újabb események régebbi események további események
05:55
wadbikaiy válaszolt egy szavazásra
05:54
wadbikaiy új cikket töltött fel
05:46
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
21:38
SamuelOrals regisztrált a weboldalra
19:56
szhm97 regisztrált a weboldalra
12:54
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
22:05
Самое надежное онлайн казино, ДЖЕКПОТ КАЖДЫЙ ДЕНЬ ОТ 1500000 РУБЛЕЙ: ...
13:58
Black Ice módosította a cikkét
13:56
Black Ice új cikket töltött fel
18:20
72 Legit Ways To Make Money And Passive Income Online - How To Make Money ...
15:14
wadbikaiy új cikket töltött fel

Levél a bennem élő bántalmazott kislánynak

2018. szeptember 18. - Látogatók száma: 42

Kedves bennem élő sérült kislány!

Nagyon sajnálom, hogy bántottak, ahelyett, hogy szerettek volna, úgy ahogyan kellett volna, őszintén és féltve óvón. Sajnálom, hogy kihasználtak, de hidd el, hogy nem te vagy a rossz, sosem te voltál a rossz. Akkor is, ha ezt csak az eszeddel tudod, de nem tudja a szíved is elhinni. Hidd el nekem, hogy nincs veled semmi baj!

Sajnálom, hogy emiatt örökre bennem rekedtél és nem tudok segíteni neked, hogy felnőlj. Azt mondták, hogy magadnakvaló vagy, pedig semmit sem szerettél volna jobban annál, hogy valaki tényleg szeressen, törődjön veled és odafigyeljen rád.

Tudom, hogy szeretnél felnőni és teljes értékűnek érezni magad, és nem tudom megígérni, hogy sikerülni fog. De mindent megteszek, hogy vigyázzak rád és többé ne bánthassanak mások. Hogy ne bánthasson minket senki.

Nagyon értékes és szeretnivaló vagy. Tele vagy kincsekkel, értékekkel, kreativitással, gyönyörű a szíved és nagyon ügyes vagy sok mindenben, mert mindenbe beleteszed a szíved és a lelked, ez nagyon értékes. Értékes vagy! Ne engedd, hogy mások elvegyék az önbizalmad és az örömödet. Te vagy az én legértékesebb kincsem, a legbenső énem. Ne hidd, hogy bármivel is kiérdemelted, hogy bántsanak és megerőszakoljanak. Ne hidd el a sötét gondolatokat. Te szeretnivaló vagy. Mindig is aranyos és bájos voltál. És most is az vagy. Sajnálom, hogy bántottak és nem tudtalak még megvédeni. Nem akartalak cserbenhagyni. Szeretlek.

A felnőtt éned

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: