újabb események régebbi események további események
20:07
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
20:05
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
23:21
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Erotikus

Meglepő fordulat

2019. április 3. - Látogatók száma: 32

Minek neveznétek az egyszeri szeretőt, aki barátsággá fajult? Lassan már majdnem sikerült is magamat lebeszélni róla, vagy inkább átkonvertálni a barátság státuszba, de azért a remény hal meg utoljára.

Ma beugrott hozzám, hozott pár apróságot. Ahogy kinyitotta a kocsiajtót és kiszállt, rám nézett és azonnal megjegyezte, hogy de nyáriasan vagyok! Egy kis éppen csak térd fölé érő, ujjatlan virágos ruhában voltam mezítláb. Aztán térült-fordult az udvarban és a házban, láttam, hogy keresi a helyét, fel-le járkált mint egy kergemarha. Aztán vagy háromszor megjegyezte újra, hogy de nyáriasan vagyok! Aztán inni kért, aztán kimentünk, aztán vissza. Mikor mellette álltam egyszerűen elöntött a vágy és az ölem mintha olvadni kezdett volna, de vesszek meg, ha elárulom magam. Aztán megint ittunk, akkor már én is, mert kiszáradt a szám. És akkor letette a poharat, felém fordult és simogatni kezdett.

Nem kicsit voltam meglepődve. A kezem automatikusan vándorútra indult a felsőtestén.
- Hogyhogy van rajtad bugyi? - kérdezte, mert már két hete közöltem vele, hogy remélem nem zavarja meg a barátságunkat, ha nem hordok...
- Én mindenféle vágyölőt bevetettem, nem is szőrtelenítettem vagy három hete - mert tudtam, hogy hogyan szereti, ha rendezett az alváz.
Mire kicsit elhúzódik és kérdőn néz rám.
- Nem ellened, hanem hogy magamat tartsam féken - közlöm, mire újra odabújt, és nem úgy tűnt, hogy nagyon érdekelte volna az én erényövszerű taktikám magam ellen.
Aztán az órára néztem és láttam, hogy mindjárt mennem kell dolgozni.
- Az a baj, hogy én nem tudok időre... - mondom.
- Az a baj, hogy ez is jó lenne és a közös alkotásaink is.
- Én szeretem együtt a kettőt...
Aztán még egy kis simogatás, ténfergés, a fenevigyeel, hogy nincs több időnk. Jól van, nem kell semmit elsietni. Majd hazaindult.

Aztán alapos megfontolás után bátran küldtem neki egy üzenetet:

"Te..., Most szólj, ha ne válasszak magamnak másik szeretőt, mert már majdnem sikerült magamat lebeszélni rólad, mert nem gondoltam már, hogy...

Nem kell azonnal válaszolni."

De a válasz azonnal megérkezett:

"Türelem rózsát terem!!!

De attól még kereshetsz még egyet, inkább 2 mint egy sem. :-D :-D :-D"

Hülye...

Aztán beszélgettünk tovább, mint a barátok, ahogy eddig, de az a valami, és hogy jövő kedden, ha ráérnék... Valami forr a levegőben és türelem rózsát terem. A legjobb kapcsolatok pedig barátságon alapulnak. De vesszek meg, ha kezdeményezek.

#visszafogottvenusz

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: