újabb események régebbi események további események
18:54
Virág új cikket töltött fel
15:05
dimahodckin regisztrált a weboldalra
14:04
Eupbxoz regisztrált a weboldalra
11:07
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
20:54
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
14:23
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
13:53
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
09:38
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
09:21
Glqinbh regisztrált a weboldalra
08:47
FedyahCitle regisztrált a weboldalra
07:32
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
23:35
Find уоursеlf а girl fоr the night in уour сity Canаda: http://b1 ...
11:31
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:30
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:44
SlifeCitle regisztrált a weboldalra
06:20
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
06:19
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
06:54
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
01:51
The bеst girls for sеx in your tоwn Cаnаdа: https://coupemoi.la/Y2BuS ...
13:27
Ilona új bejegyzést írt a naplójába

Megújuló szolgáltatások

2019. október 31. - Látogatók száma: 34

Az elmúlt hetek igényei alapján úgy döntöttem, hogy új szolgálatásba kezdek. Párkapcsolati és éretté válási tanácsadást nyújtok a fiúknak, hogy férfivá válhassanak. Mindezt úgy, hogy közben ne vesszen ki belőlük a bennük élő kisfiú pajkos bája és kedvessége. Vagy legalább próbálják sikeresen imitálni az Igazi Férfit asszonyszerzés céljából.

Az alapvető intelmem mindig az, hogy engem mint nőt, felejtsenek is el, mert abból csak baj lesz. Ritka, hogy valaki több mint három napon túl foglalkoztat, úgyhogy óvom magamtól a potenciális áldozatokat, nehogy összetört szívek szilánkjai keretezzék az utamat.

Első alkalommal egy bátortalan fickónak adtam tanácsot. Arról panaszkodott, hogy ő bármilyen irodalmi művet megír, de a lányokkal képtelen kommunikálni.

Tanácsoltam neki, hogy kezdje úgy a beszélgetést, hogy hősiesen bevallja az áhított leányzónak, hogy örömtől repesve udvarolna neki, de amint a szemébe pillant, a lábai elgyengülnek, az ujjaiból kihull a penna, a szája kiszárad és a nyelve a szájpadlásara tapad, és megkukul zavarában, mert annyira tetszik neki a leány. De ha a kiszemeltje nagylelkűen bátorítja, akkor viszonylag hamar feloldódik és megcsillantja lírai és odaadó lovagi énjét és ásó, kapa, nagyharang, holtodiglan-holtomiglan.

Erre a javaslatomra bátortalan páciensem megszólal:

- Te értesz engem!

- Persze, hogy értelek. Van egy harmincnyolc éves öcsém és egy óvodás és egy elsős kisfiú bébiszittere is vagyok.

Második páciensem egy érett férfikorba lépett férfiú, aki megkérdezte tőlem, hogy mit nézek meg elsőre a randin a pasin.

Mondom ápoltság, kezek, körmök, puha kéz nyirkos tenyérrel az halál, inkább egy kemény munkáskéz érintsen. Zsíros, ápolatlan haj kizárt, kopaszság nem gond. Az genetika. Az illat és tisztaság, rendezettség. De amúgy húsz éve nem randiztam, szóval alighanem a nagy izgalomban semmit nem érzékelnék ezekből a szemén kívül, hacsak nem irdatlan büdös, cigiszagú és tájszólásos. Örülnék, ha túlélnék egy randit infarktus nélkül, és anélkül is, hogy idiótát csinálnék magamból.

Harmadik páciensemen volt a világ összes fájdalma. Vele egy rövid felismerés után nem voltam már kedves és türelmes, hanem pofozni kezdtem, mert valakinek az hasznosabb, mint simizni a lelkét. És ugyan vannak nők, akik előszeretettel karolgatnak fel világfájdalommal élő szenvedő lelkeket, de ezek vagy szintén sérültek vagy pszichológusok. Ha igazi nőt akar, igazi férfivá kell válnia. És elhiszem és pontosan tudom, hogy nem könnyű felállni, de ha nem állítja magát jó irányba, akkor valóban ott fog megrohadni egyedül. Lehet ezt szépíteni. De ez van. Pedig a pasas nem volt rondább az utolsó háromnál, akikkel szóbaálltam pár nap erejéig, csak önbizalom nulla.

Az igazi nőknek pedig igazi férfi kell, akik mellett legalább néha kicsit elengedhetik az erős nő szerepet, és lehetnek bátran sérülékenyek és gyengék, mert tudják, hogy ott van az a stabil Férfi, akinek nekidőlhetnek kicsit és az nem fog tőle felborulni. És ha így lesz, akkor egymás kiegészítőivé válhatnak, és az sem gond, ha az egyébként hős férfi néha sír a vállukon. Mondom: néha.

Majd hozzátettem rövid paracsikonként, hogy lehet lelkes, de ne legyen rámenős. Ne valljon szerelmet, se lelkitársasságot az első nap, mert az pszichés problémákat jele (ilyen érzetnél keresse fel háziorvosat és pszichológusát). Nem, egy héten belül sem! Személyes találkozás nélkül meg főleg nem. Nem, nincs szerelem első látásra, se másodikra. Azt belehabarodásnak nevezik, bár éppoly súlyos. Szimpatikus, az lehet azonnal és külsőre is bejöhet. De az más. Ne a saját nyűgjét pakolja a csaj nyakába, neki is alighanem megvan a saját csomagja. Ehelyett figyeljen a nőre jobban, mint önmagára. Ez már úgy alapból segít az önsajnálat kezelésében, ha másra koncentrál. És végezetül ne rohanjon és ne kapkodjon, mert az erős kapcsolatok erős és szilárd alapokra épülnek, nem pedig hirtelen fellángolásra a nagy dudáktól. A többi meg majd jön magától. Vagy sem.

Mára ennyi a "kicsitcsernusgyanús" férfiképző tanfolyamból.

- visszafogottvenusz -

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: