újabb események régebbi események további események
17:47
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
11:13
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:06
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
10:36
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
06:23
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
17:18
HiFiHiF1Exate regisztrált a weboldalra
09:12
Clara62 új cikket töltött fel
09:02
Virág módosította a cikkét
08:48
Virág új cikket töltött fel

Levél apámnak

2018. szeptember 17. - Látogatók száma: 48

Nem is kedves Apám!

Gyakran mondtam, hogy nem vagy az apám, csak egy biológiai tény, amin sajnos nem tudok változtatni, de minden porcikámmal azon dolgozok, hogy más legyek mint te, mégis ugyanolyan nyers és modortalan vagyok gyakorta, mint te - csak én azért, hogy ne bánthassanak többé. Soha nem voltál az apám. A gyilkosom vagy.

Talán azt hitted, hogy túl kicsi vagyok és úgysem fogok rá emlékezni, de alábecsültél. Mint mindig. Pontosan emlékszem éppen elégre, hogy tudjam, hogy egy szörny vagy. Emlékszem a fürdőhabos farkad érintésére az összeszorított számon a kádban és egy másik alkalommal, ahogy belenyomtad azt a törékeny testembe. És emlékszem, hogy számtalan alkalommal megmosdattál ott is, és úgy, hogy hiába szóltam, hogy "ott ne!" És nem tudtam még akkor mindent, de nagyon kellemetlen volt. Érzéseim voltak ám. És most is vannak. Leginkább undort érzek és hányingert, ha csak rád gondolok.

Szeretned és védened kellett volna, de ehelyett kihasználtál és megölted bennem a szabad és fesztelen, gondtalan lényemet, akit azóta se tudok megtalálni. Megölted bennem azt, akitől én én lehettem volna. És most itt vagyok tele szorongással és annyi önutálattal a saját nőiességem iránt, hogy élvezni is csak akkor tudok, ha arra gondolok, hogy megerőszakolnak de minimum kínoznak. Szar érzés, hogy a tetteid miatt lettem nemnormális. Igen, betegesen viszonyulok a szexhez miattad. Ebből is elvettél minden szép örömet.

Meddővé tett a félelem, hogy teherbe ejtesz és utána az attól való félelem, hogy születik egy lányom, akit nem tudok megvédeni tőled, ha túl korán meghalok. Vagy másoktól. Megtanítottál arra, hogy nincs más választásom mint belemenni és elmenni bárkivel és sokáig úgy is volt. Belegondoltál ezekbe, amikor éjjel az ágyamhoz lopóztál és simogattad a fenekem a takaró alatt, mikor azt hitted, hogy alszom? Tudtad, hogy még legalább hárman zaklattad rajtad kívül egészen kamaszkoromig?

Eszedbe jutott néha, hogy lesznek kemény következményei a tetteidnek miközben élvezted a kínzásomat vagy épp mókába csomagoltad a pedofil vágyaidat? Vagy arra gondoltál, hogy túl kicsi vagyok és úgyse jövök rá, hogy mi történik és majd elfelejtem?

Hát nem vagyok olyan hülye, mint amilyennek nézel, és semmi jót ne várj tőlem öregkorodban. A legjobb, amit adnék neked, egy adag méreg, hogy hamarabb elpusztulj. És ha lenne egy lányom, az első övön aluli pillantásodtól elvágnám a torkod, kerül, amibe kerül. Szerencséd, hogy nincs. Hát tőlem jót ne várj az életben. Az anyám temetése lesz az utolsó nap, amikor kénytelen leszek elviselni az undort keltő látványodat.

És most, hogy az unokádat is molesztálták évekig, és megtudtad, vajon mi jár a fejedben? Hogy megölnéd, aki hozzányúlt a szeretett unokádhoz? Vagy az, hogy a francba, hát nem megelőztek? Bárcsak te is börtönbe kerültél volna, bárcsak nekem is lett volna bátorságom, és megtudnád, hogy milyen az, amikor te vagy a friss hús, és te lennél egy erős fickónak a kis macája. Mert megérdemelnéd. És még nem biztos, hogy nem ott fogsz kikötni. A titkod... A titkunk már nem titok többé.

A "sajnos" lányod

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: