újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Haragszom és sírok

Látogatók száma: 79

Az elmúlt napjaim csendben teltek. Sokat voltam Zolinál. Taliztunk. Séták. Volt, hogy nála aludtam. Minden rendben is ment volna. Ha. Anyám már lassan elfogadta, hogy van egy állandó pasim. Néha eljött hozzánk és beszélget apámmal is. Szóval lassan befogadta a család. Na de semmi nem egyszerű. Hogy ne lennének gubancok! A minap Zolinál voltam, de ő nem volt otthon, valahol melózott. Mondta, hogy majd csak este jön. Én meg, mint jó házitündérlány, takarítgatni kezdtem. Bár ne kezdtem volna. Egy óvatlan pillanatomban, az ágy alatt egy kis dobozba akadt a partvisom és a szemem. Kihúztam. A kíváncsiságom nem hagyott nyugodni, így bele is kukkantottam. Levelek. Jaj. Szerintetek beleolvassak vagy ne? Na akkor nem voltatok ott és én olvasgatni kezdtem. Fényképes bemutatkozó levelek, színes nyomtatóval kinyomtatva. Párkereső fiatal csajok. Párom.hu vagy valami hasonló fejléccel. Mind az én Zolimat akarja!!!!!!!!!! Áú! Ez fáj. Na jó, a múlt az elmúlt, gondoltam. De ahogy a dátumokat nézegettem, rá kellett döbbennem, hogy ez nem annyira múlt. Az én szerelmem a mai napig szorgosan nyomtatgatja a reá jelentkezők önéletrajzait. Sőt! Találtam levelezéseket is. Na az egyik egy bögyösmaca. (Arra ki is akadtam.) Ahogy olvastam, úgy nyomult, hogy majdnem agyvérzést kaptam tőle!!!!
Amikor hazajött Zoli, akkor a dobozzal a kezembe fogadtam. Elvörösödött. Mi ez?, kérdeztem. Akkor most mi, hogy is vagyunk? Te most merre is jártál?, kérdeztem.
Nem tudott épkézláb magyarázatot adni. Fogtam magam és leis út fel is út, elhúztam haza. Ez tegnap este történt. Ma csak sírtam. Eddig. Elegem van a pasikból. Miért nem jók vagyunk nekik???
Én szeretem.
Ő miért nem?
Ti ezt tudjátok magyarázni?
Segítsetek!!!

A cikket írta: Szilvi32

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Szerintem örülj, hogy most derült ki és idejében lezárhatod ezt a szélhámost!

Olyan pasit érdemelsz aki valóban szeret....
Na ide figyelj te Szilvi. Szerintem nyugodtan olvass bele a pasi levelezéseibe ha már egyszer befogadott magához. Nehogymááá azt higgye hogy ő mindent megtehet mert valaki esetleg belé szeretett vagy netán kedveli. Törd le a szarvát mert különben elveszíted. Hagyd pár napra, egy hétre egyedül. Ha nem jelentkezik akkor keress mást.
Tisztelt Szilvi!
Igaza van Tündérnek, nem kellett volna belekukkantania a levelekbe. Ismeri... aki kíváncsi, hamar megöregszik. A férfinak is nehéz ez most, belépett a magánszférájába. Tisztázza ezt az apró félreértést!
Bokor
Szia Szilvi!

Nagyon sajnálom a történteket, de a doboz tartalmát valószínűleg nem a te szemednek szánta, ezért rejtette az ágy alá.
Nos, a pasiknál nem mindig egyértelmű, hogy mikor állnak készen egy komoly kapcsolatra, szerintem ő is kidobta volna a gyűjteményt, amint érzi, hogy veled egy szinttel feljebb lép a dolog. Azt hiszem, meg kellett volna várnod, de semmiképp nem kutakodni.
Azért próbáld megbeszélni vele a dolgot, lehet, hogy csak a hiúságának kedvez a sok fényképes levél.

Továbbra is szorítunk! :)

Pussz,

Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: