újabb események régebbi események további események
19:03
Virág új bejegyzést írt a naplójába
05:21
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
20:35
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
19:08
Virág új bejegyzést írt a naplójába
23:36
Arnottret regisztrált a weboldalra
14:45
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
13:17
Black Ice módosította a cikkét
12:47
Black Ice új cikket töltött fel
17:25
Black Ice módosította a cikkét
17:02
Black Ice új cikket töltött fel
14:01
Zsüsztin új bejegyzést írt a naplójába
07:27
Arnottsyw regisztrált a weboldalra

A legprímább szám

2019. január 5. - Látogatók száma: 47

Két prímszám közötti legprímább pozitív szám a 69! Mint tudjuk, a prímszámok azok a pozitív számok, amelyek csak eggyel és önmagukkal oszthatók!

A 69 a pozitív számsorban két prímszám, a 67, és a 71 között található, - pont félúton!

Ha belegondolunk, ez a szám az egész életünket végigkíséri! De nem csak a matematika felől közelíthetjük meg! Római eredetű mondás szerint: Minden jó, kedvező és szerencsés legyen! „Quod bonum, felix, faustum, fortunatumque sit”

Nostradamustól - dr. Bibóig sokan foglalkoztak már a számok jelentésének megfejtésével, de úgy tűnik, ez csak tapogatózás az ezotéria,az asztrógia, a számmisztika és a filozófia között.

Voltál már úgy, hogy rendszeresen felébredtél egy bizonyos órában? Próbáltad megfejteni az okát? És az előfordult már, hogy akaratlanul is odavonzotta a szemedet egy szám az utcán, és érezted, hogy ennek számodra jelentősége van? Bizony az angyalok így (is) üzennek neked. Az angyalok segítenek pozitív gondolataid, meggyőződéseid és elképzeléseid megvalósításában.

Nekem is van elméletem, ami már gyerekkorom óta foglalkoztat a 69-es számmal kapcsolatban. Az első, ami már az ártatlan gyerekkoromban nekem is feltűnt: A 69-es villamos nagy csörömpöléssel negyedóránként ment el az ablakunk előtt, úgy, hogy beleremegett az egész ház,- mi tőle mégis nyugodtan aludtunk. Akkor ébredtünk fel csak riadtan, verítékben fürödve, ha kimaradt egy-egy járat! Akkoriban megmagyarázhatatlan dolognak tűnt számomra, ugyanúgy, mint az anyatej iránti szeretetem.

Mondják, hogy minden ember hét évente (tessék,-megint egy prímszám) lecseréli munkahelyét és a mentalitását! Ebben is lehet valami, mert én is áttértem, - kissé késve ugyan, - az anyatej szeretetéről a csomagolása iránti szeretetre!

(Mind a mai napig kebelbarátnak tartom magam, és hiszek a földre szállt angyalokban!) Az angyalok ugyanis veled vannak. Fordulj hozzájuk bátran szeretetért és biztonságért.
Egyes primitív népeknél a mai napig megfigyelhető, hogy az angyalok üzenetét vélik ebben! Babonás tisztelettel emlegetik, és ezért áldozatokra is hajlandók, nehogy elveszítsék az angyalok jóindulatát!

Más etnikumok erre persze másképp reagálnak! A 69-es számra olyan erotikus magyarázatot adnak, hogy az nem más, mint az igazán jó szex előjátéka. (Lásd: Káma Szutra)

Nos,ezt koncipiálom a számmisztikáról!

Még egy adalék a 69-ről! Az idén januárban betöltöm a 69-edik évemet!

A cikket írta: emillio

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: