újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Erotikus

Balesetek előfordulnak

Látogatók száma: 53

A hőségnek, a fáradtságnak és negyed doboz brandy-s bonbonra ivott sörnek köszönhetően megszaladt a kezem a cseten egy csevegős oldalon, mikor végre egy korban hozzám illő szemrevaló férfi jelentkezett. A lakhelye miatt a mentalitasa remélhető és a fizimiskája is kedvemrevaló volt. S mire mindent megnéztem az adatlapján, az alkoholszintem bátorságot adott, s szokásommal ellentétben én írtam rá. Szinte azonnal válaszolt.

Szó szót követett, s pár mondat után mire eljutottam oda, hogy vakmerően megmutatnám magam fészen, ő megelőzött, s megírta, hogy milyen néven keressek rá. Amikor először meglátta a fotóimat, meglepődve felkiáltott, hogy nem csak értelmes és intelligens, hanem még nagyon szép is vagyok! Onnantól fészen beszélgettünk tovább. Kora estétől hajnali háromnegyed kettőig, s ez idő alatt találtam bennünk több közös pontot, pl a fotózás iránti szenvedélyt, s az udvarlása nagyon betalált, mert a természetes szépségem és gömbölyded adottságaim dicsérete mellett a belső érzelemvilágomat és az intelligenciámat is dicsérte. De neki is jól vágott az esze, a humora is rendben volt, s bár nagyon szexi a teste, pont kedvemre való, mégsem volt elszállva magától. Tetszett, hogy nyíltan lehetett bármiről beszélni, s bár a nyíltságom időnként meghökkentette, a végére már látta, hogy igazat mondtam, hogy fog még örülni az őszinteségemnek. S örült is.

Pár hét telt el az első találkozásig, amit az én kis titkos szerelmi fészkembe beszéltünk meg. Addigra már mindent tudott a gyenge pontjaimról. Az első igazi személyes pillanat tétova zavarain hamar túllendülve megtaláltuk a cseten megszokott oldott hangulatot élőben is, de azért ezerrel dübörgött a kis szívem az izgalomtól, s mertem remélni, hogy az övé is legalább annyira...

Gondoltam, hogy gyorsan le is ellenőrzöm a szívműködési funkcióit mielőtt megölném és kezemet a mellkasára tettem. Ő kihasználva helyzeti előnyét, s hogy figyelmem lekötötte a szívritmusának alapos vizsgálata, a kezeit észrevétlen a tarkómra tette s finom ujjait a hajamba fúrta. Ebben a pillanatban pillantottam fel és vesztem el a barna szemében, de ez nem móka, s a vizsgálatot még nem fejeztem be. Jómodorra intettem, de nem engedelmeskedett nekem és tovább incselkedett, hiszen már tudta, hogy a hajhagymáimban van az erogén zónám. Próbáltam magam visszafogni, de úgy olvadtam cseppfolyóssá a kezében mint a libazsír a déli pikniken.

Viszont a helyzet komolyságra adott okot, mert a pulzusa hirtelen meglódult, én pánikba estem, de amikor megcsókolt kezdtem gyanakodni, hogy egyszerű biológiai folyamatok zajlanak csak a szervezetében, és talán korai lenne a mentők számát tárcsáznom. Hát gondoltam egyet, és más vizsgálatokba fogtam rajta. Megnéztem, hogy minden rendben van-e rajta, nem hiányzik egyik testrésze sem, közben valahogyan levarázsolódtak rólunk a ruháink, ami tuti egy pajzán ruhatolvaj tündér műve volt, mert azt se vettem észre, hogy mikor történt.

Miután minden testrésze, belső szervei és végtagja megvolt a megfelelő helyen és méretben, gondoltam, hogy sorra meg is kóstolom, hogy milyen az íze, persze ezt is szigorúan a vizsgálat miatt. Fentről kezdtem lefelé a szájánál, mely épp az enyémmel ismerkedett épp, majd megízleltem minden négyzetcentiméterét kínzó lassúsággal. Amikor intimebb területre tévedtem az ősi vérfarkas ösztön úrrá lett rajtam, a fogaim kihegyesedtek, s kicsit megszaladtak rajta. Jesszusom, bocsika! De a bőre felszakadt, sürgősen nyomókötés, őt körbetekertem egy lepedővel, betámogattam a kocsiba és irány a sürgősségi!

Kint leültünk. Egy nővérke felvette az adatait és mosolygott a bajsza alatt a pink lepedő láttán. Elcsoszogott a fehér műanyag papucsában és egy kerekesszékkel és egy segédnővérrel tért vissza. Mindkettő módfelett vigyorgott, s mikor a sérülés felől érdeklődtek, s szerelmem próbálta visszafogottan vázolni a kelyzet komikus tragikumát, a nővérkéken egyre szélesebb mosoly ragyogott.

Majd átültették a kis sebesültemet együttesen lepedőstül a kerekesszékbe, miközben ő vadul szorította a nyomóköést a sebesült testrészéhez, én pánikba is estem, hogy nem mehetek velük a műtőbe, de az egyik nővérke megsajnált, s jó hangosan, hogy az egész sürgősségi hallja, megnyugtatásul közölte:

- Ne aggóggyék asszonyom! Csak összevarrjuk, nem levágjuk!

A cikket írta: kalozlány

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: