újabb események régebbi események további események
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Használt tanga ajándékba

2010. június 28. - Látogatók száma: 277

Mit szólna hozzá a megcsalt nő ahhoz, ha a lányának a szerető használt, ám kinőtt - kihízott - tangákat adna ajándékba? Mint szülő és mint volt feleség mélységesen felháborodtam.

Történt ez akkor, mikor már elváltunk és úgymond beindult a kéthetes láthatási időszak. A gyerekek el, egy kis feltöltődés, csend, gondmentes 48 óra, pihenés a végtelenségig, legalább is 47 óra és 59 percig.

Az egyik láthatás után a lányom sugárzó szemmel jött haza. Már meg is örültem, hogy nem volt semmi atrocitás, semmi megjegyzés, kellemesen töltötték gyermekeim az elmúlt két napot. Sokszor már ezt is áldásként éltem meg.

No, nem sokáig. Elő a szennyessel! Be a fürdőszobába. Mosás előkészítése, ami azt jelentette, hogy színeire válogattuk a mosandó ruhaneműket.

S, ekkor ütötte meg a szemem sok-sok tanga, mit még a lányom sohasem hordott, hisz még kicsi volt, a higiéniáról nem is beszélve.
Finoman feltettem a kérdést, honnan valók ezek. Finoman el is mondta a lányom, hogy az apja csajától származik, kinőtte - kihízta.

Nagyot nyeltem. Be a gépbe. A mosógépbe. Csoda, hogy nem fulladt le. A vérnyomásom egyre magasabb lett.
Mikor vége lett a programnak, - s ez nem szabadon választott volt -, ki kellett volna teregetni, de képtelen voltam rá. Lelkem egyre jobban háborgott!
Használt kabátot Én is vettem már, nadrágot is, de sem cipőt, ám alsóneműt sohasem vennék használtan, sőt nem is adnék a lányomnak!!!! S, ez a csaj meg azzal jön, hogy használt tangáit odaadja a lányomnak, amiben hempergőzött a volt férjemmel!!!!

Nemhogy gusztustalan, sőt erkölcstelen is!!!!! Van ezeknek normális erkölcsük?! Ráadásul csak is Én kerülök ki rosszul ebből, ahogy megoldom. Én nem vagyok hajlandó kiteregetni, sem pedig látni ezen bugyikat, s nem is szeretném a lányomon látni, ki tudja, milyen betegséggel van megfertőzve, a lelki oldaláról meg nem is beszélve.

Végül is a lányom teregette ki, de már jeleztem, hogy ezt nem szeretném soha többé a lakásomban látni.
S, mit adj' Isten, lányom számára Én lettem a mumus. Nem értette, hogy is értette volna. Ő csak az újdonságot látta. Megértem.

Erre Én mit tehettem? Felvettem a telefont, s rákérdeztem, hogy is gondolták ezt, főleg a nagy sikerű volt férjem. S, láss ismét csodát, Én lettem a mumus megint. Mit képzelek Én, nem piszkosak, nincs betegsége a csajnak, hogy képzelem Én?!?!?

Tényleg, hogy?

Azért ragaszkodtam ahhoz, hogy ezeket a bugyikat ne is lássam, s megkértem a lányomat, hogy vigye vissza a feladónak. Nehéz volt a pillantását állni, de megmagyaráztam, hogy ez erkölcstelen, hisz ha lenne egy barátom, Én sem adnám oda a fiának a volt férjem gatyáit.
Szerintem megértette, persze vettem neki a következő héten két tangát. Kompromisszum, de még akkor is jobb, mintsem a szerető mocskos tangáit látni és teregetni.

Azért megkérdeztem a pszichiáteremet - ez is megér egy írást, mert Isteni ajándék volt a számomra ez a pszichiáter -, hogy tényleg normálisan gondolkodom. Mire Ő azt válaszolta, csak azon csodálkozik, hogy nem akadtam ki jobban. Azon sem csodálkozott volna, ha megverem azt a csajt, persze előtte nagy sikerű volt férjemet.

Tényleg nagy az Isten állatkertje.

A cikket írta: kiki64

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. június 29. 16:31
köszönöm szavaid, kedves Nárcisz!
:)
2010. június 29. 08:42
Megértelek kedves "KIKI64" ,...és megdöbbenek közben,....bár én is sok mindent átéltem a válásom után. De az biztos, hogy azonnal a kukába dobtam volna a használt tangákat!! Persze tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, mert a lányod ott volt melletted, akinek ezzel örömöt szereztek. Nehéz volt eldöntened, hogyan cselekedj, de szerintem a legjobb megoldást választottad és jól is érveltél.
2010. június 28. 22:02
ezért is éreztem magam majdnem bűnösnek, rossznak, de sokkal jobbnak láttam, hogy így cselekedjek.
:)
azóta sem hoztuk szóba, akkor lezártuk, vége lett.
2010. június 28. 21:52
Fenti írásod példa rá, hogy valaki ellopta a kerítést. :)

Szerintem intelligencia kérdése az egész. Fehérneműt ajándékba, csak és kizárólagosan újat ajándékozunk. Őt minősíti, ha ezt megszegi. A lányod megértem én is, hisz a gyerek, gyerek még.
2010. június 28. 21:44
most jut eszembe, kedves GINESZ!
semmi baj az Isten állatkertjével, csak az a baj, hogy túl alacsony a kerítése!!!
nemrég hallottam.

:)
persze nagyon sokat vívódtam, mire ezt a döntést meghoztam.
2010. június 28. 21:40
Egyre érdekesebb dolgokat irsz meg. Tényleg nem lehetett nem csak az utolsó 10 éved, hanem az egész életed...Nagy az Isten állatkertje, és kicsi a kerítése!Én sem tettem volna másképpen, csak annyiban, hogy én ugy küldtem volna vissza,ahogy a lányom elhozta.Nem mostam volna ki!
2010. június 28. 19:11
Kedvs Orsolya!
Majd egyszer leírom azt a telefonbeszélgetést, melyet a nagysikerű szeretővel folytattam, ráadásul még a volt párom háborodott fel, hogy ő is szóba került.
Iszonyat, hogy falun mennyire fontos a imázs, a külcsíny, a KÉPMUTATÁS!!!!!
:)
2010. június 28. 19:09
Kedves CSKATI!
Ne hidd, hogy most bizonyságot szeretnék, hogy jó anya vagyok-e vagy sem! Nincs is erről szó. Azonban elég sok atrocitás történt meg velem a válásom után úgy, hogy nem is én hagytam el a gyermekeimet, s mégis nekem kellett bizonygatnom, hogy érdemes vagyok az anyaságra, az anyai szerepre!!!
Iszonyat volt az elmúlt 10 év!!!!
:)
2010. június 28. 19:01
Kedve Kiki64! megint jót írtál, nekem tetszett! Viszont a helyzet nem volt egyszerű és nem csoda hogy fönt volt a vérnyomásod, nekem is fönt lett volna! üdv Orsolya
2010. június 28. 17:54
de bele tudsz gondolni a helyzetembe a lányommal kapcsolatban, kedves CSKATI, hogy mégis én voltam a mumus?????
nagyon nehéz volt, mert ők is - gyermekeim - igencsak megszenvedték az egész válást
:)
örülök, hogy olvastál
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: