újabb események régebbi események további események
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Erotikus

Ötödszörre vajon hogy végződik?

2019. január 28. - Látogatók száma: 45

Felszabadult, kényelmes, munkásruha, sültkrumpli, lépcsőház, - ötszavas játékra

Gréta lassan három hónapja próbálta megfoltozni összetört szívét, de egyedül nem ment neki. Ám ahogy az idő telt, belátta, hogy le kell választania magát a nős, egyszeri szeretőjéről. Már nem tudta, hogy mi az igazság, hogy talán a férfi csak kihasználta a kényelmes felkínálkozó lehetőséget, de sosem akart többet, vagy ő rohanta le túl gyorsan és attól ijedt-e meg. Csak azt tudta, hogy ki kell vernie a fejéből, mert a reményekkel teli, ám hiábavaló várakozás a depresszió előszobájába sodorta.

A karácsony elhozta a szinglik magányát és akkor a karácsonyi üdvözlés apropóján ráírt egykori kedvesére, akivel többször is együtt volt már. Tudta, hogy ki az, aki nem szórakozik vele, hanem megmondja, hogy mit akar, akkor is, ha az csak szex. Jelenleg ő sem vágyott többre, és nem is tudott volna többet adni magaból mint a testét.
Megbeszélték, hogy találkoznak, de egy hónap is eltelt az első beszélgetés és a találka közt.

Amikor odaért, a lépcsőház nyitva volt és egyszerűen csak odalépett a földszinten lévő ajtóhoz és hármat koppantott rajta. Az ajtó kinyílt és a férfi ott állt egy szál törölközőben frissen zuhanyozva.
- Munkásruhában voltam, azért zuhanyoztam - mondta rögtön az üdvözlő csók után.

Leültek, beszélgettek, a férfi itallal kínálta, majd Gréta idézte a férfi szavajárását:
- Túl sok ruha van rajtad! - célzott a törölközőre, és mintha egy nap se telt volna el a három és fél évvel azelőtti buja együttlétük óta, olyan felszabadultan szeretkezett, mintha a férfi lenne a végzete, mintha neki lenne teremtve. Buja volt, vad, de mégis nevettek és bohóckodtak is. Elégedetten lihegve és kipurcanva feküdt az ágyon, mikor a férfi felkelt, hogy sültkrumplit süssön ebédre a kolbászhoz.

Délután a búcsúzásnál Gréta már önmagán is nevetve mesélte a férfi kérdésére, hogy az elmúlt egy hónapban minden átfutott rajta kettejükkel kapcsolatban. Hogy igen, nem, mégis, mégsem, most minek tegye tönkre, úgyis elhagyja, de mégis... Majd röviden összegezte: de úgyis mindig visszatérek hozzád.

A cikket írta: L. Alexa

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: