újabb események régebbi események további események
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Kandúrok

2019. október 18. - Látogatók száma: 48

Macskaetetés közbeni egyoldalú dialógus

Reggel fekete tapadónaciban és kék miniben próbálok fehér macskát etetni. Már csinosban vagyok, mert egymás után legalább négy helyre kell mennem a városba, és újabban szeretem, ha megnéz az ellenkező nem, majd zavarba jön, amikor visszanézek pontosan úgy, ahogyan ők rám. Viccesek, és élvezem az újonnan felfedezett nőiességem hatalmát.

- Ne szőrözz össze! - kérem meg a fehér kandúrt normál hangon, erre másodszorra is meghúzza az oldalát a lábszáramon.

- Ne szőrözz össze! - mondom kicsit erőteljesebben, erre a másik oldalát is végighúzza rajtam és bátran a következő kanyarra indul.

- Mondom, ne szőrözz összeee! - szólítom fel, természetesen hiába, mert mire kimondom, már levágja a kanyart a következő fordulóhoz.

- B@.dmeg, ne szőrözz már össze! - mérgelődök tök feleslegesen, s addigra kiürült a konzervesdoboz, én meg lebundázhatom magam.

A macskák szívéhez (is) a gyomrukon keresztül vezet az út. Ez a fehér kandúr mindig tartja velem a tisztes távolságot, pedig eleinte szerettem volna megszelidíteni, de tartotta magát a függetlenkandúr szerephez. Akkor simogasson téged a halál és játssz egyedül a farkaddal... Azóta váltott át hízelgősbe, amióta megmondtam neki, hogy utálom. Tipikus gyagyapasi. Csak akkor dörgölőzködik, amikor én már nem is akarom.

Ui.: Különben nagyon fárasztó ám. Van egy haverom, aki kb 3 éve ezt játssza velem. Most épp harmadszorra. Amikor haverságnál többre nem gondoltam rámizgult. Mire felkeltette az érdeklődésemet és kötélnek álltam volna, leállt. És ezt úgy minden ősszel megcsinálja. Már kívülrőt ismerem a menetrendet, mert tanulékony vagyok. Szerintem rajtam vezeti le az őszi depresszióját, hulló falevelek és férfiklimax. Amikor meg tudja, hogy van valaki más, aki érdekel komolyabban, akkor egyből észreveszi, hogy csinos vagyok, megdicsér, meg minden. Megőrülök, hogy ekkora marha. Már csak nevetni tudok rajta, de azért bírom, mert mindig segíteni akar a ház körül. Jóravaló, derék úriember, csak sajnos nem tudja, hogy mit is akar. Nem baj, én már úgyis eldöntöttem, hogy mi jobb, ha csak haverok maradunk, bármilyen szexi is legyen, a fene vigye el.

- Visszafogott Vénusz -

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: