újabb események régebbi események további események
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Most mit tehetnék?

2019. március 26. - Látogatók száma: 39

Játékra!

Menthetetlen,
Illat,
Cseresznyevirágzás,
Kétség,
Elvarázsolt,

Cseresznyevirágzáskor ismerkedtem meg vele két évvel ezelőtt. Most mit tehetnék, ha egyszer rabul ejtett? Pedig keményen dolgoztam rajta, hogy elmúljon.

Tény és elfogadtam, hogy menthetetlenül belezúgtam a lassan barátsággá fajuló egyszeri kalandomba. Tény, hogy az érzéseim viszonzatlanok, és fene se tudja, hogy ez mégis miért nem bánt. Néha felmerülnek bennem kétségek és egy kis hitetlenkedés, hogy valóban csak ennyi? Barát pályára jutottam? Vajon hogyan éli ő azt meg, hogy együtt vagyunk, közösen alkotunk dolgokat - sőt, barátnőm azt mondta, hogy minden, amit együtt teremtünk meg nagyon szép-, és közben végig tudja, hogy én nem vagyok iránta közömbös?

Egy másik barátnőm szerint meg elvarázsolt vagyok, és a pasi sosem lesz belém szerelmes, ahogyan én abban reménykedem. De nem érti, hogy ez engem nem zavar. Egyszerűen csak jó őt szeretni, így plátóian is. Annak ellenére, hogy nincs köztünk szex, mindenben a kedvemet keresi. Azért néha, amikor megérzem a friss, férfias illatát... Kicsit élvezkedem és álmodozom. Azt csak szabad, kicsit csak.

Talán jobb is így - magyarázom időnként magamnak -, mert ha szeretők lennénk, és egyszer vége lenne, akkor alighanem a közös alkotásainknak is befellegzene. Az rosszabb lenne, mint most, ami van, az én fáradhatatlan szerelmemhez az ő segítőkész kedvessége és kitartó megbízhatósága.

De azért esténként, amikor kiülök a verandámra a kopott hintaágyra, és ránézek a most még bimbózó cseresznyefára, arra gondolok, hogy milyen szép is lenne, ha itt ülnénk kettesben kézenfogva cseresznyevirágzáskor. De hát most most mit tehetnék?

A cikket írta: L. Alexa

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: