újabb események régebbi események további események
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Ravasz húzás - játékra

2018. március 24. - Látogatók száma: 43

Úgy volt, hogy ma kettőre megyek fogorvoshoz, aki Kati, egy nagyon aranyos nő (nőci - ahogy ő hív engem). Mivel nem sikerült összeegyeztetnem egyéb családi kötelezettségeimmel, így amikor hét elején felhívott, visszamondtam az időpontot és megbeszéltük a következő hét keddet.
Ma leszakadt a hó és ha akartam volna, se tudtam volna menni hozzá. Ezért küldtem neki egy SMS-t arra a számra, amiről utoljára hívott:

El se tudtam volna ma indulni hozzád a faluból. Remélem, hogy kedden már igen. Lujza.

Nem sokra rá megjött a válasz:

Drága Lujza! Nem tudom, hogy ki vagy, de gyere nyugodtan. Csak még azt nem tudom mit mondjak a feleségemnek, mit szeretnél tőlem...

Jesszus! Kinek írtam? Éreztem, hogy valami nem stimmel... Két perc múlva türelmetlenül csörgött a mobilom.

- Na, akkor hányra is érkezel Lujzika? Reggel nyolckor már elmegy dolgozni a nejem - szólt bele egy mély, férfias hang, ami egy latin szexisten hangjához illett volna leginkább.

- Hát...

- Háttal nem kezdünk mondatot! - torkolt le azonnal - Gyere negyed kilencre, addigra készen állok rád, szó szerint. Negyed kilenc, tudod hol lakunk! - utasított és ezzel letette.

Úgy éreztem, hogy menten felpofoznám, ezért úgy döntöttem, hogy már csak azért is elmegyek, hogy jól felpofozzam és kiosszam a beképzelt alakot. Velem így senki sem bánhat! Na, megállj csak!

Csak homályosan emlékeztem a fogorvosnőm férjére, ezért rákerestem fészbúkon és valóban egy latin szexisten. Lelkiismeretemet legyőzve nagy várakozással indultam a "randinak". Végülis, ő kezdte...

Ott álltam az ajtóban, ujjam a csengő gombján, még az utolsó pillanat, amikor meggondolhatom magam és visszaléphetek, de akkor kinyílt az ajtó.

És az ajtóban nem egy félisten állt, de nem ám! Hanem egy tarra nyírt, vörös szakállú ír viking, aki cseppet se hasonlított a kikémlelt fotóra a fészbúkon, de annál inkább a fogorvosnőmre. Megdöbbentem és szólni se tudtam. Ahogy meglátott, hang nélkül megfogta a kezem és behúzott a lakás ajtaján. Rögtön a bárpulthoz vezetett és a kezembe nyomott egy nagy pohár alkoholnak kinéző italt.

- A megismerkedésünkre! - mondta, aztán felhajtotta a sajátját. - A Kati öccse vagyok, és már sokat hallottam rólad. Bíztam benne, hogy így eljössz a randira, mert ha szépen kérem, sose jöttél volna.

- Nem randizom az orvosaim családtagjaival - válaszoltam kicsit durcásan a nyilvánvaló átverés miatt, de éreztem, hogy azonnal enyhül a haragom...

Így kezdődött kalandos és viharos viszonyunk, mely aztán hét éven át tartott, míg ki nem hűlt és én úgy nem döntöttem, hogy jobb nekem egyedül, mint pasival. Egészen addig, amíg egy téli délutánon a sok teendőm miatt elnapolni készültem egy időpontot Ildikóval, a nőgyógyászommal és küldtem neki egy sms-t...

A cikket írta: Virág

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: