újabb események régebbi események további események
20:07
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
20:05
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
23:21
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Erotikus

Játszd újra Sam!

2019. április 12. - Látogatók száma: 41

Múlt héten történt, hogy az első elkapkodott együttlétet követően öt hónapos kihagyás után újra közeledett felém a "barátom". Azért így idézőjelesen, mert úgy istenigazából nem is a barátom, de nem is a szeretőm, de kedves ismerősnél már bőven több. Bár lehet, hogy nem is kell mindennek címet adni, legyen egyszerűen mostantól csak Mr. A.

Egy hete már csak az járt a fejemben, hogy Mr. A úgy meglepett az újbóli közeledésével, hogy nem is tudtam úgy reagálni, ahogyan azt tettem volna, ha tudom vagy csak sejtem előre a szándékát, de hát istenem, legalább látta ezt a részemet-énemet is, a zavarba jövő kamaszlányt.

Barátnőmmel elemezgettük az esetet, mely megesett, illettve majdnem, ha nem vagyok béna. Bár talán jobb is, hogy nem hagytam magam egyből, bármennyire is vágytam rá régóta, bár semmi sem áll tőlem távolabb, mint a játszmázás. Nem ismerem őt ilyen szempontból, de hadd vadásszon az a férfi, ha attól izgalmasabb az öröme, futok még egy-két kört, mint a tyúk a kakas elől, nehogy lekurvázza.

És akkor újrajátszás...

Reggel már összefutottunk, meglátott a fekete, nyitott magassarkúban, testszínű harisnyában, térd fölé érő virágos egyberuhámban, akkora dekoltázzsal, hogy tyűha, és egy háromnegyedes kardigánban. Egyszóval csinos és felettébb nőies voltam.

- De nyárias vagy!

- Nyár van! - válaszolom, és pontosan tudom, hogy tavaly nyár óta nem látott szoknyában, és azt is pontosan tudom, hogy igen csinosak a lábaim, mert folyton dicsérik.

- Délután elviszek neked valamit, de nem dolgozunk.

- Jó - mondtam és egy pillanatra átvillant ugyan az agyamon, hogy korábban már mondta, hogy vagy dolgozunk vagy "mást" csinálunk, de a munka az első, hogy az a bizonyos "más" már olyan volt, hogy gyakorlatilag le is mondtam róla. Így, amikor bevillant, hogy a nem dolgozunk-kal esetleg arra utal, hogy eljött a szex ideje, egyetlen másodperc alatt el is vetettem a gondolatot, hogy úgyse.

***

Délutánra vártam és ötször átvillant az agyamon, hogy le kéne dobnom a kényelmetlen bugyit a ruha alól, de nem hallgattam magamra.

Amikor megérkezett újra emlegette a nyáriasságomat, aztán egy óra tétova ki-be járkálás a házból oda-vissza ötször után inni kért, aztán még egy séta és újra be, aztán újra ivott egy kis ásványvizet, s amikor levettem egy poharat és elé tartottam és félig megtöltötte és ahogyan akkor rám nézett... villámcsapásszerű felismerés... Akkor jöttem rá, hogy eljött az ideje és megengedte magának, hogy akarjon engem.

Aztán ahogy letettem a poharamat simogatni kezdett és igen, nagyon hamar ott is, a ruhán keresztül a dombomat, én meg kamaszlányos zavaromban összevissza hablatyoltam, és miért van rajtam bugyi? - kérdi.

- Minden vágyölőt bevetettem már - mondtam, mire megrökönyödve elhúzódott. - Azért, hogy féken tartsam magam. Ellenem, nem ellened - magyarázom, mire megnyugodva újra hozzám nyúl és újra simogat.

A fene vigye el, hogy nem hallgattam a megérzésemre! Aztán leállás, aztán újrakezdés, vagy ötször. Megfordít és a kredenc felé fordít, hogy háttal álltam neki és a csípőmet simogatta, és csak arra vártam, hogy mikor emeli fel a ruhám alját, és érzem, hogy visszafogja magát... De nincs már időm, mennem kell dolgozni. Franc essen bele. Miért hagyta, hogy azt gondoljam, hogy nem lesz folytatás?

Aztán megint szünet, majd az ablakhoz állt, kifelé nézett, én mögötte, a teste takarásában, és hátrafelé hozzámnyúlt, akkor már a szoknya és a vágyölő bugyim alá és csak simogatott, én meg át akartam nyúlni a karjai alatt a mellkasára, de leszorította és nem tudtam, így csak a hátizmait simogattam, ha így, hát így. - utólag ezen is sokat gondolkoztam és rájöttem, hogy azért nem engedte, mert ő a nyitott ablakban állva rálátott a szomszédomra, aki nyilván meg ránk, és nem akart rossz hírbe keverni, és máris értékeltem a diszkrécióját.

Majd újabb tétovázás, simogatás, tétovázás és a vágy, mint két szerencsétlen kamasz, a fene vigye el, de szép is az ártatlan szerelem, majd elment úgy, ahogy jött, csak előbb megvárta, míg lehiggad a vágy a nadrágjában.

***

Azóta találkoztunk már háromszor, de még nem volt folytatás, de nem is voltak adottak úgy a lehetőségek. De most már kivárom. A barátnőm a lelkemre kötötte, hogy nehogy kezdeményezzek. Csak legyek csinos, kedves és elérhető. Vesszek meg, ha ellen bír állni. Én tudom, hogy ki vagyok, amikor képes vagyok végre elengedni magamat. És ha eljön az ideje, remélem, hogy olyat kap, hogy sosem felejti el, és sűrűn emlegeti közben az isteneket.

#visszafogottvenusz

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: