újabb események régebbi események további események
17:47
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
11:13
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:06
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
10:36
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
06:23
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
17:18
HiFiHiF1Exate regisztrált a weboldalra
09:12
Clara62 új cikket töltött fel
09:02
Virág módosította a cikkét
08:48
Virág új cikket töltött fel

Elvitte az indiánlányt Vénuszra nyaralni

2014. február 18. - Látogatók száma: 65

Nem sok időm van a babrálásra. Ezért nem hiszek a gyűrű aranyában, és csak a szenteket és állatokat tartom többre az embernél. Hiszen talán az ember a ragadozók csúcsa, a létfenntartók. De joga van minden szülőnek, gyereknek...hogy gondoskodjon arról

akiről kell, a húgomról. Nem oktalan, hogy mesterem meghalt és örököltem tőle valamit. Csalódás az az, amikor nem tudjuk mibe mártjuk kezünket és kiért...van akiért tűzbe mártanád kezed? Van akiben soha nem csalódsz! Ez itt a szomszéd nője, aki mindig bátor aligátor és okos ugrifüles! Egy állat van a világon, aki az emberhez igazán hűséges, a kutya...mert nem vagyok ámító, csak csábító!
Egyszer fent egyszer lent, és szeretem a tengert, a napsütést. Mert van a világon erősebb a testvéri szeretetnél? Talán igen...egy amolyan démon, amely soha nem hallhat meg, mert összekötnek minket ezredéves láncok. Kis kutya, nagy macska barátság...Mert minden kutya a mennyben is a gazdáját várja. Ezért gyakorlok és várom a nyarat, hiszen nálunk nincsen karácsony. Szóval a kerubok és kentaurok minden helyen megállják a helyüket...mert anyámra a tisztaság jellemző, és igazi asszony, aki uralkodója a teremtés koronája, pedig egy faragatlan fába van vésve...mert az isten harmadik parancsolata, melyet Mózes a kőtáblákba faragott...elvesztek. Ezért én vagyok az aki vigyáz rá, hogy az utcában a Mikulás jöjjön még télen, tavasszal pedig a húsvéti nyuszi. Nézz rám, még nem nőttem fel, csak játékpisztolyból száll a füst...mert hiszem hogy fából nem lesz vaskarika, csak egyszer megyek át hét határon, amikor a lila köd és bálám szamara visszanéz. Ugyanúgy mint rég! Amúgy farkas vakságban szenvedem, és amikor megszülettem, csak az órát ismertem. De nem olyan a kása mint a tejbegríz! Minden gyerek kedvence csokoládés, és színésznek készültem, bár nincs kedvenc filmem...ilyen a tengerparti nyaralás a Földön, és akkor fognak zörögni csontjaim, amikor már a legkevésbé lesz szükségem rá! Mert akkor szeress, amikor tudom, hogy gyerekjáték elhúzni a csíkot és színessé tenni a világot, egy gyermek életét!

A cikket írta: Alyssa

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2014. február 18. 13:33
És akkor a búza belekeveredett a korpába..Vagy fordítva? Ki tudja..
2014. február 18. 12:28

megtekintés Válasz erre: Sanda - 2014. február 18. 12:27

Akkor még nem olvastad Zsüsztint.

Arról már lemondtam... Dettó. Vagy inkább ő rólam? :-)
2014. február 18. 12:27

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva - 2014. február 18. 12:21

Na ez nekem túl sok... Én az egyszerűt jobban becsülöm. Amit értek. :-)
Kezd az elején. Valahol biztos elkezdődött ez a sok minden egyszerre... Így érthetetlen, összevisszaság... Lehet, hogy te érted, de senki többet... Akkor ebben mi a jó, vagy a rossz?
Te tudod?

Akkor még nem olvastad Zsüsztint.
2014. február 18. 12:21
Na ez nekem túl sok... Én az egyszerűt jobban becsülöm. Amit értek. :-)
Kezd az elején. Valahol biztos elkezdődött ez a sok minden egyszerre... Így érthetetlen, összevisszaság... Lehet, hogy te érted, de senki többet... Akkor ebben mi a jó, vagy a rossz?
Te tudod?
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: