újabb események régebbi események további események
22:07
Yolla új bejegyzést írt a naplójába
14:48
Új cikk került fel a weboldalra
05:24
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:47
L. Alexa módosította a naplóbejegyzését
07:42
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
23:59
Ilona új cikket töltött fel
17:55
Orsolya új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
17:41
Orsolya új bejegyzést írt a naplójába

Történt is valami, meg nem is

2019. január 7. - Látogatók száma: 37

Ötszavas játékra!

Ma voltam anyámmal a Pennyben és egyszer-kétszer megnézett, majd leszólított egy szép, magas, jóképű kb negyven-negyvenötös, fekete hajú és égszínkék szemű férfi, hogy:

- Hol vannak a tojások?

Nem voltam vele se olyan kapcsolatban, se épp elmés és pajzán szellemi állapotban, hogy visszakérdezzek, hogy kettőt vagy többet keres-e, úgyhogy elirányítottam a bolti tyúktojásokhoz, amelyek bizton sosem láttak búzamezőt.

Mit ad Isten, a pénztárnál is előttem állt sorba. Mikor észrevett zavarbaejtően mosolygott. Én meg kicsit szégyenlősen, de aranyló mosollyal visszamosolyogtam. Vett három doboz olajoshalat és egy üveg bort a tojásaihoz. Az olajoshal szagától máris elvetettem az ölelés jövőbeni lehetőségét. Menten szörnyethalnék, ki lehet vele kergetni a világból.

Aztán anyámmal megvitattam, hogy milyen jóképű volt, még nem is őszült nagyon, csak éppen hogy, kár hogy rá van állva az olajoshalra. Aztán azt is, hogy az ilyen alkalmak milyen jót tesznek a nőiességemnek. Mire mondja, hogy nem kell egy férfi ahhoz, hogy nőiesnek érezzem magam. Értem én ezt, de azért csak rohadtjól esnek az ilyen visszajelzések. Azért nagy kár, hogy esélytelen, hogy újra láthassam...

- anonim -

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: