újabb események régebbi események további események
20:07
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
20:05
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
23:21
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Cuncimókus - Játékra

2018. április 5. - Látogatók száma: 39

"Kevés jelenség tud rám olyan nagy hatást gyakorolni, mint a tűz, a víz, a szélvihar, a jégeső... Egy közös van bennük, hogy valamennyi félelmetes. Ettől vagy valami mástól olyan izgalmas... Főleg, ha nem egyedül élem át.

Hatalmas lánggal tud lobogni, mint ahogy bennem a szeretet, vagy a gyűlölet valaki iránt... és mégis, a megnyugvás, amikor lelohad a tűz, elapad a víz..., a megkönnyebbülést jelenti számomra. Ennek így kellett lennie? A meggyőzés sem volt túl egyszerű, hogy semmi sem tarthat örökké, kijózanító hatással volt rám… Kérdések sorozata kavarog mégis a fejemben… No, de hogyan jutottam el eddig a pontig? És te vajon mit tettél volna másként?".

17,5 voltam, amikor heves lángolással és rohadtjó szexrohamokkal jött látott és győzött egy szenvedélyes latin szerető. 20 éves volt. Kreol bőr, fekete haj, mélybarna szemek, és magas atlétatermet egy félisten Adonis.

Az elsö negyed évben minden mennyei volt folyamatosan felülmúltuk önmagunkat és újabbnál újabb szexrekordokat állítottunk fel. Magas hőfokon, szenvedéllyel lángoltunk akár egy megállíthatatlan erdőtűz. Összeköltöztünk. Dolgoztunk rajta, hogy babánk legyen, de nem sikerült.

Aztán közbejött egy harmadik. Neki. Egy negyven éves kétcsaládos férjes asszony. Azonnal leforrázva és lehűtve éreztem magam.

Onnantól engem vert és folyamatossn megalázott, leitatott, lenyomott egy fotelbe és felülről köpködött le rám. Mindezt azért, mert még úgy is szarrá vertem biliárdban, hogy kotta részeg voltam, és persze a haverjai előtt. Fokozódott a terror, minden lépésemről tudni akart, nem engedett haza anyámhoz. Lekorlátozott teljesen. Aztán végül sikerült elmennem dolgozni, hazaköltöztem, ő meg a nőhöz, és akkor vége lett.

Ő volt életem egyik legnagyobb szerelme és legagresszívebb pasija. Hogy lehetett volba máskét is? Igen, ha akkor a diszkóban nem olyan észvesztően jóképű. A legnagyobb tűz volt az életemben. De talán jobb lett volna kihagyni. Nem tudom.

*igaz történet

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: