újabb események régebbi események további események
21:21
Mawikkap regisztrált a weboldalra
16:40
Zet válaszolt egy szavazásra
16:31
Clara62 új bejegyzést írt a naplójába
11:26
Adult onlinе dаting swаpрing numbers: http://www.microlink.ro/a/055wn ...
10:29
Clara62 új cikket töltött fel
09:56
Clara62 új cikket töltött fel
17:28
Clara62 regisztrált a weboldalra
16:47
Dаting sitе for sех with girls in Gеrmanу: https://links.wtf/x0EY ...
01:37
Adult online dating mеmbership numbеrs: http://twr.kr/mayW regisztrált a ...
14:59
AndroideBom regisztrált a weboldalra
11:12
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:28
Janó módosította a cikkét
09:47
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:08
RobertAbram regisztrált a weboldalra
13:54
lolabaryanova regisztrált a weboldalra
22:00
Janó új cikket töltött fel
14:44
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
14:21
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:09
Thе bеst women for sеx in yоur town Canada: https://s ...

Talán lehet másképp

2010. június 9. - Látogatók száma: 50

Mikor a nő, nővé válik, egy új élet születik szívében...

A nők körében általánosan elfogadott tény, hogy olyanok vagyunk amilyenek, így kell minket elfogadni. Ez rendjén is van, bizonyos ideig működik.
Azonban a nők többsége azt is tudja, párja mire vágyik, hogyan szereti Őt, miként szereti Őt a legjobban. Természetes, hogy nem akarjuk elveszíteni párunkat, férjünket.
Ilyen esetekben két dolog felé fordulunk. Vagy megpróbáljuk minél színesebbé tenni életét vagy pedig a már jól berögzített dolgokat vágjuk a fejéhez, amelyet éppen meg sem érdemel. A féltékenykedéssel nem megyünk sokra, sőt magunk ellen fordítjuk Őt. A férfi nem azért szereti a nőt, a feleségét, mert Ő a legszebb, a legtökéletesebb, a legjobb, ilyen nem létezik a férfi - nő házasságában. Amikor vádoljuk Őt, úgy érzi, hogy jogtalanul illetjük olyan szavakkal, amelyek a személyes érzéseit sértik. Ez így is van. Miért? Mert a férfinek a fantáziavilága nem maradhat olyan zárt körben, mint a felesége. Itt nem arról van szó, hogy ne kérdezzük meg hová megy, mit fog tenni, amikor például elindul otthonról csak úgy. Persze, hogy izgulunk, rákérdezünk egyes dolgokra. Ő válaszol is és valószínűleg azt fogja mondani, amit várunk. Kisebb hazugságoktól nem kell még megijedni lehet, hogy épp Ő nem érti meg azt, miért teszünk fel egyértelmű kérdéseket. Ezekből a kérdezz - felelek dolgokból aztán lehet is bolhából elefántot csinálni! Mert a nő nem enged a negyvennyolcból, így a férfi csak egy kiutat talál. Hazudni fog, holott éppen csak valamilyen apróbb elintéznivalója van, nem pedig a feleségét csalja meg.
Akkor válik egy kapcsolat rémessé, amikor már a kompromisszumig sem jutnak el a párok.
Ebből adódnak majd később a nagyobb viták, félreértések. Azt is hozzáfűzöm, hogy két ember szoros kapcsolatából, szerelemből épül fel a házasság alapjait képező szeretet.
Ezt a szót nem kell ragozni, úgy érzem.
De miért nem fogadjuk el magunkat? Azt Én sem értem, hiszen egy működő, jól működő párkapcsolatban nem az a fontos, hogyan nézünk ki, nem a külsőségek miatt szeretnek minket. Azért vagyunk emberek, legyünk nők vagy férfiak, hogy szeretni tudjunk valakit, amely olykor kisebb önfeláldozásokkal is jár. Amikor pedig megvalósítani szeretnénk magunkat, akkor ne a férj legyen a hibás, vagy ha tényleg csak apróságokról van szó, üljünk be olykor egy fodrászatba, menjünk sétáljunk, vagy csak élvezzük azt, hogy párunk már rég úgy szeret, annak szeret, akinek születtünk, akik lettünk.

A cikket írta: Tündérke

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: