újabb események régebbi események további események
10:04
suWhoBnZfQSLipdP regisztrált a weboldalra
15:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Mielőtt meghaltam...

2016. szeptember 23. - Látogatók száma: 41

Ezerkilencszáz-nyolcvanhét májusában, mielőtt meghaltam...születés napom volt. Édesanyám a szülőágyon, várt és várt. Mikor lettem, szebb mint Május?

Imádlak, mint mindig. Csak ne lettem volna, olyan rideg. A szememet becsuktam, és vártam. De amikor megszülettem, volt aki csak nézett némán. Azaz olyan mint mindig a szerelem. Halott, de nem fél senkitől. Szóval, soha nem leszek csak életem végéig. Talán nem is voltam Sohasem görög...!De a polcomon ott vannak, és voltak a parancsolatai - s ha hozzá mert volna rakni valamit, akkor kihívja maga ellen annak bűneit, aki még nem is találkozott volna velem? De igen, anno. Nem adom oda halott lányt, aki meghalt annak bűneiért, hogy anyja tovább élhessen, s szülhessen, s szülessen meg naponta az akinek kell, s haljon meg a lelke az Igazaknak? Na ne...
Találkozunk még, de vele nem ott, hol kell...hanem az ágyamban, s az álmaimban őrizlek, angyalom...Végül, elszállt hitem, s maradt békém...a Remény angyala, maradj a végén. Ezért lettem olyan ember, ki a fák közül néz az erdő körös körül régi élmény! Szóval, nem maradt meg ezen a vak kúton keresztül nézhetem, hogy dől össze életem, mert remény lány lettem. Nem kapsz el szerelmem...Én vagyok a mágus, a sötétség...az Anya!
Egyszer vége, de még emlék maradt. S fájt a régi emlék!

A cikket írta: Zsüsztin

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: