újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

„Az első randevú”

2011. január 15. - Látogatók száma: 89

Lakyluck cikke felhomályosított, de már későn.

Sajnálom, hogy nem előbb ismertem meg ezt az írást. Sok kellemetlenségtől megóvott volna, amit elkövettem másokkal, elkövettek ellenem. Ma már tudom, a saját hibáimon keresztül és persze ezzel nem vagyok egyedül, főleg most már ismerve, hogy valaki ilyen részletességgel otthon van ebben a témában.
Milyen igaz, amiket ír. Valóban egy bizonyos érettebb korban egyszer csak elkezd valami hiányozni, a boldogságérzet talán? - amit említ az író. Ez így igaz. Kezd unalmassá válni és üressé az élet. Ez a lehetőség, csak egy a sok közül, mégis még mindig a kényelmesebbet választjuk, ami tele van buktatókkal. Én csak tudom!
Nagyon élveztem az írás minden egyes részletét.

Társkeresés

Annyira beleélte magát a webes társkeresésbe, hogy a veszélyekkel mit sem törődött. Ha előbb olvasta volna azt a cikket, ami minden webes társkeresőt óva int egy esetleges csalódástól, talán bele sem kezd és akkor ma egy boldog ember.

De mindenki a maga kárán tanul. Nem is lehetett volna lebeszélni, mert nem is osztotta meg senkivel azt a szándékát, hogy regisztrál egy ilyen társkeresőbe. Amikor már feladni készült, mert rájött, hogy ez nem is olyan egyszerű, nem csak azért, mert a túlzottan bő kínálatból még választani sem tudott, amikor már belefáradt az ajánlásokba, akkor valaki mindig rákattant. Kiválasztották a bemutatkozó sorai alapján.

Miért is ne – gondolta, végül is mit veszíthet. Tud ő vigyázni magára, nem kislány már, emberismerete, tapasztalata van bőven, hogy elkerülje az esetleges csapdákat. Mekkorát tévedett!

Neve is van, János, akivel rákattantak egymásra. János már egy-két levélváltás után szexuális igényeivel bombázta, amit ő még túl korainak tartott. Azt remélte a férfi meg fogja érteni, hogy a dolgok azonnal nem itt szoktak kezdődni. Nem kell ajtóstól rontani a házba, hogy mi mindent szeretne, és tudna, milyen testrészeivel tenni, ha lenne hol. Vidéki volt a drága. Hogy volt-e egyáltalán mije ehhez a szándékához, az nem derülhetett ki e rövid idő alatt, mert a nő nem könnyítette meg a dolgát. Megelégelte az ilyen tartalmú leveleit és egy személyes találkozás után félreérthetetlenül elutasító választ írt. A férfi fordításában ez azt jelentette, hogy a nő egyszerűen „hülyének” nézi őt. Mi tagadás, így is lehetett érteni.

A másik „partner”, egy macsó kinézetű, öregedő titán volt, - Lászlókkal van tele a padlás - aki pechére elmesélte, hogy nem ez az első próbálkozása és aprólékosan körülírta milyen „keresők” akadtak az útjába. A kínálat leplezetlen kíméletlenségű ecsetelése kijózanítólag hatott rá. Pláne, amikor egyenes szexuális igényének hangot adva, félreérthetetlen utalt arra, milyen harisnyát tudna elképzelni rajta a következő randi alkalmával. Ennyi elég is volt, hogy a nő rájöjjön a turpisságra és a viszontválaszában értésére adta, kivel tegye azt, esetleg a korábban útjába került amazonok közül. A férfi megpróbálta helyrehozni a hibáját, de már későn.

Közben azt a szálat is futtatta, ahol Jenő hosszú távon még akár be is jöhetett volna, ha nem ad hangot türelmetlenségének, ami rá igazán jellemző volt. Mindent meg tudott érteni, egyet kivéve. Miért tart a nehézség ilyen sokáig? A távolság, az értelmetlenség határát kezdte súrolni. A forró töltésű levelek lassan kezdtek kihűlni. Elvesztette varázsát az egész, és amilyen hirtelen elkezdték ezt a játékot, olyan hirtelen fejezték is azt be. Múlt idő.

A nőnek sok kijutott ezen rövid kb. két hónap időszak alatt, valami mégis arra biztatta, hogy ne adja fel. Egy kedves hangú levél vetett ennek is véget, amit Laci írt, aki egy hétig élvezhette ugyan a kegyeit, de akiről utóbb kiderült, a múltjában történtek nem egyeztethetők össze a jövő elképzeléseivel. Nem volt mit tenni, bele kellett nyugodni. Pedig ez akár még jó is lehetett volna.

A nőnek még mindig nem volt elég a sok értelmetlen, már-már nevetségesnek tűnő webes társkeresési procedúra és elkezdett chetelni egy magát a szex területén szerzett tapasztalatai alapján szakértőnek vallott férfival. Legyen ő mondjuk Frici. A nőnek kezdetben tetszett ez a virtuális előjáték, de ahogy telt-múlt az idő, rájött, már a nélkül is belefáradt ebbe az egész játékba, hogy egyetlen egyszer is élvezhette volna. Egy kísérletet azért még tett, de a gyenge próbálkozását a férfi nem vette kellő komolysággal és még mielőtt realizálódhatott volna, mindketten feladták.
A nő megkönnyebbüléssel vette tudomásul, hogy a webes társkeresőt nem neki találták ki.

Ezek után elhatározta, hogy most elindul, hogy rendbe hozza azt, amit elrontott és visszataláljon oda, ahonnan elindult, mert a boldogság érzetét ott fogja megtalálni.

A cikket írta: zsoltne.eva

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Cikkíró
párbeszéd
2011. január 22. 16:33

megtekintés Válasz erre: Anonymus - 2011. január 19. 18:06

nagyon tetszett az írásod
látom, te nem adtad fel, helyes!!!!
próba szerencse
szurkolok Neked, végül is örülnék nagyon boldogságodnak
de közben csak írj, hogy olvasni tudjalak


:)

Örülök, hogy tetszett az írásom.
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha tudnám kinek? Ki örülne a boldogságomnak? :-)
És tudod itt is mi az érdekes, hogy annyian olvastak, aztán mentek tovább. Se hsz, az még hagyján, de még értékelés se. Hát ezt nevezem én kukucnak.
Én is szeretem őket! :-)
Éva
Cikkíró
párbeszéd
2011. január 19. 20:28

megtekintés Válasz erre: Anonymus - 2011. január 19. 18:06

nagyon tetszett az írásod
látom, te nem adtad fel, helyes!!!!
próba szerencse
szurkolok Neked, végül is örülnék nagyon boldogságodnak
de közben csak írj, hogy olvasni tudjalak


:)

Aranyos vagy :-) Közben írni fogok, miközben....?
Anonymus
2011. január 19. 18:06
nagyon tetszett az írásod
látom, te nem adtad fel, helyes!!!!
próba szerencse
szurkolok Neked, végül is örülnék nagyon boldogságodnak
de közben csak írj, hogy olvasni tudjalak


:)
Cikkíró
2011. január 19. 08:01
Az asszony észre sem veszi a nagy társkeresésben, hogy nem kell messzire mennie. Ott van a közelében! Csak arra vár, vegye már észre! Észrevette!
Hosszú volt a tél, de jön a tavasz. Új kihívások, sok meló, kevés ruha. :-) Fiesta, szieszta!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: