újabb események régebbi események további események
14:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
21:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Nem tisztességtelen ajánlat!

2010. május 14. - Látogatók száma: 276

Hol volt, hol nem volt bekezdéssel illetném az elbeszélésemet, ha nem történt volna meg szóról szóra minden egyes kellemes pillanat, ami egy irodában esett meg velem.

Polihisztorságomnak köszönhetően, minden számomra ismeretlen technikának a működéselve felkelti az érdeklődésemet. A szakmai tanulmányokon kívül sokszor autodidakta módon szereztem ismereteimet, amit gyakorlatban kamatoztathattam. Magabiztosan fogok a háztartás elektromos illetve vízvezeték berendezéseinek javításába. A gyors, korrekt univerzális javító szakinak hamar híre megy az ismeretségi körökben. Főleg azért, mert a vállalkozók nagy része kisebb munkálatok miatt nem szívesen vonul fel. Még névkártyát sem volt időm gyártatni, pedig nagyon csinos, pajzán mosolyú nyomtatvány-üzlettulajdonos hölgy agitált, akinél kisebb munkálatokat folytattam.

A telefonomon nem bejegyzett számon egy kedves női hang érdeklődött utánam. Jaj, gondoltam, már megint egy nagyon kecsegtető wellness, vagy más szolgáltatás ajánlattal akarnak a kedvembe járni. De kellemesen csalódtam, mert nem a zaklatás szintjéig szemtelenedő marketing ajánlat, hanem egy irodalakásban felhalmozódott problémák javítása volt a feladat.

A szokásomhoz híven, előzetesen csak felmérést szoktam eszközölni a munkaterületen, amikor a meghibásodott illetve a kiegészítésre kerülő, beszerzendő alkatrészek listáját, illetve a szerszámok, gépek szükségletét összeírom.

A bemutatkozáson nem munkás ruhában szoktam megjelenni, mert tapasztaltam, hogy az anyagi megállapodást is nagymértékben befolyásolja a megjelenés.

Általában a vizitet munkaidőben szoktam végezni, hogy a munkaterületen ténykedők kívánsága, kényelmi igényeik meghallgatásra kerüljön. Mert nem minden esetben tud megfelelően referálni a főnök vagy a megbízottja, aki csak tolmácsolja a orvosolandó gondokat.

Mivel a megrendelő hölgy kedvesen de határozottan ragaszkodott a műszak utáni megjelenésemhez, elfogadtam az ajánlatát.

Nappal a vállalkozásomban koszoltam a kezemet, azután mivel még bő három órám volt a találkozóig, válaszolgattam az e-mailjeimre, chateltem az ismerőseimmel. Arra gondoltam, hogy kihasználom a várakozási időt és tisztába teszem magam, megborotválkozom, letusolok, hogy későn este, otthon már ne kelljen ezzel faragni az alvási időt.

Mindenkivel való elvárásaim egyike a pontosság, ezért magam is időben szeretek megjelenni.

A csöngetésemre egy feltűnően csinos, ízlésesen kifestett hölgy nyitott ajtót. Meglepetésem olyan mértéket öltött, hogy megkérdeztem, biztosan jó helyen járok-e.

Igazán nem is tudtam, hol pihentessem meg szemem, hogy a mondanivalójára is figyelni tudjak a tárgyalóban, mert úgy tűnt mintha most érkezett volna a szépségszalonból. Fekete haja a vállaira ereszkedett, fekete szemeit a kontúrral hangsúlyozta, tűzpiros ajkainak hullámzása inspiráló érzéseket keltett bennem. Nagyon ismerősnek véltem, de a hangját még biztosan nem hallottam korábban. Ezért rá sem kérdeztem a megérzésemre. Itallal, kávéval kínált, amire zavaromban igent mondtam, pedig a nyugodt alvás érdekében este nem szokásom kávézni. De annyira megzavarta gondolataimat a mély, szinte mindent elém táró dekoltázsa és a rövid szoknya alól hivalkodó, harisnyába csomagolt boldogsághoz vezető sínpárra utaló formás lábai, hogy még azt is elfeledtem, amiért ide jöttem.

Önfeledtségemből az egyik telefon hangjelzése térített magamhoz de Mary legyintett, mivel csak a fax jelezte a küldemény érkezését.

Jegyzetfüzetembe szorgalmasan regisztráltam a végrehajtandó feladatokat, ahogy helységről, helységre végigjártuk a lakást. Azután visszaültünk a tárgyaló szobába, hogy előzetes kalkulációt készítsek a munkadíjat illetően.

A felénél sem tarthattam amikor hirtelen sötétség lett a szobában. A szomszéd irodákban kánomban jelezni kezdték a hálózati feszültség kimaradását a szünetmentes tápegységek.

Megnyugtatásként mondtam, bizonyára hamarosan visszakapcsolják az áramot.

Már öt perce hallgattuk az egyre idegesítőbbé váló csipogó kórust és mivel a számítógépek üzemen kívül voltak, Mary javaslatára, a telefonom fényének segítsége mellett kikapcsoltam a hangjelzéseket. Amikor visszatértem a tárgyalóba, mintha sokkal erőteljesebben éreztem volna az addig is nagyon csábító parfümjének illatát.

A kellemetlen helyzetet oldandó, közhelyekről beszélgettünk, illetve Mary szomja enyhítésére konyhába indult volna. De mire felpattanva, felajánlhattam volna, hogy szívesen behozom az innivalót, már össze is ütköztünk a derengő homályban. Mentegetőzni próbáltam az ügyetlenségem miatt, de Mary óvatosan a hang irányába nyúlva megérintette a vállamat, majd a számra tette az ujját, jelezve, hogy a nyelvemet nem a leghasznosabb dologra használom. Erre abból következtettem, hogy közelebb lépett hozzám és meglepetésemre a csendre utasító ujjait az ajkaira cserélte, finoman megharapva a szám szélét. Kezeivel a kezeimet a derekára illesztette, majd a nyakam köré fonta karjait és szenvedélyes csókolózásba kezdett. Meglepetésem izgalomra, erekcióra váltott, amit Mary hozzám tapadó altestén örömmel konstatált. Jobb combját lassan terpeszbe nyíló lábaim közé illesztette és térdét a lágyékomig emelte. Ez a kedves hölgy alaposan tudatában van csábítás női fortélyainak!

Eszembe villant milyen kellemetlen helyzetbe kerülhettem volna, ha a munka végén, a műhelyben csak számítógépet nyomkodom és nem teszem tisztába magam.

Máris gondolatot váltottam, mert a kezem, valamilyen csoda folytán kiszabadította a ruha fogságából a ikrek egyikét, a kellemesen ágaskodó bal mellet. A válláról lesegített öltözék utat engedett mind a két kellemesség birtokbavételére. Korábban nem mertem volna kizárni a szilikon tartalmat. Kellemesen csalódtam, mert ugyan nem volt kitapintható az emlők segédanyag tartalma de fantasztikusan jó tartással rendelkeztek. Az érzékenységük felől sem volt kétségem, mert a simogatásom hatására alaposan kiemelkedtek a bimbóudvarból a felém meredező bimbók hegyei.

A csókolózást megszakítva a nyakán és fülcimpáin kerestem ingerpontokat. Persze csak az átmenet kedvéért, mert nem titkolt szándékom volt, hogy minél hamarabb a nyelvemmel kényeztethessem a kívánatos domborulatait. Mély sóhajokkal tudatta velem, hogy nagyon a kedvére való tevékenységet művelek. Jó dolog, ha az ember fia holmi áramkimaradás alkalmával sem esik pánikba, hasznossá téve feltalálja magát.

A derekáig lecsúszott ruhából szabadulván, bravúros ügyességgel a harisnya nadrágtól is egyszerre vált meg. Csupán a csipkés szélű bugyiját éreztem amikor a csípőjére tévedt a kezem. De nem akármilyen anyag fedte a vágyaim célpontját. Selyem sikamlós érzését tapintottam, ahol találtam, mert természetesen a tanga „randibugyi” nem takarta a feszesen izmos formás popsit. Tini koromban félre kellett húznom a bugyit ha a lényegre törekedtem. Manapság meg a popsi sonkákat kell széthúznom, ha a bugyit keresem.

Mary közben gyakorlott mozdulatokkal kifejtett a nadrágomból, igaz kicsit sem tiltakoztam a tevékenysége ellen. Ott álltunk egy szál alsóneműben egymást ölelve, csókolva teljes izgalomban, egymásról alig valamit tudva. Éppen ideje volt fejleszteni a hiányos ismeretünket, amit az alhasi vérbőségtől felajzott területeken folytattuk tovább. Ugyanakkor az óvatosságra is törekednünk kellett, mivel a központi fűtés a gázembargó ellenére sem volt mérsékeltebb. A meleg és az élmények hatására hevesebb vérkeringésünk a maradék ruházattól is búcsút mondatott velünk. A gyönyörérzés emeléseként egymás intim testrészeit pásztáztuk. Ízlésesen fazonra igazított tincs tövénél ujjaim az ajkak közt rátaláltak a vérbőségtől kitüremkedő klitoriszára, amit kéjes nyögéssekkel és a markában lévő tagom megszorításával díjazott.

Bár nem tartottam volna korainak a testünk egyesülését, mivel az izgalmi nedvesedéséről megbizonyosodtam. De úgy gondoltam, ahogy a jó munkához is előkészítés, odafigyelő, precíz megvalósítás szükséges. Ezért némi megfontolás, alapos körültekintés céljából közelebb hajoltam az időközben az ülőgarnitúra párnáitól megszabadított felületén elnyúló hölgyem combjainak tövéhez. Puszikkal kezdtem ostromolni a hullámzó mozgásban lévő testrészt. Kezével fejemet a széttárt combjai közé illesztette úgy, hogy az ajkaink pontosan találkoztak. A nyelvemet alaposan kiöltöttem, amennyire csak tudtam, behatolva a kéjhézagjába. „Gúnyos” viselkedésemet nem állhatta már szó nélkül, mert halk sikolyok közt erősen biztatott a folytatásra. Amikor csiklóját ajkaim közé szippantottam, hullámzó dereka megtorpant, görcsös ritmusba fordult, combjai megfeszültek és sikolyai hevesebbé válásából, megbizonyosodtam, hogy a Nőm „angolosan távozott”. Igaz, nem mondhatom, hogy egy szó nélkül ment el, talán ismétlésre vágyva, majd a végén búcsúzik.

Az önfeledtségéből felocsúdva a tagom kényeztetésébe kezdett. A fokozott hangulatom és az újdonság varázsa sokáig nem tűrte volna az ajkainak körém fonódását és lágy harapásait. Ezért helyet cserélve fölém helyezkedett. Tagomat óvatosan magába illesztette és tövéig mélyesztette. De nem volt megelégedve a benyomással, mert megemelte fenekét de csak annyira, hogy a makkom az „éhes kisdisznó szájában” maradt. Azután újra tövig nyomta magába. Valaki egyszer azt mondta, hogy borzasztó dolog a bizonytalanság . Én úgy tapasztaltam jelen helyzetben is, hogy számomra igencsak borzongató érzés a bizonytalan női dilemmázás! Lényeg, hogy sűrűn és sokáig tapasztalhassam az érzést.

Mary-nek talán eszébe juthatott valamilyen késedelmet nem tűrő tennivaló, mert egyre sebesebb ütemben mozgatta a csípőjét, mintha nem akarna lekésni arról. A szédületes tempótól már nem tudtam a számmal követve kényeztetni a bimbóját. Helyette más izgatási helyszínt választva, a derekáról leengedtem a bal kezemet a popsiára. Nagy ujjam hegyével az ánuszának partját kezdtem simogatni. Ez olyan heves reakciót váltott ki belőle, hogy a fekhelyünk a parkettán a ritmusa eredményeként helyváltoztatásra kényszerült. Hamarosan az ismerős hangok törtek elő a torkából, teste megfeszült és a tagomra olyan szorítást gyakorolt, aminek már az önuralmam sem tudott ellenállni. Hosszan, fantasztikusan hatalmasat élveztünk. Rám omolva, hozta tudomásomra, hogy mennyeien érzi magát és teljesen elgyengült a frenetikus orgazmusoktól. Egymás simogatva töltöttük a lecsengési időt.

Időközben visszakapcsolták az áramot de szerencsére próbálgatás közben valamelyikünk véletlenül vagy előrelátásból lekapcsolva hagyta a tárgyaló világítását. Az előrehaladott idő miatt nem sikerült befejeznem a költségkalkulációt. Ezért javasoltam, hogy telefonon fogom közölni a végeredményt. De Mary arra, kért, ha nincs ellene kifogásom, akkor személyesen vigyem el neki valamelyik nap, esti óráiban. Elfogadtam a kérését, mert a telefon és az e-mail is eléggé személytelen és az sem kizárható, hogy időközben új megvalósítandó dolgok kerülnek felszínre, fogalmazódnak meg bennünk...

A cikket írta: Lakyluck

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. június 25. 16:33

megtekintés Válasz erre: Orsolya - 2010. május 30. 07:09

Nem semmi! De az élet hoz meglepetéseket!

Kedves
 
2011. június 25. 14:32
Szia Lakyluck!
Én is imádom az ,, irodalakásokban felhalmozódott problémák javítási feladatait!"
Tőlem, pontokat kapsz érte!

Pusz
Juli :))
2010. július 15. 19:27
Lakyluck! Megint fergetegeset alakítottál!))))))
2010. május 30. 07:09
Nem semmi! De az élet hoz meglepetéseket!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: