újabb események régebbi események további események
23:00
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:00
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A szülinapos szingli az éjszakában- Avagy: így menj el bulizni a barátnőddel

2011. július 9. - Látogatók száma: 168

Szombat van! Enyém az egész világ egy éjszakára! Miért is? Mert szülinapos vagyok és bulizni megyek! Tudom, negyvenen túl már nem is kell követni az évek múlását, számold a vicsorgó szarkalábaidat a szemed körül.

Rájössz arra is, hogy már nem olyan egyszerű összehozni egy táncikálós estét sem, mint hajdanán 18 évesen, mikor hatalmas baráti társaságod volt.
Sec perc alatt ki volt találva hol, mikor, kivel, bulizunk, mivel megyünk, stb. De most ezer dilemma. Hová passzoljam el a gyereket? Hová menjünk táncolni, ahonnan nem néznek ki bennünket? De a legdermesztőbb kérdés: - Kivel? Férfival, avagy nővel szeretnél ünnepelni? De hol vannak a pasik? Hiszen nincs most kapcsolatod, se aktuális szeretőd, max. jelöltek. Jelöltecskék… Ilyenkor jön az, hogy elkezded a kutatást a mobilodban, ahol kb.53 srác neve van talonba rakva vészhelyzetekre. Ám mikor valaki kellene…Ááá! Egy káosz lesz a potenciális men kereséséből. Jön az első: őt már dobtad/ne melegítsük újból fel a töltött káposztát, amúgy sem volt jóízű frissen sem/ a második: nem egy lepedőakrobata, lépünk tovább. A harmadik: dobban a szív, elmerengsz a múlton. Vele szívesen lennél, de már rég nem hallottál felőle, és ugyan már, miről beszélünk, hol van már a tavalyi hó? Hadd ne soroljam tovább! Aztán pár üzenetet elküldesz mégis. Mi történik? Vissza sem ír. Jobb esetben visszaüzen, de megkérdezi „ki vagy?”. Hűha, ezt kapásból bebuktam, mert már régen kitörölte még a számomat is. Ja és látod sms mögé bújsz, mert már hívni szégyelled. És rájössz, igazából fogalmad sincs mit is csinálnál legszívesebben eme jeles napon. Egy vad szex csatát valamelyik ex ám nagyon fiatal, szenvedélyes szeretőddel, aki mindig kapható, elvégre te még egy csábos nő vagy, aki buja is tud lenni. Vagy egy romantikus vacsorához lenne kedved azzal a csődörrel, aki közel az ötvenfelé, pocakot eresztve, de annál nagyobb hévvel bámulná a kebled halmait, nyálcsorgatás közben sorba rendelné a koktélokat abban a reményben, hogy hamarosan el fogsz csábulni, és a karjaiba omlasz ott és azonnal. Kiábrándító. Idegtépő ezen gondolkodni, és mindent elvetve döntesz. Tánc. Barátnő. Beéred vele. Max. majd vadászol a diszkóban.
Este van. Lázas készülődés. Illatos fürdőbe relax a testnek, borotva a lábnak, haj beszárítva, smink jótékonyan takar. De valamit ki kell belőled emelni, hogy észrevehető legyél, még így negyvenen túl is. A szemed az még ártatlan szűzkislányként csillog / hazugság /a szádra már felkerülhet a vadító piros rúzs, a körmöd-karmod már szintén ebben a színben pompázik, és megengedheted magadnak a bódító drága parfümöt is. Ám az újabb kérdés: - Mit vegyek fel? Órákig tartó ruhapróbálgatás. Nem szeretnél sem kihívó lenni, sem szürke kis egérke, de a barátnődtől legyél csinosabb, elvégre te vagy az ünnepelt! A melledet kirakod /az még kirakhatóan szép/ a narancsbőrös, de még gömbölyű fenekedet nadrágba nyomkodod, a lábadat magas sarkú cipőbe kényszeríted! A végeredmény: egy dögös, még „eladható” elégedett, negyvenes nő mosolyog a tükörből indulás előtt rám. Ezt összehoztuk! Éljen a szülinapos! A barátnőm már vár. Titokban a két puszi között végigméred, és megnyugodva konstatálod; nem csinosabb, mint te. Én a dög. Pfujjj! De ki is ő? Léna a neve. Egy kiscsibe, elvégre csak 32 éves. Bájos pofi, élénk szemek, csinoska, és tudod a mai, akaratos emancipált nőci. Én a mazochista, mondanád most. Kell ez neked? Vele akarok harcba szállni? Én bediliztem! De nem! Tök jól megértjük egymást. Mi is a fő téma, mint a pasik. Vacsora a kedvenc helyemen, mert azért az illik. Kibeszéljük, ki kivel, milyen volt, mi lett volna ha… miközben esszük a salátánkat és isszuk hozzá a rózsaszínkupakos ásványvizet. Két óra múlva nevetgélve, annak a tudatában indulunk a retró diszkóba, / hova máshova/ hogy lesz egy laza esténk! Ne tudd meg mi történ! Két szingli nő egy diszkóban? Előjön a zene és a bor hatására a barátnőm eddig takargatott „énje”…
Folytatás következik…

A cikket írta: Mirjam Salliven

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
2011. július 11. 02:45
Kedves Mirjam,

az itt szereplők közül – véleményem szerint – ez a legsikerültebb írásod.

Ez egy kedves, jópofa történet, a témához illően kellő iróniával és öniróniával (!) megspékelve, természetesen, sallangok, ömlengések, nagy szavak, világmegváltást célzó, nagybetűvel kiemelt, orrba vágó gondolatok nélkül megírva. Ritmusa is van, és fő erénye a többi írásoddal szemben, hogy bár rólad szól (de egyúttal a hasonló korú és hasonló cipőben járó nőkről is), mellőzted a mértéktelen exhibicionizmust.

Látom, hogy folytatást tervezel.
Remélem, tartani tudod ezt a könnyed, önironikus vonalat, és nem csapod agyon a történetet szexélmények részletes taglalásával – mert, gondolom, itt csábító-hódító kaland(ok) következnek –, hanem az első részhez hasonló hangnemben meséled el a lányok (ti) és az ugrásra kész macsók csetlés-botlását vagy épp remekbe szabott udvarlását, sikerét vagy kudarcát. Persze ha szexszel végződik a túra, azt nem kell kihagyni, de a hangsúly inkább az oda vezető úton, illetve majd a hazaúton legyen. :-)

Üdv,

Ktr.
2011. július 9. 13:19
Szia Mirjam! Várom a folytatást, végül is elmentetek a buliba????

Szép délutánt Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: