újabb események régebbi események további események
10:04
suWhoBnZfQSLipdP regisztrált a weboldalra
15:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Akarom? 3.rész

2013. április 18. - Látogatók száma: 52

Eljött az újév.Vagyis ideje átértékelni, feldolgozni, befejezni vagy újrakezdeni.
Én az újrakezdés mellett döntöttem. Igaz lelkileg toprongy voltam, de miből a mosolygásból(ami egyébként abszolút jellemez)és kedvességből élek, így muszáj volt erőt venni magamon hiszen a munkámat mégsem veszíthettem el! No meg van egy kamasz gyerekem, aki amúgy is éppen élete katyvaszosabb korát éli, hát talpon kell maradni!!!
De a bizalmatlanság és keserűség ott volt a minden napokban, bár Életem Keresztje igyekezett, mégsem tudtam feledni és szőnyeg alá söpörni a dolgot. Lassan telt az év, nyaralás, tengerpart...tényleg úgy tűnt megoldódni látszik életünk, bár a kedves, mosolygós nőből aki voltam egy kóbor lidérc lett, legalábbis a tükör szerint.
Aztán megint év vége közelgett és ezzel együtt egy újabb bukta. Szokásos duma, nincs, nem is volt stb., stb.
Eddig csak a lányok tudtak a történetről, hát itt már kipakoltam a családnak...Életem Keresztje persze továbbra is mindent megbánt,vége, kilépett és a többi szokásos kamu duma.
Megint eltelt pár hónap, bár itt már napi szinten ment a civódás, újabb bukta...Idézek az sms.-ből amit a kedves hölgy küldött: "hazaértem,zabcsiztam!!!egy kis sonkát...", na itt az ettem szót helyettesítő Z......M szón kiakadtam...ez egy 32 éves felnőtt nő szóhasználatában felettébb érdekes volt.Nos itt volt az ideje ÉK.-t kirakni itthonról, elment...másnap hazajött, én addigra összeraktam a cuccait, nagyjelenet, kissé operába illő, térden állás, könyörgés, nem tudlak itt hagyni benneteket, csak téged szeretlek...blablabala...és megint maradt, úgy három hónapig.

A cikket írta: chili

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2013. április 19. 08:39
Én meg azokra a reggelekre emlékszem,amikor nagymama kenyeret sütött,és mindig sütött lángost is,amit mi gyerekek fokhagymásan ettünk...meg a jófajta szalonnára paradicsommal-paprikával...
Nem tudok Yolla irásaihoz hozzászólni,de nem tudom,miért tiltott le.
2013. április 19. 08:12

megtekintés Válasz erre: Yolla - 2013. április 18. 09:40

Szia, Chili!

Ha már úgyis összeszedted a holmiját, miért nem dobtad ki a pasit? Sejtésem szerint, sok további kellemetlenséget elkerülhettél volna.

Üdv: Yolla

Kedves Yolla!
Amíg magam nem kerültem ilyen helyzetbe én is másként láttam.
Cs.
2013. április 18. 09:40
Szia, Chili!

Ha már úgyis összeszedted a holmiját, miért nem dobtad ki a pasit? Sejtésem szerint, sok további kellemetlenséget elkerülhettél volna.

Üdv: Yolla
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: