újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Senki nem tökéletes!

Látogatók száma: 73

El kell magunkat fogadni olyannak, amilyenek vagyunk! Sokkal könnyebb utána!

Hát, azt hiszem ez is olyan dolog, hogy mi emberek nem csak például az időjárással, hanem önmagunkkal sem vagyunk elégedettek!

Nehéz dolog, de szerintem jobb, ha elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk! Persze, ez a legnehezebb az egyik túl magas, a másik meg alacsony, ennek nagy a melle, annak meg a feneke nem jó és még sorolhatnám, sose vagyunk elégedettek. Van, aki örökké fogyózik, van aki meg nem tud hízni.

De az élet nem erről szól, olyannak kell elfogadni magunkat, amilyennek születtünk, nem könnyű, de ha háborgunk ellene az sem jobb. Sokan a plasztikai műtétben látják a megoldást, na de azt sem lehet, hogy örökké nyiszáljanak, a szervezet is egyszer kimerül!

Aztán utána meg mi van? Lehet, hogy még rosszabbat teszünk vele. Bízzuk a természetre. Persze, lehet egészségesen élni, étkezni, sportolni, ami fontos.

Persze ezt minden ember maga dönti el, lehet fogyózni, persze csak mértékkel, nehogy szervezetünkbe kárt tegyünk! Ahhoz, hogy az ember teljes életet éljen, meg kell tanulnia önmagával együtt élni!
Nincs választásunk, amit szüleinktől örököltünk és persze felmenőinktől, azt kell elfogadni. Persze nem könnyű, ez igaz, Én sem vagyok ezzel másképpen, nem vagyok túl magas és sokáig nehéz volt vele együtt élni. De, hát szüleim se azok és ez nem úgy működik, hogy majd még nyújtanak rajtam, vagy kiállok az esőre és majd megnövök! Ez van, igaz néha a boltban nem érek el ezt - azt, de áthidalom!!

Persze másnak mással kell szembenéznie! Vállaljátok azt, amilyenek vagytok és akkor könnyebb!

A cikket írta: Orsolya

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves Orsolya!
NAgyon is egyet tudok Veled érteni. Az önmagunk szeretete a legfontosabb, mert az kihat a másokkal való kapcsolatainkra.
Persze a társadalom rengeteg sztereotíp és előítéletes dologgal állítja szembe az egyszerű embert is, megrögzött családmodellekkel, társadalmi szerepekkel.
Mindig ezt hangoztatják, hogy legy önmagad, de igen is felelj meg mindenkinek, s ebbe tudnak sokan belebukni, mert szeretnének önmaguk lenni, ám a megfelelés fontos a munkahely megtartásához.
:)
Jó írás.
A szépség belülről fakad! Elfogadod Önmagad,elfogad a világ!! Így jön létre a lelki béke.
Heheee nálam ilyen gond már nincs:-)) Kb 20 éve elfogadom magam amilyen vagyok. Igaz, hogy mindig változik rajtam valami, de nem baj...egészségesen élek és jól érzem magam a bőrömbe, alapvetően azóta sokkal jobban is érzem magam! Én sem érek el a polcokon dolgokat, de csak rámosolygok egy férfira azonnal segit....még tetszik is(neki is meg nekem is:-)))
Orsi legalább a férfiakra fel tudsz nézni Te is ahogy én is teszem:-)
Igen elfogadni magunkat, egy nőnek ez a legnehezebb! Nekünk a génjeinkbe van építve az örök elégedetlenség magunkkal. Szeretnénk tetszeni párunknak, szeretnénk minden nőnél szebbek lenni. Persze ez nem lehetséges, azt hiszem hogy még a szépségkirálynők is elégedetlenek valamivel magukon...
Azért a tündéreknél ez máshogy működik;-)
Pussz,
Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: