újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Kész átverés....

Látogatók száma: 78

Teljesen valós, bár hihetetlen történet. Hihetetlen annak, aki nem került még ilyen szemét férfi hálójába. Sajnos én voltam már hasonló cipőben, ezért teljesen átérzem barátnőm fájdalmát.

A lány egy átlagosnál jobb, csinos, kedves, művelt huszonéves. Nincs más vágya, csak, mint mindenkinek, családot szeretne. Ehhez keresi élete párját, azonban valami miatt mindig kifogja az olyan eseteket, mint ez is, akiről itt szó lesz.
Ha nem ismerném, azt mondanám túl naiv, tapasztalatlan és hasonlók, de ismerem és egy határozott, talpraesett egyéniségről beszélünk.

A sok kudarc miatt, már egy ideje nem igazán keresi az igazit, de 3 hónappal ezelőtt egy kedves ismerőse bemutatta egy férfinek. Igaz, ez a bemutatás nem volt hagyományos, mivel a hölgy fényképét mutatta meg neki, majd a lánynak beszélt a fiúról. Ők ketten szimpatizáltak, így levelezni kezdtek. A srác épp börtönbüntetését töltötte, de a lány félretette előítéleteit és esélyt adott az ismerkedésre.
Levelek jöttek-mentek, majd 50 nappal a fiú szabadulása előtt 6 nap eltávozást kapott jó magaviselete miatt. Telefonon megbeszélték, hogy a lány érte megy (230km választotta el őket), majd együtt töltenek egy napot, hogy jobban megismerkedjenek. Így is történt, barátnőm hajnalban kelt, hogy időben odaérjen, még a találkozás is örömteli volt, de utána szinte csak a sofőr szerepe jutott neki. Vitte, ahova a fiú kérte, délután még arra is hajlandó volt, hogy elmenjenek egy aznap szabaduló cimboráért. Ekkor már elég kényelmetlenül érezte magát, a fiúk egymás közt beszélgettek, tervezgették az esti bulit és a jövőt, amelyben tisztességes munka nem, annál több tiltott dolog szerepelt.
A lány megelégelte, úgy döntött, hogy ebben ő nem akar részt venni, és ha már ennyit utazott, legalább ezt a napot kettesben kellene tölteniük. Sajnos nem így történt.
Barátnőm haza indult, a fiú nem tartóztatta, szinte el se köszönt tőle, had menjen....A lány összetörve, megalázva, sírva autózott hazáig. Teljesen kikészült, még az üzemanyagot is ő fizette, pedig lett volna helye a pénznek.
Kíváncsi vagyok, ha hat nap múlva visszamegy, vajon fog-e jelentkezni?? Bezártságába előveszi-e a lelkiismerete? Vagy csak a magány teszi, hogy olyankor szépen, kedvesen és értelmesen képes írni? Vagy eleve csak a kihasználás lebegett a szeme előtt? Mit gondol egy ilyen férfi? Eszébe jut valaha is, hogy milyen lelki fájdalmat okozott a másik félnek?

A cikket írta: MindenHatÓ

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Szerintem ha börtönbe van valaki, akkor mindegy milyen áron, de a kinti világ érdekli,hogy kintről infot kapjon, itt is ez történt....sajnos.Ilyen kapcsolat kialakitásában soha nem segédkeznék.
Ezek után csoda az előítélet??
Sajnálom a barátnődet, nagyon vágyhat már egy igazi társra ha már egy ilyen vakrandit is bevállalt...Kívánom neki hogy hamar meglelje a boldogságát és elfelejtse ezt a csalódást.
A sötétség, az sötétség. :( Remélem többet nem találkozik vele.
Szerintem is nagy bizalmat szavazott a lány a srácnak, amikor úgy döntött, hogy több, mint 200 km-t megtesz, egy olyan srác kedvéért, akivel még sosem találkozott azelőtt, és igazán nem is ismer...Hát kérdem én - börtönbüntetés ide, vagy oda - hol van ilyenkor a férfiúi gavalléria?! Persze egy kívülállónak könnyű okosnak lenni (pláne utólag), de engem egy ilyen előjel már mindenesetre eleve elgondolkodtatott volna...
A lelki fájdalom okozása biztos nem jut eszébe, de talán a lánynak így ismeretlenűl nem kellett volna bele menni egy ilyen találkozásba.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: