újabb események régebbi események további események
20:07
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
20:05
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
23:21
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Erotikus

Nosztalgia... - ötszavas játékra

2018. szeptember 30. - Látogatók száma: 43

Naspolya, utazás, békepipa, lustaság, lepedőakrobata.

Hamarosan férjhezmegyek - úgy terveztem pár hete. Harmadszorra ugyanahhoz. Semmi sem jobb a biztonságos rossznál esküszöm. Nem mindenki ezt csinálja? Dehogynem. A nyuszik tuti. De én bátor vagyok. Én nagyon. A barátnőim ezért befizettek egy kéthetes nyaralásra Honolulu szigetre, hátha megjön az eszem és meggondolom magam. Pedig a harmadik házasság, pláne ugyanazzal, a remény diadala az ész felett, és a vőlegényem egy igazi lepedőakrobata és még dolgozik is, főz, mosogat és takarítgat, és önkénteskedik mindig valahol valamit. Nagyon segítőkész alkat, kezelget sérült nőket is és nem sérülteket is. Ezt nagyon el tudom képzelni, igen pontosan úgy, de rendes, mert nekem mindent bevall. Egy szavam nem lehet a sok ingyenélő mamahoteles kiscsákó mellett. Önálló legény és csábos a mosolya, az ujjai pedig egyenesen varázslatot képesek kelteni az asszonynépben. Ha eszembe jut még most is beleborzongok. Volt idő, amikor még máshogy még mélyebb benyomást tett rám, de bízom benne, hogy mindenre van orvosság. Igen, arra is. Olyan kis kék tabletta, ami infarktust okoz, ezért még sose vettem be belőle.

Így tehát várt rám a nagy utazás és a még nagyobb kaland, mikor elindultam még nem sejtettem, hogy ekkora lesz. Igen, az is. Jól sejted kedves olvasó, AZ. Becsekkoltam a reptéren és irány Honolulu, Kamcsatkát ezúttal kihagyva. Igaz, hogy az utat végigaludtam, de már a robotpilóta mosolya is tűzbe hozott volna. Egy céda vagyok a szívem mélyén. Ez van, nem kell szeretni. Inkább szundiztam. Az kevesebb kockázattal jár. Tudom, tudom, menekülés a buja önmagam elől nem megoldás, pedig dehogynem.

Leszállásnál a sztyuárdesz rámripakodott, hogy:
- Ébresztőőő lustasááág! - mire majd kiugrott a kis szívem a helyéről, de mivel békeszerető vagyok, azonnal felajánlottam, hogy szívjuk el a békepipát. Szívtam már eleget, úgyhogy egyel több vagy kevesebb nem számít. A lényeg, hogy ezúttal ne csak én szívjak, szívjon más is. Aztán persze nem lett az egészből semmi, mert nem lehetett tüzet gyújtani a repcsin, tűz nélkül meg mit ér az egész. Lepippantásról meg szó sem volt. Kizárt. Én olyan nem veszek a számba.

Honoluluban első nap egy állatkertnéző program nézett ki és gondoltam, ha ennyi izgalmat szerveztek a barátnőim, akkor így mégis esküvő lesz otthon. De akkor még nem tudtam, hogy a banánszoknyás idegenvezető atléta nem hord boxert és amikor a szél fellibbentette a szoknyácskáját és megláttam, a barna golyóit, amik pont úgy néztek ki, mint két bekapásra megérett naspolya... és a túlérett és túlméretezett banánról nem is szólva... Akkor a többit a fantáziátokra bízom. Esküvő elmarad, pontosabban a vőlegény cserélődött ki csupán, maradtam Honoluluban, a barátnőim pedig olyan irigyek, mint a kutya, meg ne üsse őket a guta!

#visszafogottvenusz

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: