újabb események régebbi események további események
20:15
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
20:14
Tündér módosította a naplóbejegyzését
20:12
Tündér módosította a naplóbejegyzését
19:06
Pinokkió módosította a cikkét
18:22
Pinokkió új cikket töltött fel
18:19
Pinokkió módosította a cikkét
18:14
Pinokkió módosította a cikkét
18:11
Pinokkió módosította a cikkét
14:48
Pinokkió módosította a cikkét
13:43
Pinokkió új cikket töltött fel
21:29
Pinokkió módosította a cikkét
15:18
Pinokkió új cikket töltött fel
20:08
Pinokkió új cikket töltött fel
16:25
Pinokkió módosította a cikkét

Ciki a cicim...

2010. április 9. - Látogatók száma: 477

Ez csak az én problémám?? Vagy nem is annyira gáz a helyzet csak én gondolom úgy. S.O.S.

Terhességem alatt felszedtem 10 kilót amivel még nincs is baj, mert szépen egy kis tornával és egészséges étkezéssel leadtam, sőt, még többet is.
De a melleim... Sokszor úgy érzem ha nincs rajtam melltartó, akkor undorodva néznek rám az emberek, az eszemmel tudom, hogy nem így van, de engem akkor is nagyon zavar. A férjem azt mondja egyáltalán nem olyan vészes és , hogy szép vagyok, de Ő elfogult.
Minden este mikor zuhanyozni megyek megnézem a hasam és örülök neki, hogy -igen tényleg, ez sikerült, de mikor feljebb pillantok, teljesen elkeseredek, hogy hogy lett ennyire csúnya az úszástól formássá, feszessé vált cicim. Plasztikára nincs pénzünk, és még gyermeket is szeretnék.
Más nő is küzd még hasonló problémákkal? Titeket is ennyire zavar? Nem érzem teljes embernek magam. Szégyenkezve megyek végig egy strandon.
Tegnap viszont úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább, valamit tennem kell ez ellen, mert ha így megy akkor nem tudok elmenni egy fürdőbe a kislányommal.
Valószínűleg attól is csúnyább lett a mellem, hogy fogyóztam és a majd 1 évnyi szoptatás is közrejátszott.
Mától elkezdek újból edzeni, tornázni. Nem adom fel lehetek még szép nő, aki után megfordulnak a pasik a strandon. :-) Jobb oldalon egy olyan képet láthattok rólam amikor még nem voltam ennyire elégedetlen és remélem sikerül egyszer megint olyan legyek aki ha nem is azt mondja magára, hogy szuper, de legalább nem kell elbújjak a több nőtársam előtt.
Aki aki velem hasonló cipőben jár annak kívánom, hogy sikerüljön magából elégedett nőt faragni és persze várom az esetleges praktikákat, ha tud valaki.

A cikket írta: K. Anna

13 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. június 23. 11:57
Kedves Anna!
Szuper Nő vagy, és nincs olyan, hogy ciki vagy csúnya cici. Ugyan még nincs gyermekem, és nem mentem át terhesség/szoptatás körüli változásokon, de Édesanyám is volt hasonló cipőben a két öcsém után. Hidd el, ha megműttetnéd, akkor sem lennél elégedett vele, sőt. Természetesen, úgy jó, ahogy van.
Puszi:Zsizsik
2011. május 23. 19:32
Istenem de szépek azok a cicik ...
2011. május 15. 13:26
miért? mi van vele, mi van a cicikkel? én ezt nem értem
mi van velük?
2010. augusztus 28. 10:47
Ne aggódj!
Az aktuális ciciformád is gyönyörű!
Sok férfinak tetszik, pl. nekem is, bár tudom, már az is furcsa, hogy le merem írni!

Sok férfi ezért még magának sem meri bevallani!

Vedd úgy, mutasd meg úgy, hogy elfogadod, s biztos vagyok benne sok rajongóra lelsz!

Az utca népe, vagy bárki aki látja azt tükrözi vissza amit te hiszel, sugárzol!!!

Szia: Levente
2010. augusztus 25. 12:11
Kedves Anna!
Tudom, hogy olvasol bennünket, mert egy ilyen jó író nem hagyja csak annyiba...! Légyszí' adj életjelet magadról! Te voltál a kedvencem! Várlak vissza!!!
P: Pinokkió
2010. július 29. 22:46
Én nem értem a mell mindig kérdéses. Akinek kicsi nagyot szeretne, akinek nagy kicsit szeretne. Én lány koromban sem hordtam melltartót soha. Mikor terhességem utolsó időszakában kezdtek a melleim duzzadni akkor hordtam.Meg hordtam szoptatós melltartót is. Azután szépen letettem a melltartókat és kar súlyzóztam kicsit, erősítettem a melleimet és ma sem hordok melltartót, csak ha megyünk valahová. Itthon, vagy boltba soha. Nem kicsi, de nem is nagy. Akkora amekkorának egy két gyermekes anyának ennyi idősen lennie kell. Akinek nem tetszik ne bámuljon! Pszichésen tedd magad rendbe, mert míg önmagad nem fogadod el, addig senki nem tud elfogadni Téged sem. Adottság és tornázz kicsit sé rendbe jössz, mint a súlyod is.
2010. május 30. 10:14
Én is támogatom azt a véleményt, hogy a legnagyobb gond pszichésen lehet, de azért tudok két tippet:
- Cindy Crawford: Szépség és egészség dvd-jén van egy rész mellizomra, nagyon jó! (a többi része is jó, de mellre ezt kifejezetten ajánlom)
- valamint a női fekvőtámasz (vagy férfi, ha bírod), szépen formálja a mell tartóizmait és ezzel a mellett.
De boszorkány által ajánlott hideg-meleg vizes zuhany is nagyon jó hatású :-)
2010. április 18. 13:08
Köszönöm a hozzászólásokat! PROFÁN neked külön!:-)
2010. április 13. 18:34
Pszihésen lehet a gond, Te csak bebeszéled magadnak, hogy gond van a cicidel. A kép alapján minden nagyon rendben van (bár lehet nem mostani) Nyugodjál meg csinos vagy és kivánatos. :):)
2010. április 12. 20:39
Köszönöm a taktikákat. Nagyon félek a hideg víztől imádom a forró vizes tusolást. Na de a szépségért meg kell szenvedni.
2010. április 10. 20:08
Két fél vagy egy kilós suly a csuklódra és pár gyakorlat sor, és hidd el, pár hónap és megint ugyanolyan lesz mint a szoptatás előtt. Ezt azért merem irni, mert én is usztam 12 évig, utána szültem szoptattam két gyereket, most 5o évesen is majdnem olyan a mellem mint fiatal koromban, de tenni kell érte.3- 5 éve még simán monokiniztem....
2010. április 10. 00:00
Férfiszemmel az eredeti kifogástalan. ;-) Másfelöl a nejem nekem is folyton panaszkodik, hogy nem elégedett a mellével. Igaza van Tündének, lehet, hogy lehetne jobb, de engem ez nem izgat, én őt így szeretem.
2010. április 9. 23:18
Mivel mostani képet nem tettél fel, nem tudom hatni fog-e a módszer. Ez az izmokat stimulálja, nekem kis mellem van, annak feszességének megőrzésében nagyon bejött. Egyszerűen meleg vizes zuhany után, eressz a melleidre hideg vizet. Vigyázz vele, meg ne fázz, fokozatosan szoktasd hozzá magad, először a hideg se legyen hideg, csak langyosabb,mint amivel zuhanyoztál. És lehetőleg csak a melleidet érje a hideg (hajolj előre). Remélem segít!
Máskülönben a mellünk csak nekünk jelent problémát, mint ahogy a pasik mérete is csak őket izgatja...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: