újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Testvérszerelem ...

Látogatók száma: 1 274

Én minden anyukának szívesen segítettem,abban is ,ha vigyázni kellett a gyermekeikre.Egyszer nagyon megjártam....

Mindig segítőkész voltam mindenkivel szemben.Megismertem egy nőt,aki sokat panaszkodott az életéről.Akkor még nagyon naiv voltam.Sok mindent hallottam,de azt hittem azok csak filmekben léteznek .Nem hittem el,hogy az életben is megtörténhetnek számomra furcsa dolgok.
Mivel volt két pici gyermeke , a fiú 3 ,a lány meg 5 éves,felajánlottam neki vigyázok rájuk ,hogy tudjon "dolgozni" az éjszakában . Ekkor még az én legkisebbik gyermekem is pici volt,5 éves.

A gyermekek viselkedése egymással szemben már az első látásra nagyon furcsának tűnt a számomra.Nem tudtam elképzelni,hogy mi lehet az oka ? Mindennap örömmel gondoztam őket és foglalkoztam velük.Egyre többet volt távol az anyjuk és már nem csak éjszaka voltak nálam,hanem napközben is.Én szívesen segítettem az anyának.Gondoltam,ahol 3 gyermek elfér,ott elfér ez a kettő is.Minden ebéd után lefektettem egymás mellé a két testvért.Az én gyermekemet tőlük teljesen külön,más szobában fektettem le.Amíg ők pihentek,én közben elpakolgattam utánuk a konyhában ,majd ahogy tudtam,csendben kitakarítottam.Időnként be -be nézegettem hozzájuk,betakargattam őket.Nehezen,de a végén mindig elaludtak.
Egy napon ebéd után ismét lefektettem őket.Amikor már úgy gondoltam,hogy alszanak,gondoltam bemegyek hozzájuk és betakargatom őket,ahogy mindig is szoktam.Ahogy kinyitottam a szoba ajtaját,nagy meglepetésben volt részem.Ezen a napon nem aludtak el.Ami a szemem elé tárult,ledöbenéssel figyeltem egy rövid ideig.Nem tudtam hirtelen még megszólalni sem.Egy darabig csak álltam az ajtóban.Mikor magamhoz tértem kicsit,odarohantam hozzájuk,szétszedtem őket. Elmeséltem nekik ,hogy amit csináltak,azt nem szabad csinálni.A kislány erre megszólalt,hogy ők mindig szoktak ilyent csinálni,mert látták az anyukától.A lány 5 évesen orálisan nyújtott a kis testvérének élvezeteket.Azt mondtam,ilyen nincs,nem létezik.Hívtam az anyját gyorsan és elmeséltem neki ,hogy jártam a gyermekeivel.Mondtam neki,hogy többet én nem vigyázok rájuk.Siessen,ahogy tud értük.Szinte rettegésben voltam nehogy az én gyermekem is érintkezzenek,hogy megrontsák őt is.Szerencsére mindig külön szobában fektettem le,tőlük távol.Bár nem azért,mert ilyen dolgokat feltételeztem.Álmomban sem gondoltam volna ilyenekre,hanem azért tettem így,hogy mindegyik gyermek nyugodtan tudjon pihenni.Alig vártam,hogy jöjjön az anyjuk,aki szokásához híven ekkor sem jött a gyermekiért a megbeszélt időben.Sokáig nem is érdekelt,de ezen a napon alig vártam,hogy elvigye a gyerekeket és hogy ne legyenek az enyémhez közel.
Az anyjuk amikor megjött,nevetve lépett be az ajtómon.Majd amikor ledöbbenve elmeséltem,mit láttam,nevetve azt mondta,hogy nincs ebben semmi baj,mert ő is szokta a lánytestvérével ezt csinálni.Azt hittem rosszul hallok.Egyszerűen le voltam döbbenve.Szó nem jött ki a számon hirtelen.Amikor kicsit magamhoz tértem ,megkértem,hogy oldja meg valahogy a gyermekek elhelyezését amíg dolgozik,mert én így nem merem őket többet elvállalni. Ahogy kiléptek az ajtómon,fellélegezhettem,megnyugodtam.Addig,amíg ők itt voltak,végig nyugtalan feszült voltam .Arra gondoltam,hogy mekkora butaságot csináltam,mert nem ismertem így a nőt,de a gyermekeit sem.Mentem, jeleztem a Gyámügy fele,ahol kiderült erről már tudtak és éppen azon dolgoztak,hogy a testvéreket külön helyezzék el.
Az idősebbik gyermekeimnek erről az egészről egy szót nem mondtam.Eltelt egy kis idő.Egy napon elmentem egy Barátomnak segíteni egy Rendezvényre.Gondoltam segítek,az időmből kitellett.
Egyszer csak megjelent a középső fiam,aki elmesélte,hogy a nő ismét hozta a gyermekeit hozzánk aludni,ő meg ment az éjszakába " dolgozni" .Mesélte,hogy megvacsoráztatta a gyerekeket,majd letette őket aludni.Az öccse is már alszik.Megrémültem ahogy beszélt,mert már szabályosan rémeket láttam.Nem is figyeltem arra,hogy közben mondta,hogy a fiam apja is otthon van,hogy nincsenek egyedül a gyerekek.Nagyon féltettem ezektől a gyermekektől az én gyermekemet,de attól is,hogy esetleg lássa azt,amit ők csinálnak egymással.Ledobtam a tányért,amit éppen a kezemben tartogattam.Rémülten lököttem ki a fiamat az ajtón,közben azt mondogattam neki,hogy siessen, gyorsan siessen vissza hozzájuk,hogy a gyerekekkel ne maradjon egyedül az öccse még egy pillanatra sem.Röviden elmeséltem neki ,hogy ezeknek a gyermekeknek beteges a viselkedésük ,de ha végeztem,sietek haza,elmesélek nekik bővebben mindent. Szegény fiam bűntudatot érzett.Szomorúan nézett rám.Mondta,hogy ne haragudjak,ő nem tudott semmiről.Azt válaszoltam neki ,hogy semmi baj,én is sokáig nem tudtam semmit,majd rémülten lököttem ki tovább az ajtón.Kiabáltam utána,hogy siessen nagyon vissza,ne hagyja őket egyedül a szobában. Elköszönt és elindult haza.Menését sietésre fogta.Én rémülten kiabáltam utána,hogy gyorsabban menjen, ne is menjen,fusson inkább,hogy minél hamarabb otthon legyen.Szegény fiam futni kezdett.Én néztem amíg el nem tűnt .Egész este nyugtalan ,feszült voltam ,amíg haza nem értem és nem láttam meg azt ,hogy minden gyermek alszik.
Igaz,nagyon fáradtan értem haza,de ekkor már elmeséltem,idősebbik gyermekeimnek,de a fiam apjának is azt ,amit láttam,amit átéltem a ledöbbenéstől.A gyermekek anyja másnap jött a gyerekekért.Ekkor már határozottan,szigorúan megkértem arra,hogy hozzánk többet ne hozza a gyermekeit,mert nincs arra szükségem,hogy az én kiskorú gyermekem lássa,amit a gyermekei művelnek egymással.Nálunk ez nem természetes viselkedés.A nő nem haragudott meg rám.Ő csak mosolygott és mondta,hogy ebben semmi különös nincs.Felöltöztette a gyermekeit,és elmentek.Sokáig nem találkoztam vele.Egy napon éppen a kisebbik fiammal mentem az utcán,amikor messziről rám köszönt valaki.Ahogy odaért hozzánk,akkor ismertem csak meg.Az a nő volt,akinek a számomra furcsán viselkedő gyermekeire vigyáztam.El kezdte mesélni az életét.Én megkérdeztem mi van gyerekekkel? Ő nevetve elmesélte,hogy a testvéreket külön szedték.A fiút elhelyezték valahol máshol, a lányt meg nála hagyták,de csak átmenetileg,mert hamarosan őt is elhelyezik egy Családnál.

Ha ez nem velem történik meg,soha nem hiszem el,hogy ilyen eset is megtörténhet.

A cikket írta:

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Hú Léna, te megint ledermesztettél...
Az anyát nem kellene 3-dik személynél elhelyezni?
Pinokkió
Ez borzasztó. És borzasztó lehetett látni is.
Nem tudom minek az olyan embereknek gyerek akinek nincs agya..
Ez nagyon gáz!
Ez az igazi Sodoma....
És még én kaptam a pályázati anyagomra az:

"Egy kisebb réteg ferde hajlamait nem helyes pályázatokon bemutatni, szerepeltetni.” - minősítést.

Az anya szorul terápiára, engem az jobban megdöbbentett, hogy saját bevallása szerint a ő is ezt csinálja a lánytestvérével. Szzzzzz.....
Ez durva.

Emlékezzünk azonban vissza a saját gyermekéveinkre.
A gyerek ugye utánozza a felnőtteket.
Ti nem játszottatok orvososdit, és nem próbálkoztatok bután csókolózni a bokorban "játszásiból"? Én még emlékszem a herpeszekre a számon úgy 5-6 éves koromból.

A mai gyerekeknél ez a kisgyerekkori felnőtt-játékos dolog kimarad, sajnos ők már élesben próbálkoznak 11-12-13 évesen, és nem utánzásiból. :(
Egyik sem jó, kitágult pupillával kell rájuk sokkal jobban figyelni, mintsem gondolnánk.
Minimum komoly terápia... a szétválasztás szerintem sem ér semmit.

Egyszer olvastam egy történetet, hogy egy pedofília áldozata kislányt kiemeltek a környezetből, új családba került, és ott felkínálkozott az apának. Mert neki így volt rendjén.
Sajnos ezzel az a gond, hogy hiába szedik szét őket, akkor is megmaradnak a "beidegződések".. a rendszer pedig elsiklik efelett..
Hát elég hihetetlen, azt hiszem ezeknek a gyerekeknek sűrgősen, segítségre van szükséke, nem csak arra, hogy elválasszák őket egymástól. Az anyjukról csak annyit, nem érdemli meg az anya nevet, mert nem az.
Ez borzasztó... és mi a garancia, hogy máshol nem fogják ugyanúgy folytatni? Semmi...
Léna! Még a hideg is kiráz, főleg attól, hogy az anya csak félvállról veszi a dolgot, pedig ezen gyorsan kéne változtatniuk a későbbi kihatások miatt nem? Szép délutánt Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: