újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Veled is megtörténhet egyszer...

2012. március 31. - Látogatók száma: 83

Tedd azt másokkal, amit magadnak szeretnél és meglátod a dolgok jó irányba mozdulnak el, nem fognak magadra hagyni...

Elmondhatja-e magáról bárki is, hogy az életének nem voltak olyan részei, amire nem szívesen emlékezik?... Szerintem minden ember életében van egy, vagy több olyan epizód, amiről nem szívesen beszél idegenek előtt... Mégis miért van az, hogy újra és újra felidézzük a múltunk eme sötét foltját, melyet nem tudunk meg nem történtté tenni, velünk van ha tetszik, ha nem?... Megpróbáltuk, de nem ment szabadulni tőle. Ez amolyan kényszerűséggé nőtte ki magát idővel és akkor már nem is akartunk hallgatni róla.

Szeretném hinni, hogy ami velem történt az nem egyedi. Veled is megtörtént egyszer...

Ekkor mást gondoltam. Elképzeltem, hogy az, amire nem szívesen emlékezem de az életem egy részében jelen volt és uralta azt, az is hozzám tartozik. Az enyém és nem véletlen, hogy ez velem megtörténhetett.

Ne gondolj szörnyű dolgokra. Attól szörnyű valami, ha annak is hisszük, pedig lehet, hogy csak egy kellemetlenség volt csupán, amit idővel felnagyítottunk... a kudarc, a csalódás, az úgy érzem nem mennek jól a dolgaim, a pénztelenség, a szeretetlenség, mind-mind negatív érzés. Gondolj bele, ha mindezek a kellemetlen dolgok nem történtek volna meg veled, hogyan értékelnéd, ha valamilyen irányba elmozdulnál. Ha nem tudnád annak a létezését, hogy ilyen is volt. Vannak napok, hetek... olyan időszakok, amelyek úgy érzed túlnőnek az erőd határán. De ahelyett, hogy kétségbeesnél elkezded boncolgatni, a kudarcaidat vizsgálgatni, végül megérteni. Kivetítesz magad elé egy képet, amit követni szeretnél.

Sikerül idővel kimászni a gödörből.

Mivel már tudod hogyan jutottál el odáig, nem akarod, hogy ez megismétlődjön, mert rossz volt, de külső dolgok hatására mindaz, amitől féltél megismétli önmagát. De miért, ha egyszer szabadulni szeretnél tőle. Azért történik mindez veled, mert erre gondolsz. Ezt ismered elejétől a végéig. Nem tudsz szebbre, jobbra, másra gondolni még. Azt hiszed... és akkor egyszer csak, amikor már majdnem feladtad megszólal benned egy hang. Lehet ezt másként is csinálni! És te képes vagy rá, hiszen ami volt, már a múlté. Tedd jobbá az életed és azzá válik, csak akarnod kell. És ez az akarat erősödik egyre jobban benned és hoz a felszínre olyan addig magadban elnyomott gondolatokat, érzéseket, melyek sokkal erősebbek, mintsem hitted volna.

Megvalósulhat az álmod, a vágyad, minden, amit elképzeltél. Meg tudsz barátkozni azzal is, ami rossz volt az életednek egy szakaszában, mert az is hozzád tartozik. Azzal együtt változhatsz csak jobbá, változtathatod meg a körülményeidet.

Akard a változást!

Az első lépés, hogy megbocsáss magadnak, ha olyat tettél az életednek egy szakaszában, amire nem szívesen emlékezel, de nem tudod meg nem történtté tenni. A második lépés, hogy ezzel együtt szeresd magad. A gondolataidat hagyd szabadon szárnyalni. Aztán szép lassan koncentráltan egy jó irányba terelni. Abba az irányba, amit el szeretnél érni.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=dp_mkkTNLHM

A cikket írta: zsoltne.eva

0 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. április 15. 08:36
Tényleg ilyen rossz, hogy nincs rajta egy szavazat sem? :-)
2012. április 11. 15:35

megtekintés Válasz erre: Müszélia - 2012. április 11. 08:17

hát, egyszer beültem egy kocsiba két pasival, akiket alig ismertem. megindultak ferihegy felé, nem tudom, miért. megrémültem, de az autó vágtatott. a kiserdőnél megálltak, és tudjuk, mi történt volna, de ekkor zuhogni kezdett az eső. nemcsak úgy esett, ömlött a víz, és a pasik lemondtak rólam. még most is hidegrázást kapok, ha eszembe jut, pedig végül is nem történt semmi.

Szerencséd volt... :-) Mellém is szegődött, nem is oly rég. Néha kísért a múlt és könnyelmű lépésre szántam magam, de még időben lefékeztem. Nem nekem valóak már a nyári kalandok... :-)

Tündér! Mindenható! Müszélia!...

Igazatok is van. Nem is kell értékelni, minek azt? :-)
2012. április 11. 08:17
hát, egyszer beültem egy kocsiba két pasival, akiket alig ismertem. megindultak ferihegy felé, nem tudom, miért. megrémültem, de az autó vágtatott. a kiserdőnél megálltak, és tudjuk, mi történt volna, de ekkor zuhogni kezdett az eső. nemcsak úgy esett, ömlött a víz, és a pasik lemondtak rólam. még most is hidegrázást kapok, ha eszembe jut, pedig végül is nem történt semmi.
2012. április 1. 16:23
Igen, pontosan ez a TITOK!!
2012. március 31. 10:55
Kedves Évánk!

Nagyon fontos és jó gondolatokat hoztál, köszönjük!

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: