újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Nem szeretlek......

Látogatók száma: 144

Két éve élek kapcsolatban a párommal, aki ha minden igaz egyszer a férjem is lesz (én nagyon szeretném). A kapcsolatunk elég furán indult, az neten ismerkedtünk meg. Véletlen jelöltem be egy kapcsolattartó oldalon. Szeretem ha kimondja..de ha mégsem?

A kapcsolatunk elején, minden olyan más volt. leszállt a lila köd és a föld felett jártam legalább 2 méterrel. Mindennap együtt vagyunk az elejétől fogva. Imádok odabújni hozzá, érezni a bőre illatát, hallani a szuszogását és érezni ahogy gyengéden simogat.
Lehet, hogy a férfi és a nő közti különbségből fakad, de az elején nagyon bizonytalan voltam. Azt hittem neki csak egy kis futó kaland vagyok és ,hogy nem vagyok Nő, igazi Nő, aki meg tudja tartani maga mellett a párját. Az ok amiért kételkedtem a kapcsolatunk tartósságát illetőleg az volt, hogy ritkán mondja, hogy Szeretlek.
Én pedig, mindennap mondom neki, naponta akár többször is; amikor egy bizsergető érzés a tüdőmből előtör és végigfut a testemen, nem tudom megállni, hogy ki ne mondjam.
Sokszor ugrattam, hogy "mondd már ki!!" - tudta mire gondolok és csak mosolygott. Úgymond ezzel húzott mindig.
Aztán egyszer csak, olyan időszakunkat éltük, amikor már a kezdeti nagy fellángolás, mint a szex nap, mint nap már nem volt lényeg; és elégedettek voltunk az olyan éjszakákkal is amikor egymásba kapaszkodva aludtunk reggelig.
Az ominózus szó kimondására akartam rábírni, mert egy kicsit lehangolt állapotomban voltam. Meglepett, mert soha nem gondoltam volna, hogy olyat fog mondani, amire nem vártam.
"Nem szeretlek" - először fel sem fogtam mit mond. Komoly arcot vágott. Nem tudtam mire véljem ezt. Milliónyi érzés kavargott bennem; mindössze körülbelül két egész másodpercig. Ekkor megszólalt újra: "Nem szeretlek, hanem imádlak!"
Olyan határtalan boldogság öntött el, miközben mély barna szemei szinte lággyá váltak, ahogy ezt kimondta. A mai napig amikor rám néz és azzal a meleg tekintettel végig pásztáz rajtam, tudom mit gondol.
Azóta igazi nőnek érzem magam, aki tudja, hogy szeretik, még akkor is ha nem sokszor mondják ki.

A cikket írta: jgaboca88

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

:)
A meleg, barna tekintetet én is ismerem:))))
Az enyém érezteti velem és nagyon jól esik, de ez kölcsönös! üdv Orsolya
Ez nagyon szép!
Az én férjem is viszonylag ritkán mondja, de annál értékesebb. Ha én mondom neki, azt válaszolja: dettó:))

Szép történet! Gratula:)
Ha valaki nem is mondja ki minden áldott nap hogy szeret, hogy mennyire imád, attól mi még tudhatjuk. Sokkal jobb érzés ez így, mintha minden nap hallanánk. Elveszne a varázs és nem tudnánk ennyire örülni neki.
Ez az igazi szerelem.
Nagyon-nagyon jó! Főleg az utolsó kettő bekezdés tetszik! Szerintem jól gondolod, őszintén szeret!
nekem: *****
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: