újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Black Ice: A lelki anarchia

2018. szeptember 13. - Látogatók száma: 44

Hatalmas csalódásként szembesülök az elképesztő cselekedetekkel amit egymás ellen elkövetünk hazánkban...

Hatalmas csalódásként szembesülök az elképesztő cselekedetekkel amit egymás ellen elkövetünk hazánkban...
MI MAGYAROK! EGYMÁS ELLEN!
Politikai megnyilvánulást én nem kívánok beletenni, legalábbis igyekszem. Viszont nem vagyok vak, és strucc sem.

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában."

Hiszek abban még hogy a Föld bolygón minden élet egyenlő.
Értendő a mezőn lévő fűszálra is, mert attól függetlenül hogy emberek vagyunk nem vagyunk többek a létezésben akármennyire is ezt bebeszéli bárki magának, és akármennyi támogatást is ad rá az emberi társadalom, semmivel sem vagyunk többek az élet bármely más formájától. Gondolkodunk igen, mégsem vagyunk képesek más életformák gondolkodását kellően, vagy egyáltalán megérteni. A kutyákat emberi vezényszavakra tanítjuk, ha szót is fogadnak megjutalmazzuk őket. Az ember társának nevezzük őket. Mégsem értjük meg őket sem, csak részletekben amit visszajelzésekben reagálnak nekünk mert tudják nem egy nyelvet beszélünk. Szerintem a kutyák jobban tudnak emberül, mint az ember kutyául, mégis többet ugatunk.
A legtökéletesebben más élőlényeket azok értik meg igazán
akik harmóniában élnek, összhangban, együtt velük.

Mi pedig önző módon társadalmi rendszerekben mindent uralni akarunk, arra hivatkozva hogy ne legyen a világban anarchia.
Anarchia az EMBEREK KÖZÖTT. Föld bolygónk pedig simán meglenne nélkülünk, hiszen emberként mint élőlény, eléggé a parazitához hasonló viselkedést folytatunk az egész világon.
Azt hogy az EMBER többre hivatott nem szavalni kell, tenni érte.
Soha nem magadért, a megszokott kényelmedért, hanem a gyermekeidért, a jövőért. Talán így megismerhetik az ükunokáink is majd a zöld fűszálat, amit nagyobb tisztelettel fognak szeretni mint az élet egyik formája mint most saját magunk.

Visszatérve a világhálóra, és a értesülések apró lemosott darabkáira, amikről magunkban véleményt alkotunk és ezt megosszuk másokkal. Mint azt teszem én is most nektek embertársaim.

Fontos a MÚLTUNK, abból tanulni kellene. Hagyományaink megőrizni, mégis nyitottnak maradni. Akár csak egy virágkarnevál, színes, nem egyforma. A különbségek egysége,
ami együttes szépségében tükrözi az összetartást igazán.
Még az ilyen mákvirágoknak is mint én. Járható út, ami sokaknak ha előttük van sem látható a saját, és társadalmi belső nyomás miatt.

Hazánk van. Viszont szerintem nincs összetartás. Házunk van.
Vagy vágyunk egy házra, ahol csigaként visszahúzódva nyugodtan élhetünk. Sajnos a többségnek akkor van gondja ha a saját csigaháza ég. Amint megszűnik a belső biztonságérzet, eluralkodik a félelem, a tanácstalanság, amire mások fellegvárakat építenek mindent felhasználva. Most is vannak sokan hogy ez őket most sem érdekli, csak legyen meg a megszokott komfortérzet és a csigaház."Hagyjon már békében mindenki." Az emberek belefáradtak, belefásultak, és nem boldogok. Örülnek ha boldogulnak, megélnek abban amiből sokan mozdulni sem tudnak helyzetükből szegénységben élve.

Hazaszeretet minden értelmes emberben van. Akkor is ha nem a FONTOS MÚLT eredményeit szajkózza csak, hanem önmagát felvállalva SAJÁT gondolatokat megoszt a világgal.
Hazafiatlannak tartom azt aki az IGAZI MAGYAR HŐSÖK ÉS ÉRTÉKEK mögé bújva rejti el kósza véleményét. Attól senkinek nem lesz a szava szent, ha SZENT ISTVÁN vagy más IGAZ MAGYAR cselekedeteivel pedálozva vélekedik. Én ha MÁTYÁS KIRÁLYUNKRÓL írnék... Az róla szólna, nem önmagam, vagy bármilyen jelenben történő MÁS magasztalásra. Persze az érdekek kinek mi, helyezkedések, vastapsok, de szerintem ez a történelmünk kicsúfolása ami nem ILLŐ egy HAZAFIAS MAGYARHOZ SEM.

Miért mondom ezt? Talán azért mert már idős, fiatal, kortól függetlenül MAGYAROK a legundorítóbb megnyilvánulásokat teszik egymás felé. Kevesen tanulnak igazán a MÚLTBÓL, mire megtanulod megöregszel és meghalsz... Őszinte folyamatosságra van szükség a JELENBEN a JÖVŐ felé EGYÜTT. Ameddig ez nem következik be tart a LELKI ANARCHIA bent, ott mélyen.

Szoktam imádkozni... Benne soha nem panaszkodom és magamnak soha nem kérek semmit. Nem azzal töltöm a belső időm hogy na most jól elmondok mindent ami körülvesz. Isten meg majd rendet fog tenni. Nem ezért vagyunk a FÖLDÖN az ÉLET ajándékát megkapva. Hanem hogy legjobb tudásunk szerint POZITÍV ÉPÍTŐ szerepet foglalunk el az élővilágban, ha már annyira emberek vagyunk.

Köszönöm a megtisztelő figyelmeteket.

Kérem a politika kihagyását a reakciókban, ahol csak az értelmes maradhat.

Tisztelettel Black Ice

A cikket írta: Black Ice

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: