újabb események régebbi események további események
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Egy nyári nap története 2.

2010. július 19. - Látogatók száma: 72

Gyönyörű nyári idő volt egész héten. Péntek délután a munkából hazatérő párom, a szokásos menetrendnek megfelelően, feltette a kérdést. -Mi lesz a hétvégi program ,szívem? -Mivel, nagyon meleg van, szombaton irány a Balaton.

Nagyon jól elszórakoztunk, úgy a parton, mint a vízben. Elérkezett a hazamenetel ideje. A kocsiban rám nézett és benyúlt a törölköző alá (csak törölközőt tekertem magamra). Felsóhajtottam, tekintetem kérdések sorozatát indította felé. Rám mosolygott és ennyit szólt.
- Otthon.
Alig vártam, hogy haza érjünk, jól emlékszem az ilyen titokzatos, izgalmas kezdések, izgalmas folytatást ígérnek. Hazaérve kipakoltunk és elmentünk fürdeni. A hálószobánkban a négyszemélyes franciaágyon elterültem.Végig simította és megízlelte minden porcikám. Kéjesen sóhajtozva fogadtam a kényeztetést. Viszonozni akartam.
- Majd - mondta és egyre jobban fokozta bennem a vágyat. Mikor látta, hallotta, hogy nem bírom tovább, engedett és önelégülten adta meg a kegyelem döfést! Kezemmel görcsösen ragadtam a hajába, mélyről jövő torok hangok hagyták el a szám.
- Most Én következem. - mondtam.
Annyira felfokozott állapotban volt már, hogy igen nagy összpontosítást igényelt tőlem, hogy minél tovább feszítsem a húrt. Mesteri zongora játékomnak köszönhetően - sikerült magas oktáv számot előadnia.
Mindketten teljesen kimerülve, kielégülve, boldog mosollyal az arcunkon aludtunk el. Csodálatos, méltó befejezése volt a napnak. Álmomban, angyalok közt futottam a réten nevetve, párom utánam, és egyre azt hallottam - mindjárt utolérlek... Kacagva, ölelkezve hemperegtünk.... Körülöttünk a sok tarka virág....

Milyen szép tud lenni a világ, ha értelmesen éljük!

A cikket írta: katkat

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 26. 07:58
Tündér!!!!!!!
Köszönöm elismerő szavaid! Be kellett bizonyítanom,hogy NŐ vagyok,szőke ,és még eszem is van!!)) Kérdezd a férfit-rovatban elkönyveltek "szőke butus nak"de nem zavar:célom-azért is megmutatom!!!)))))

Sok-sok erőt adtál.Köszönöm,hogy vagy nekem....
2010. július 26. 06:48
Átvertél;-) Ezt hogy lehet így megírni, hogy nem 18?! Illeszkedik az előző részhez és még(is)sem... Nagyon ügyesen írsz...
Pussz,
Tündér
2010. július 19. 20:05
Egy csodálatos dolog a képszerűen való olvasás! Köszönöm KIKI64! (megélmi még jobb volt)))))
2010. július 19. 20:03
Köszönöm Monic7676!
2010. július 19. 16:25
jó volt olvasni történeted
tetszett
képszerűen pergett le előttem
:)
2010. július 19. 16:02
Kedves Katkat! Tettszett az írásod! A Szép napokat jó megélni!
2010. július 19. 14:58
Köszönöm Orsolya!

Tényleg olyan csodálatos volt a szombat,megosztani szerettem volna mindenkivel a boldogságunkat. Igen,így kellene élni,és elfelejteni a rosszat,kizárni az undok külvilágot.

Puszi.
2010. július 19. 11:57
Katkat! Megérte átkocognom a folytatáshoz......! üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: