újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Energia

Látogatók száma: 123

Egy barátom napokig kínlódott a fejfájásával, mire valaki azt tanácsolta Neki menjen el egy ezoterikus gyógyítóhoz, aki a közeli Művelődési házban gyógyít és az majd segít. Megkért kísérjem el, mert nehogy rosszul legyen.

Én magam nem igazán vagyok elbűvölve az ilyenektől, de mondtam jó, ha segít megteszem elkísérem. Nem egyedül voltam kísérő, mert sokan eljöttek a férfihoz, aki energiával gyógyít. A betegek közelebb ültek le, és mi kísérők a hátsó sorokban ültünk le. Jómagam elővettek egy újságot és azt nézegettem. Páran motyogtak, de inkább mindenki a gyógyítót figyelte. A barátom került sorra, és Én is figyeltem. A férfi nagyon határozottan kezdte a kezelést, majd egyszer szólt, hogy aki a harmadik széken ül álljon fel és azonnal hagyja el a termet, mert leszívja az energiáját, és nem fog tudni gyógyítani.
Elállt a szavam, ez voltam Én. Mikor kimentem, hallottam kis morgást odabentről. Majd folytatódott a gyógyítás. Aztán egyszer kijött a barátom és leült. Kérdeztem :
- Na mi újság? A fejed fáj még?
-Nem! -válaszolta, mintha elvágták volna.
Mondtam, akkor mehetünk is. Nem, válaszolta, mert a gyógyító kérdezni szeretne valamit.
Nem értettem mit, de vártunk. Mikor mindenki elment, odajött a gyógyító és közölte:
-Akkora energiamennyiséget szívok el tőle, hogy neki remeg a lába, mert olyan vagyok, mint egy energiavámpír. Egyébként azt mondta velem nincs semmi gond, de a barátom valószínűleg nem jó helyen fekszik és majd elmegy hozzá, kiméri hova tegye az ágyat, és megszűnik a fejfájása.
Aztán elmentünk haza. Barátom édesanyja mesélte, hogy pár nappal később volt náluk az úr és kimérte, de átrendezték tanácsa szerint a lakást. Így megszűnt az Ő derékfájása is. Mondtam, az jó. Hallotta, hogy mi történt a kezelésen. Mondtam igen, de ma sem értem mi a helyzet. Azóta már voltam energiaszint mérésen is, és az is érdekes dolgot mutatott ki, hogy nagyon nagy energiamezővel rendelkezem. Elképzelhető, nem tudom.
Mondom nem hiszek teljesen ezekben a dolgokban, de már tapasztaltam, egyszer egy kolléganőm foglalkozott hasonlóval és mikor műtöttek bejött és mondta megkezel . Ahova helyezte a kezét az alatti részen érdekes meleget éreztem, és kis idő múlva panaszkodott, hogy elhagyja az energiája. Aztán máskor is mondta érdekes, ha a közelemben van. Olyan fura érzései vannak, mintha elpárologna az erő belőle. Nem tudom tudatosan még nem jártam ilyenek után. Lehet, hogy a nagy energiamezőmnek több energia kell és beszerzi valahonnan, a környezetből a szervezetem. Párom jól érzi magát a közelemben, bár azt mondja olyan vagyok, mint egy kályha, nagyon forró még a hely is ahonnan felállok. Lehet, nem tudom. Talán egyszer elmegyek megnézni, ha lesz valahol a közelben hőtérkép fotógéppel együtt, hogy Én magam is láthassam. Addig pedig vagyok így, "lopott " energiával, bár aki kezel nem örül nekem, vagy akkor nem jön a közelembe. Ki tudja mi a való, Én nem látom és nem érzem semmi különös jelét a dolognak. Nem tudok gyógyítani, de ártani sem ártok, hiszen tudatosan nem akarok senkinek semmi rosszat sem. Mindig meggondolom a tetteimet az biztos, sőt mára már megtanultam, még a szavakat is átgondolom kétszer, mielőtt kimondom, nehogy megbántsak, vagy sértsek valakit. Elszólás előfordul, bár a csúnya beszédet sem szeretem és igyekszem kikerülni. Óvatos duhaj vagyok nagyon. Azt sem szeretem, ha engem bántanak, vagy megítélnek talán ebből van az, hogy vigyázok jómagam se bántsak meg senkit. Ez van.

A cikket írta: Divi Éva

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Nekem is tetszett .
nagoyn tetszett a cikked!
:)
Érdekes cikk,tetszett.Olvastam már ilyenekről sőt nekem is van akinek a közelében nem érzem jól magam...
Érdekes dolog. Olvastam már Én is "energiavámpírokról", akik akaratlanul szívják le a környezetükben lévők energiáit. Amíg a férjed azt mondja, hogy jól van és nem érzi erőtlennek magát, addig minden rendben. :-) Ennyi energiát, ami neked van, valami klassz dologba kell fektetni, levezetni. ;-)

Pussz,
Tündér:-)
Van egy ilyen munkatársam. :((( Nem szívesen megyek a közelébe, nem szeretem ha közel van hozzám. Vajon az ember ezt tudatosan megérzi, csak nem tudja társítani? Fáradtnak és idegesnek érzem magam mellette. Ráomlik az emberre, és akkor semmi nem létezik csak ő. Mi többiek szinte lebénulunk. Amikor elmegy, valahogy mindenki megkönnyebbül. Eleinte azt hittem, csak én vagyok így vele, de aztán másoktól is hallottam. Most már úgy vagyok vele, hogy tudatosan kerülöm. Én őt tartom egy energia vámpírnak. :(((
Nagyon is hihető amit leírtál Éva.
Hasonlót nagyon régen én is tapasztaltam, amikor valaki leszívta az energiámat. Nagyon fájt a fejem utána. És az illető mindjárt el is mondta, hogy ő gyógyító, és persze érezte, ahogy veszi el az energiámat. Azt nem tudom, hogy szándékosan csinálta-e, ez nem derült ki.
Ma már én is gyógyítok többféle módon, de azt nehezen hiszem, hogy egy jól működő gyógyítónak elvehetik az energiáját. Ezt ő normális körülmények között meg tudja akadályozni. Velem se fordulna elő már, mert adott esetben ellent állok. Ezt ugyanis lehet érezni.
Ha túl sok az energiád kedves Éva, mindig van olyan embertársunk, akinek szüksége lehet rá, és a kozmosz nagyon jó közvetítő.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: