újabb események régebbi események további események
17:28
Clara62 regisztrált a weboldalra
16:47
Dаting sitе for sех with girls in Gеrmanу: https://links.wtf/x0EY ...
01:37
Adult online dating mеmbership numbеrs: http://twr.kr/mayW regisztrált a ...
14:59
AndroideBom regisztrált a weboldalra
11:12
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:28
Janó módosította a cikkét
09:47
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:08
RobertAbram regisztrált a weboldalra
13:54
lolabaryanova regisztrált a weboldalra
22:00
Janó új cikket töltött fel
14:44
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
14:21
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:09
Thе bеst women for sеx in yоur town Canada: https://s ...

Ha Te akartál elválni, miért fáj, ha a volt férjed újra boldog?

2013. június 13. - Látogatók száma: 565

A páromat megcsalta a felesége, majd végül el is váltak. Velem tavaly ismerkedett meg, azóta össze is költöztünk. Mivel páromnak van két gyereke egyértelmű volt számomra, hogy szeressem őket, törődjek velük, mintha a sajátjaim lennének.

Nekem is van két gyerekem még örültem is neki, hogy a gyerek témából nem lesz gond. Minden szépen ment két hetente jöttek hozzánk. Általában mindig mentünk valahova, kirándulni, moziba, játszóházba stb. nagyon jól érezték magukat velünk nehéz volt az elválás.
Aztán volt feleség időközben elvesztette a párját, mert meghalt el kezdett kötözködni velünk. Semmi nem volt jó, mindent rosszul csináltunk, egyszóval mindenben talált hibát.
Majd párja halála után 4 hónappal férjhez ment, és onnantól kezdve még rosszabb lett minden. Azóta folyamatosan mocskos szavakkal illetnek minket, a gyerekeket nem engedik hozzánk. Egyszóval pokollá teszik a gyerekek és a mi életünket is.
Kérdem én, ha ő akart elválni, mert megcsalta a páromat, miért nem hagy minket boldogan élni. Miért kell a gyerekeket is tönkre tenni azzal, hogy eltiltja a gyerekeit tőlünk?
Ez a férfi már a harmadik férje, miért nem foglalkozik vele és hagy minket élni?
Még soha nem találkozott velem, milyen jogon illet csúnya szavakkal? Milyen ember az ilyen? Azért mert ő nem boldog, akkor más se legyen az?
Én mindent kibírok, hiszen már sokat szenvedtem ebben az életben, de azok az ártatlan gyerekek nem tehetnek semmiről, akik nem találkozhatnak az apjukkal.

Ismerőseink szerint az a baja, hogy a gyerekek nagyon szeretnek minket.
De könyörgöm ennek örülni kellene, vagy én látom rosszul?

A cikket írta: aemitv

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2013. június 26. 06:37
Szia Aemitv !
Szomorú történet, hiszen egyetlen szeszély ember teszi tönkre másik 7 életét. Nekem az furcsa a volt feleség személyiségében, hogy elhagyta a férjét egy másik férfiért, majd mikor megözvegyült röpke 4 hónap után újra férjhez ment. Ez magáért beszél. Rátok vetíti ki a boldogtalanságát, az ilyen személyiség mindig másokat okol, soha sem néz magába, hibátlannak gondolja magát, és minden jogot fenntart magának arra, hogy megkeserítse mások életét. Paranoiás lehet kissé. A gyerekekért harcolni kell! Ha ott maradnak lelkileg tönkre teszi őket! Ne hagyjátok !

Szime
2013. június 25. 08:22
Azért fáj neki, mert boldog nem tud lenni, mással látni és nem visszafordulni az olyan, mintha sóbálvánnyá változtatni akarná a párodat. Valaha az Ő párja volt, és nem lett vele boldog. Valószínű senkivel nem boldog...az ilyet úgy hívják, hogy párját ritkítja gondolom
2013. június 16. 13:41
Tisztelt Aemitv!
Nékem az az érzésem, hogy az említett hölgy veszteségérzete annyira nagy lett, hogy már nem tud elviselni boldogságot maga körül. Ez nagyon beteg embereknél is elő-elő fordul. Nem tudom mi lehet a helyes. Talán még nagyobb empátia... Esetleg a volt férje tud rá hatni.
Bokor
2013. június 13. 17:16
Kedves Aemity!

Én is azt mondom, hogy az apának kellene határozottabbnak lennie a volt feleségével. Egyszer s mindenkorra rendezni. Ha nem megy szép szóval, akkor ott van a hatóság, ha van - és miért ne lenne olyan szándéka, hogy a gyerekeivel ne szakadjon meg a kapcsolata. - Nekik rá, az édesapjukra szükségük van, még ha ott van is egy mostohaapa... Ez lenne a természetes!

Sajnos vannak ilyen agresszív volt feleségek, akik megakadályozzák ezt, ki tudja miért, talán féltékenységből?... (Én csak a saját példámból tudom ezt mondani, mert a gyerekem ennek volt a szenvedő alanya egy életen át. Persze az én esetemben az apa is ludas volt, mert nem állt a helyzet magaslatán, vagy nem is akart... - mint utóbb mondta a békesség kedvéért és mert bennünket akart megkímélni a felesége agressziójától - amit miután megismertem azt a nőt, alkalmam volt rá, el is hittem... Most már mindegy...)

Kívánom, hogy nektek sikerüljön!

Puszi,
Éva
2013. június 13. 13:31
Szia, Aemity!

Azt látom mindenütt, ahol elváltak a szülők, hogy a gyerekek nehezen viselik a család széthullását, és igenis ragaszkodnak mindkét szülőjükhöz. Buta szülő az, aki eltiltja a gyereket a másik szülőtől, és az is, aki a gyerek révén akar bosszút állni a volt párján.
Láttam erre sok példát, sajnos, mindkét nemből.
A gyerek nem lehet cél és nem lehet eszköz sem. Nem csak létrehozni kell, hanem felnevelni is, becsülettel.
A férjednek gyermekelhelyezés iránti pert kellene indítania, mert abból, amit leírtál, számomra egyértelmű, hogy nálatok lenne a helyük, ahol egy kiegyensúlyozott, békés családban nőhetnének fel, nem pedig egy hektikus anya kénye-kedvének kitéve, zűrös házasságainak koloncaként.

Üdv: Yolla
2013. június 13. 12:29
Szomorú,hogy vani lyen.
Szomorú,hogy a gyerekek érzik meg a kicsi lelkükkel.
De a legszomorubb,hogy az apa ilyen. Nem él a láthatásí jogával. Nem törődik a igazán gyermekei érdekeivel. Üzenem neki, ha igazán férfi,álljon a sarkára és tegye, tetesse helyre a volt asszonyát .
A gyermekek hálásak lesznek érte míg élnek.!
Sok erőt nektek.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: