újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Gyengéden

Látogatók száma: 38

Hunyor,
Társ,
Szívdobbanás,
Adrenalin,
Ősz,

"Gyengéden ölelj át és ringass, szerelem...." - dúdolom magamban az ezeréves nótát. Pár napja megfogalmaztam magamban, hogy életemben először úgy érzem, hogy van társam.

Nem úgy társ, mint egy szerelmespár, az most lényegtelen, hogy "bele vagyok zúgva teljesen, reggel, délben, este csak őt kereseeeem..." - váltott bennem a beépített rádió új dallamra. Mert ez az ősz férfi bár nagyon kedves és segítőkész, sőt hosszú távú tervei vannak velem, mégsem nyúl hozzám egy ujjal sem. Tehát így a szó legszorosabb értelmében inkább munkatársam mintsem bármi más, de ez nem zavar. A szeretőim úgysem szoktak túl sokáig tartani. Az adrenalin mégis azonnal heves szívdobbanást okoz, amint csak megpillantom az én plátói lovagomat.

A minap hét virágzó hunyort hozott nekem ajándékba a kis virágoskertembe. Volt valami varázslatos abban, ahogyan én kijelöltem a helyüket, ő kiásta a lyukakat, majd a helyére tettem a virágokat és közösen húztuk a hunyorok tövéhez a földet, hogy betakarjuk. Ahogy a két-két kezünk egyszerre takarta be a töveket, az ujjaink összeértek, abban a pillanatban a szerelmem elmélyült és végleg neki adtam a szívem. Azt se bánom, hogy viszonzatlan, hiszen mindeközben a társammá vált. Mégis mintha valami fura módon nagyon gyengéden szeretne. Így, ártatlan odaadással, tisztelve és értve, és itt a végem.

A cikket írta: L. Alexa

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: