újabb események régebbi események további események
23:21
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Szívem szétfeszíti

2018. március 16. - Látogatók száma: 43

Kicsit nehezen mozgok a szülés óta, még nem nyertem vissza ribancalakom, anyatestem meg nehézkesebb. Szandikával azért jól elvagyunk kettecskén, de azért elfáradok és néha este Csokiszerelmem készít vacsit. Egyik este krumplit sütött nekem. Szépen meghámozta és feldarabolta és kisütötte egy kis olajban. Nem volt sok olaj meg miegymás otthon, de mondtam, hogy nem baj és inkább együnk kevesebbet és egyszerűbbet most, mert nem akartam, hogy munka után még hogy hazahozta Lilikét is az oviból, még boltba is elmenjen, mert annál kevesebbet láthatom és a hosszú napokon nagyon hiányzik. Mindketten, de ő méginkább.

Úgyhogy míg Szandika aludt, Lilike meg nézte a Mása és a medvét én kimentem a kis konyhánkba és mondtam Apcinak, hogy jöttem zavarni. Ő meg leültetett egy székre és folytatta a krumplihámozást. Az első adagot én kaptam, mert addigra már egy vasszöget is megettem volna. Vegetával és egy nagyon kevés majonézzel, mert ugye az anyatestem... Közben beszélgettünk és olyan jó meghitt családias volt a hangulat.

És gondolkodtam, hogy mitől annyira más és jobb most vele, mint először, és azt hiszem, hogy azért, mert előszőr, amikor párszor randiztunk, túl hamar, szóval azonnal dugtunk, és nem volt idő, hogy kialakuljon köztünk a kötődés. A szex meg túl intenzív volt vele és kiszorította a mélyebb érzéseket, és nem volt idő, hogy megerősödjünk egymásban. Bár néha még mindig fogalmam sincs, hogy mit gondol rólam, csak a magam nevében beszélhetek, hogy amióta a magzatom gátat szabott a pajzán együttléteknek, sokkal erősebben kötődöm hozzá és merek nyílt és őszinte lenni. És azt érzem, hogy ő is kötődik hozzám, de talán még jobban meg kell tanulnunk bízni egymásban. De van még időnk.

Aztán bementünk a szobába a lányokhoz és leültem a kanapéra, Apci mellém heveredett és a csupasz válla mikor két centi közelségbe került a térdemmel olyan vágyat éreztem, hogy teljesen közel kerüljek hozzá, de olyan nagyon-nagyon erősen, hogy nagyon. De most kapcsolatunk ideiglenesen plátói jellege miatt nem akartam direkt húzni, bár magamra húztam volna legszívesebben, ha épp nem olyanok a körülmênyek és nem épp sellős rajzfilm megy a mesecsatornán, amit Lilike a lábunknál nézett.

Utána csak ilyen egyszerű dolgok voltak, hogy Apci levágta Lilike lábkörmét, amit a kincsem ezúttal nem visított végig, hogy fáj neki. Később míg Apci Lilike kis laptopján keresett neki valami mesét, közben Lilike közénk ült, a térdemre támaszkodva már a saját körmét vágta a csipesszel, az én lábam közt Szandika feküdt már és ment valami rajzfilm. Akkor úgy éreztem, hogy szívem szétfeszíti egy érzés, mintha bele se férne mindaz az összes érzés ami van bennem, és megrepedne a régi kemény, de egyre vékonyodó burok és ez a sok szeretet egy fénysugárként a repedéseken kitörne és...és...boldog vagyok velük.

A cikket írta: kalozlány

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: