újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Ellopom, mert így izgalmasabb…

2016. július 12. - Látogatók száma: 42

Egyik írótársam anélkül, hogy tudná engem speciel ez tart pillanatnyilag életben, a humor… - Nem viccelek, mi más? - Amikor már majdnem minden veszni látszott, bedobott egyet…Halálra röhögtem magam…

Mi másból meríteném az erőm, ha egyszer nyaralásra gondolni sem akarok, egyébként sem jöhet szóba ebben a nagy nyárban… Ezért van az, hogy kapva-kapok az alkalmon és dől belőlem a hülyeség… Az is lehet, hogy kínomban… Valamikor Bánomban, mert ilyen település is volt…, volt egy szelídgesztenyés… gyerekek voltunk még akkor. És mint affélék, csíntalanok. Megdézsmáltuk a másét. Mindig ezt tettük, amikor a szezonja volt. Attól kezdve a miénknek éreztük, ha megszereztük…, nem úgy a csősz és – mit számított akkor – futottunk előle ki merre látott, mint a nyúl, amikor megkergetett. De mi voltunk a gyorsabbak…

Szeretem a keresztrejtvényt, ami attól izgalmas, ha a vicc poénját kitalálom… Nagyon be tudok rágni és addig nem nyugszom, míg minden vízszintes, függőleges sort meg nem fejtettem… a poént már rég tudom, de az nekem nem elég… kocka nem maradhat üresen!

„Vigyázó szerelem

Az ifjú skót meghívja a barátnőjét a város éttermébe. A szesz- és desszertmentes szerény vacsora után hazakíséri a lányt, aki búcsúzáskor így szól az udvarlójához:
- Jó éjszakát, Jack! Aztán vigyázz hazafelé, nehogy ellopják tőled azt a pénzt,…!”

(A mondat másik fele a vicc poénja… Megkapod a függőleges sorban, ha kitalálod a következő vízszintes sorokat…

„Icurka-picurka”… (kezdő betűje: P)… Nekünk a második betűkre van szükségünk, függőlegesen!
„A ló hímje”… és így tovább…

Nem is olyan egyszerű, ugye?… mert nincs előtted a feladvány, mint ahogy egyikünk sem egy könyv, amit csak fel kell lapoznunk. A leírtakból próbáljuk kikövetkeztetni az éter túloldalán lévőről azt a kevés információt… Néha elég egy arc, de ha még az sincs?… Fellapozni sem tudod, mert egy sort sem írt magáról… Előtte nyitottá válsz, mert megelőlegezted vele szemben a bizalmat azzal, hogy nem vagy arctalan… Humorra, humorosan válaszolsz…)

„…amit ma este megspóroltál!" Úgysem találtad volna ki! :-)

A cikket írta: zsoltne.eva

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: