogy Pálma. S ha nem térnék vissza holló vagy pálma fa virággal, akkor sem keseredik el az én Uram, mert mindörökre bízik benne, az Ő egyetlen élete virága, szalmaszála. Nagyot szólt, de ritkán tiszteletre méltó az én nevem, egy az emberi lények közül, akik közül nem teszek különbséget, még nem tudta mi az hogy Krisztus, máris tisztelte azért a könnyeit, könyörületes és jószívű. Ezért Ő az apám, nem tudok aludni amióta nem él! Együtt égni vele, a Pokolban, vagy uralkodni a türelmes ember haragján, nem más mint kizárni magunkat az emberek életéből, nagyon nagyon fáj. Ha nem tanulnék meg játszani gitáron, csak azért van, mert a tőröm már betört, az Őrangyal sem alszik sokáig. Váratlanul visszatér az Ő saját népéhez, mert összeszűrte a levet másokkal Korcsokkal nem keveredem, mert nem vagyok olyan őszinte és alázatos, hogy a méltó hajlékába jöjjek.

A cikket írta: Zsüsztin

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: