újabb események régebbi események további események
23:21
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Idézetek az impresszumbol

2013. április 20. - Látogatók száma: 52

Felhasználási feltételek

Aki esetleg még nem olvasta a Felhasznàlàsi feltételeket, az szànjon rà idöt, hogy az abban foglaltak szerint hasznàlja az oldalt, mert nem lenne semmi probléma, ha mindenki a szabàlyokhoz tartanà magàt. Kiemelek belöle pàr dolgot, amit a felhasznàlok gyakran figyelmen kivül hagynak. A teljes anyag linkje a cikk aljàn talàlhato.

"Ahogy látjátok is, az oldal jellegénél fogva kényes és nagyon személyes kérdéseket is feszegethet! Ezért is amennyiben az oldalaink ezirányú felhasználási feltételei valakinek nem felelnek meg, kérjük ne akarjon a feleségek.hu felhasználói csapatába tartozni! Ez egy zárt baráti közösség, ahova nem akarunk és nem is tudunk mindenkit befogadni.
(...)
Esetlegesen, neked nem tetsző hozzászólásokat törölheted a naplódból, vagy lehetőséged van a felhasználót véglegesen kizárni a hozzászólók közül. Ezekről a törlésekről a hozzászóló nem kap üzenetet.
(...)
Ahány csillagot akarsz adni a történetnek (5 a legjobb), annyit színezz át és ott nyomd meg az egered bal gombját, ahol az értéket megfelelőnek találod. (Szabadon vàlasztott lehetöség)
(...)
Tilos más felhasználók akadályoztatása, korlátozása.
A felhasználó nem inzultálhat, nem sérthet meg más felhasználókat.
A felhasználó nem tölthet fel mások jogait sértő, uszító, gyűlöletkeltő, fajilag-, etnikailag-, illetve más módon kifogásolható anyagot.
A feleségek.hu-t használók mások betegségére, fogyatékosságára, mentális vagy testi hiányosságra utaló gúnyos, ironikus cikkeket nem publikálhatnak, azt az oldalról eltávolítjuk.
(...)
A felhasználó nem használhatja az feleségek.hu-t mások sértegetésére, fenyegetésére, rágalmazására.
A feleségek.hu oldalak felhasználóinak kötelességük megismerni az adatvédelmi nyilatkozatunkat és csak annak ismeretében, elfogadása esetén használni oldalainkat.
A felhasználó tudomásul veszi, hogy ha a rendszer felhasználási feltételeit, vagy egyéb jogszabályt megsért, akkor a feleségek.hu kiadhatja adatait, ip címét az illetékes hatóságoknak.
(...)
2.) Elvi gyakorlatunk:
Az általános elvek mellett mindent megteszünk azért, hogy ha egy magánszemély, vagy egy-egy cég sérelmezi adatainak kezelését, vagy akármilyen kifogásuk lenne, a megjelent tartalommal kapcsolatban, vagy esetleg személyes, vagy más jogaiban sértőnek érezi(k) az oldalunkon megjelent tartalmat, akkor törekszünk a sérelmezett dolgokat békés keretek között letárgyalni, rendezni! Panaszokat a panasz@felesegek.hu e-mail címen tehetik meg."

http://www.felesegek.hu/impresszum

A cikket írta: Virág

0 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2013. április 23. 10:01
Hagyd... nem éri meg.
2013. április 22. 22:41
Ezt a hozzászólást törölte a moderátor.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: